laid back....

Reaction score
10
Φυσικά και προκύπτει από αυτά που έχω ακούσει, τις 2-3 φορές που το έχω κάνει. Review διαβάζω μόνο στο internet για ψυχαγωγία...:126:

Αδιάβαστο σε πιάνω Μιχάλη :136:, μάλλον δεν διαβάζεις καλά τα post μου, πάντα αναφέρω ότι λέω την προσωπική μου άποψη και ότι δεν έχω και τα καλύτερα αυτιά! :142: Μην με βάλεις να κάνω quote βαριέμαι...

Άρα μόνο κατηγορηματικός δεν είμαι! :126:

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185
Απάντηση: laid back....

diabolical post 41. …ότι λέω την προσωπική μου άποψη
(Μ.Φ. post 40. Ή είναι δικό σου συμπέρασμα;)

Α, εντάξει τότε.

diabolical post 41. …τις 2-3 φορές που το έχω κάνει

Στην τελευταία έκθεση με τα Aquila, αν θυμάμαι καλά (διόρθωσέ με), δεν κάθισες (στο ζήτησα) πάνω από δύο-τρία λεπτά.
Ξέρω, είναι θέμα αντίληψης… :)

Υ.Γ. πάντως να σε φοβάμαι για ρηβιούερ :)
(θυμήσου και το προηγούμενο υστερόγραφο)

Καληνύχτα.

Reaction score
10
Βρε Μιχάλη δεν είχα ακούσει άλλες δύο φορές το μικρότερο στο μαγαζί σου όταν πήρα τα Verity?

Τέλος πάντων δεν κατάλαβα ακόμα προς τι η επίθεση, με δόση ευγένειας, δεν είπα κάτι κακό για το ηχείο! Αλλά δεν πειράζει, καλή καρδιά! :126:

Reaction score
684

ρηβιουερ?

που, ποτε?

ο Diabolical θα μοιραστει επιτελους τη ΓΝΩΣΗ με τους υπολοιπους θνητους !!!!!!

Μιχαλη λεγε τωρα σε ποιο εντυπο αρχιζεις τη νεα σου καριερα.....

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Αφού επιμένεις…

Μία φορά θυμάμαι. (το Ankaa. άστρωτο. δε λέω ότι έχει σχέση αυτό. αλλά για τους τύπους.)
Η δεύτερη στην έκθεση του 2009/Aquila. (αναφέρθηκα πιο πάνω. μπήκες-βγήκες)
Αλλά είπαμε. έχεις αντίληψη. :)

Ενώ π.χ. αυτός εδώ...
http://www.soundstagenetwork.com/ultraaudio.com/equipment/rockport_technologies_ankaa.htm

Είπα όμως και αυτό στο post 40: (άσχετα με τα Rockport), ...είναι επιλογή του κατασκευαστή...
(όπως φυσικά και το τι ζητάει-θέλει ο καθένας)

Reaction score
10
Re: Απάντηση: laid back....

Αφού επιμένεις…

Δεν επιμένω σε κάτι όπως βλέπεις είμαι πολύ διαλλακτικός. :138:

Μία φορά θυμάμαι. (το Ankaa. άστρωτο. δε λέω ότι έχει σχέση αυτό. αλλά για τους τύπους.)
Η δεύτερη στην έκθεση του 2009/Aquila. (αναφέρθηκα πιο πάνω. μπήκες-βγήκες)
Αλλά είπαμε. έχεις αντίληψη. :)

Ε 3 φορές φτάνουν ρε φίλε, δεν είναι διδακτορικό - τον χαρακτήρα του ηχείου κατάλαβα, αφού το συνέκρινα με κάτι που ξέρω καλά!

Ενώ π.χ. αυτός εδώ...
http://www.soundstagenetwork.com/ultraaudio.com/equipment/rockport_technologies_ankaa.htm

Είπα όμως και αυτό στο post 40: (άσχετα με τα Rockport), ...είναι επιλογή του κατασκευαστή...
(όπως φυσικά και το τι ζητάει-θέλει ο καθένας)
Άντε πάλι, άκουσες κανένα να λέει ότι τα rockport δεν είναι καλά? Θα με τρελάνεις βρε Μιχάλη? :139:

Καληνύχτα, πάω για μπάλα!

Reaction score
28
Re: Απάντηση: laid back....

Άντε πάλι, άκουσες κανένα να λέει ότι τα rockport δεν είναι καλά? Θα με τρελάνεις βρε Μιχάλη? :139:

Καληνύχτα, πάω για μπάλα!
φιλοι νομιζω οτι ξεφευγουμε απο το θεμα μας με ολο το συμπαθειο.!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Το ΄΄Laid back΄΄ χαμηλό προφίλ εμφανίζεται τελικά πολύ σημαντική προσφορά στην ηρεμία του χρήστη...:612:

Reaction score
1

εγω προσωπικα δε νομιζω οτι ειναι τοσο αμεσα συνδεδεμενο με το ποσο φλατ η οχι ειναι ενα ηχειο.

εχουμε ακουσει και πολλα ηχεια με πιο προβολικα μπασοπριμα ( αρα πιο μεσα τα μεσαια ) ,που ομως ειναι ζωντανα , γρηγορα και μπορουν να ροκαρουν.

ειναι ομως κατι τελικα απροσδιοριστο? εγω το συνδεω πολυ πιο πολυ με το "αργο" ας πουμε.

εγω παντως απο τα πιο "laid back" που εχω ακουσει:

ολοι οι musical fidelity ( που τα μεσαια τους καθε αλλο παρα μεσα ειναι , λιγο ο Α3 ξεφευγει, αλλα και παλι)
quad ηχεια ( επισης τα μεσαια του καθε αλλο παρα μεσα ειναι - το ηχειο κοιμαται εντελως και ο,τι και να του βαλεις δε ξυπναει)
και ολοι ανεξεραιτως οι λαμπατοι.

εχει ακουσει ποτε κανεις λαμπατο ενισχυτη που να μην ειναι laid back/ αργος??

εμενα παντως δε μου αρεσει το laid back και εχω βρει ηχεια ολοζωντανα που μου αρεσουν πολυ ( αγγλικα μαλιστα !!!, που οντως σε μεγαλες ακροασεις ισως κουρασουν πιο πολυ, ασχετα με το αν εχουν γλυκες χροιες ).

οπως ειπε ομως και καποιος συμφορουμιτης, οσο πιο καλο/ ακριβο ειναι το συστημα, τοσο λιγοτερο θα συνανταμε αυτο που λεμε laid back ( εκτος απο λαμπατους βεβαια!!) και θα παιρνουμε αυτο που ηθελε ο καλλιτεχνης η το στουντιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON