Laptop Καινουργια (5-2-09)

Reaction score
4
Απάντηση: Laptop Καινουργια (5-2-09)

Εγώ παιδιά του έχω πουλήσει 2 πράγματα και τον έχω δει κατεβαίνοντας γιά το εξοχικό μου γιά να του δώσω το πρώτο από τα δύο και σας διαβεβαιώνω ότι ο Γιάννης είναι Αξιόπιστος και συνεπής.
Τάκης

Υ.Γ. Ρε παιδιά τι είναι αυτό το BOUNCED EMAIL που γράφει κάτω απ'το nickname μου?:111:
Το σύστημα προσπαθεί να στείλει email στο email που έχεις δώσει και του γυρνάνε πίσω...

Reaction score
0
Απάντηση: Laptop Καινουργια (5-2-09)

Το σύστημα προσπαθεί να στείλει email στο email που έχεις δώσει και του γυρνάνε πίσω...
Και όμως έχω δώσει το σωστο email

Reaction score
1
Τωρα τα ειδα ολα τα σχολια αυτα...

Μερικοι απο εδω μαλλον θα με ξερουν ....

Αν και ειμαι μικρος σε ηλικια (36 χρονων) εχω επιχειρηση με Υπολογιστες απο το 1993. Ειμαι δηλαδη στο χωρο 16 χρονια.
Πληρωνω ενοικιο γιατο κατστημα μου. Πληρωνω ΤΕΒΕ για την επιχειρηση μου και και και και και..... ολα αυτα 16 χρονια
Τα τελευταια χρονια εχω δραστηριοποιηθει στις πωλησεις λαπτοπ, που γινονται ολο και μεγαλυτερες τον τελευταιο καιρο.
Οπως μπορειτε να δειτε σε διαφορα forum (in***nia , a**l , t***kz ) εχω φτιαξει ενα παρα πολυ καλο ονομα τα τελευταια χρονια. Ιδιως στα 2 πρωτα forum ΟΛΟΙ με ξερουν. Στο in***nia , που εχει και συστημα αξιολογησεων στις αγγελιες (οπως το διασημο ebay), εχω απο τα καλυτερα ρεκορ σε αξιολογησεις και φυσικα ΚΑΜΙΑ αρνητικη.

Reaction score
1
Απο τα λαπτοπ υπαρχουν τωρα τα....

PACKARD BELL EasyNote MH36 ----- 340 ευρω

Toshiba Satellite L300 ------ 399 ευρω

Προσεχως θα εχω και online καταστημα....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508