Landman Paramount+

gid

Reaction score
10.542
Πολύ καλή σειρά από το δημιουργό του YellowStone. Που σημαίνει μπλου-κολαρ αμερικανίλα, τεστοστερόνη, και ξανθιές.

Ο Μπίλυ την κρατάει μόνος του, άνετα.

Reaction score
4.302
Η 2η απο υπόθεση και εξέλιξη είναι....για τα μπάζα μέχρι στιγμής, πάτησαν φρένο απότομο, απογοήτευση. (δεν την είδα όλη ακόμη)

Η Ali Larter απο την άλλη θερίζει, όπως και ο Δικηγόρος με τον Foreman/Μουσάτο 😍,

Δεν ξέχασα την Bitch δικηγόρο, απλά ήθελα να της κάνω ειδική αναφορά με δικά της emoji 🥰😍🥰😍🥰

Reaction score
2.275
Είναι λίγο ενοχλητικό ότι ΟΛΕΣ οι αξιόλογες σκηνές της πρώτης σεζόν μου είχαν βγει σε βιντεάκια του 1-2 λεπτών σε διάφορες φάσεις το προηγούμενο έτος σε reels.

Προσωπικά πάντως, από τις σκηνές, αλλά και από το Yellowstone περίμενα ότι η σειρά θα ασχολείτο περισσότερο με τα πετρέλαια και τις εκεί μπίζνες και λιγότερο με τα οικογενειακά του Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Και αν έχω καταλάβει καλά η δεύτερη σεζόν επικεντρώνει ακόμη περισσότερο στο "λάθος" (για τα γούστα μου) θέμα.

Επίσης έχοντας δει την πρώτη σεζόν, κρίνω ότι η παρουσία της δικηγόρου έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Ελπίζω να επιδιορθώνουν στην δεύτερη.

Reaction score
4.302
Σεζον 02 -- 5,8/10
Κρατάω μόνο το comeback της bitch δικηγόρου στην απολαυστική σκηνή με τους Ντετέκτιβ της Αστυνομίας όπως και το φοβερό "πισωκίνητο" ονόματι Σεγιεν :o
Πλήρης απογοήτευση..
Αν και ανανεώθηκε δεν τρέφω καμιά ελπίδα για την 3η σεζόν, απ την στιγμή που ο Sheridan κάνει μεταγραφή στην NBCUniversal .
Ότι έχει κάνει είναι σε "κίνδυνο", όλος ο "κοσμος" του Yellowstone, Tulsa King, Landman, Mayor of Kingstown ...
Sheridan’s current Paramount series include Mayor of Kingstown, Landman, Lioness, Tulsa King and three upcoming Yellowstone spinoffs, The Dutton Ranch (aka Beth & Rip) and The Madison for Paramount+ and Y: Marshals for CBS, along with music reality series The Road, also for CBS.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.359
Members
38.688
Νεότερο μέλος
georgetsiakalakis