lampato cd me 600 Euro(lianiki)

Reaction score
7
Για ακρόαση μάλλον πρέπει να πας σ' αυτόν που τα φέρνει στην Ελλάδα (ποιός τα φέρνει ?)
Πάντως από εμφάνιση είναι ΠΟΛΥ καλό για τα γούστα μου και από ποιότητα κατασκευής επίσης
δείχνει (από φωτό) πολύ καλό.
Τώρα αν βάλεις ότι έχει και balanced εξόδους και λάμπες στα 600 ευρώ είναι μάλλον ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

(αν το ακούσεις πάντως πες μας, δείχνει πολύ ενδιαφέρον..)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
tyler durden said:
τα φερνει ο κ. ΔΕΣΠΟΙΝΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ www.best-buy.gr
g.kar said:
Νομίζω ότι τα Advance Acoustic τα εισάγει η Aural Vision.
Στο πρόσφατο τεύχος του ήχου που έχει δκιμή του εν λόγω cd player αναφέρει ως εισαγωγέα την Audio Spectrum...

Όσο για το cd player πρέπει να αξίζει τα λεφτά του...

Reaction score
3.318
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Όσο για το cd player πρέπει να αξίζει τα λεφτά του...
Σπύρο, χωρίς να το έχεις ακούσει αυτό το CD player, γιατί λες ότι πρέπει να αξίζει τα λεφτά του ?
Εκτός κι αν το έχεις ακούσει, συγκρίνοντάς το άμεσα με κάποιο άλλο της ίδιας κατηγορίας τιμής.

Θα έλεγα ότι τουλάχιστον εμείς εδώ, οφείλουμε πρώτα να ακούμε και μετά να γράφουμε τις δικές μας απόψεις. Διαφορετικά υιοθετούμε τις ίδεις απόψεις που έχουν οι reviewers των περιοδικών.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
g.kar said:
Σπύρο, χωρίς να το έχεις ακούσει αυτό το CD player, γιατί λες ότι πρέπει να αξίζει τα λεφτά του ?
Εκτός κι αν το έχεις ακούσει, συγκρίνοντάς το άμεσα με κάποιο άλλο της ίδιας κατηγορίας τιμής.

Θα έλεγα ότι τουλάχιστον εμείς εδώ, οφείλουμε πρώτα να ακούμε και μετά να γράφουμε τις δικές μας απόψεις. Διαφορετικά υιοθετούμε τις ίδεις απόψεις που έχουν οι reviewers των περιοδικών.
Δεν είπα ότι είναι καλό...

Είπα ότι ΠΡΕΠΕΙ να αξίζει τα λεφτά του. Ξέρει κανένας άλλο cd player με 600€ που έχει λάμπες στο αναλογικό στάδιο (διπλοτρίοδοι σε τάξη Α), μετατροπέα Analog Devices 96/24 και XLR εξόδους;

Reaction score
3.318
Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο CD player έχει λάμπες διπλοτριόδους εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα για την ποιότητα του ήχου του. Μάλιστα θεωρώ ότι τις λάμπες πολλοί τις βάζουν πλέον μόνο για μόστρα .

Το ότι έχει και μετατροπέα της Analog Devices στα 96/24 επίσης δεν μου λέει τίποτα. Ολοι οι μετατροπείς στα 24/96 κοστίζουν ελάχιστα χρήματα και τους συναντάμε πλέον παντού, ακόμα και στα πολύ οικονομικά CD payers. Ακόμα και αυτοί της Burr Brown είναι πλέον φτηνοί. Μην ξεχνάς ότι οι κατασκευαστές αγοράζουν τα υλικά σε πολύ μεγάλες ποσότητες.

Εν πάσει περιπτώσει, είναι παρακινδυνευμένο κατά τη γνώμη μου να κρίνουμε την ποιότητα του ήχου ενός μηχανήματος μόνο από τα υλικά.

Δεν αγοράζουμε υλικά για να λέμε ότι το Χ ή το Ψ μηχάνημα αξίζει τα λεφτά του. Αγοράζουμε καλό ήχο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
g.kar said:
Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο CD player έχει λάμπες διπλοτριόδους εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα για την ποιότητα του ήχου του. Μάλιστα θεωρώ ότι τις λάμπες πολλοί τις βάζουν πλέον μόνο για μόστρα .

Το ότι έχει και μετατροπέα της Analog Devices στα 96/24 επίσης δεν μου λέει τίποτα. Ολοι οι μετατροπείς στα 24/96 κοστίζουν ελάχιστα χρήματα και τους συναντάμε πλέον παντού, ακόμα και στα πολύ οικονομικά CD payers. Ακόμα και αυτοί της Burr Brown είναι πλέον φτηνοί. Μην ξεχνάς ότι οι κατασκευαστές αγοράζουν τα υλικά σε πολύ μεγάλες ποσότητες.

Εν πάσει περιπτώσει, είναι παρακινδυνευμένο κατά τη γνώμη μου να κρίνουμε την ποιότητα του ήχου ενός μηχανήματος μόνο από τα υλικά.

Δεν αγοράζουμε υλικά για να λέμε ότι το Χ ή το Ψ μηχάνημα αξίζει τα λεφτά του. Αγοράζουμε καλό ήχο.
Πάντα...

Και πάντα ακούμε πριν αγοράσουμε για να μην κλαίμε τα €πουλα μας μετά. Αλλά επιμένω, ας μου βρει κάποιος κάτι καλύτερο στα 600€...

Τα υλικά δεν είναι αποδεικτικά καλής απόδοσης, αλλά είναι ενδεικτικά. Και με τόσο πλούσιο εξοπλισμό, και τιμή μόνο 600€, και με θετικές κριτικές από παντού, δεν μπορεί παρά να είναι πρώτο στην λίστα όποιου ενδιαφέρεται για cd player αυτής της κατηγορίας...

να και το εσωτεριό του...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Και μερικές κριτικές:

- Από το τρέχων τεύχος του Stereoplay

"Der solide Advance Acoustic MCD 203 kann mit seiner Röhrenstufe und symmetrischen Ausgängen ein sehr weiträumiges und feines Klangbild zeichnen."

- Από το τεύχος 5/2006 του Audio

Fazit: "Saftig, körperreich und sehr direkt klingender Player mit Röhren-Ausgangsstufe."
Note: "überragend" (High-End-Klasse; 95 Punkte); Preis/Leistung: "sehr gut"

- Συζητήσεις σε forum του εξωτερικού:

http://www.homecinema-fr.com/forum/viewtopic.php?t=29807813

http://www.component.se/forum/index...6e5&showtopic=4708&pid=52033&st=0&#entry52033

http://www.prixdumatos.com/forum/discussion-qui-a-tester-advance-acoustic-mcd-203-13275.html

http://www.hifi-forum.de/viewthread-33-7027-2.html

- Δοκιμές σε ξένα sites-forum

http://avforum.no/forum/tester-audio/40396-test-advance-acoustic-mcd203-tube-cd-player.html

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
!! Αν σκεφτεις οτι στα 400Ε κυκλοφορουν τα entry level μοντελα των πιο commercial εταιριων, αυτοσς ο ενισχυτης πρεπει να ειναι η αγορα του αιωνα. Ριξτε μια ματια σε δοκιμες του ξενου τυπου(γαλλικου).
Και δεν ξερω καθολου γαλλικα γμτ! Διαβαστε και πειτε μου και μενα του αμορφωτου :(

http://www.advance-acoustic.com/en-product.php?id=1

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.Επειδή βλέπω ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένο player, να σας πω
ότι μάλλον υπάρχει προς ακρόαση σε γνωστό κατάστημα του χώρου στην Α.Γλυφάδα-Ελληνικό.Δεν αναφέρω όνομα.Όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει pm να του απαντήσω.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Buck, η αναφορα ονοματων εταιριων και καταστηματων-πλην περιπτωσεων ακραιας κιτρινης διαφημησης- ειναι απολυτως ελευθερη στο AVSite :wink:

Reaction score
3.318
Σπύρο, μου αρέσει πολύ το λαμπάτα προενισχυτικό στάδιο, balanced input / balanced output . Μια παρόμοια και απλή τοπολογία προενισχυτή, αλλά με mosfet, χρησιμοποιεί και ο Nelson Pass στον balanced προενισχυτή που παρουσιάζει στο δικό του site.

Οσο για την ακρόαση , βεβαίως και μας ενδιαφέρει. Πάντα ψάχνουμε για τα καλά και οικονομικά μηχανήματα.
Γνωρίζει κανείς τι τύπο λυχνίας φοράει το συγκεκριμένο player ?
(Μήπως βρούμε κάποιο εναλλακτικό σετάκι ).

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
g.kar said:
Σπύρο, μου αρέσει πολύ το λαμπάτα προενισχυτικό στάδιο, balanced input / balanced output . Μια παρόμοια και απλή τοπολογία προενισχυτή, αλλά με mosfet, χρησιμοποιεί και ο Nelson Pass στον balanced προενισχυτή που παρουσιάζει στο δικό του site.

Οσο για την ακρόαση , βεβαίως και μας ενδιαφέρει. Πάντα ψάχνουμε για τα καλά και οικονομικά μηχανήματα.
Γνωρίζει κανείς τι τύπο λυχνίας φοράει το συγκεκριμένο player ?
(Μήπως βρούμε κάποιο εναλλακτικό σετάκι ).
Απο πληροφορίες, επίσιμες πηγές, ξέρω οτι αλλάζοντας τις λάμπες του με telefunken παίζει εξαιρετικά,αναμονή για εντυπώσεις.

Staff online

• spylab
    Shalom
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.283
Members
38.441