Laptop του χιλιάρικου.

Reaction score
1
Μόνο η ταχύτητα είναι το βασικό μειονέκτημα των sVista;

Τα 30 UACs / min δεν είναι μειονέκτημα; Το "Unknown Publisher" σε οτιδήποτε δεν είναι M$ δεν είναι μειονέκτημα; Το ότι δεν μπορείς να σερφάρεις με IE χωρίς popups και κλειδώματα δεν είναι μειονέκτημα; Το ότι θα ψάχνει με το κιάλι sVista compatible software δεν είναι μειονέκτημα;

Δεν έχει νόημα η επιλογή για τον αρχάριο χρήστη; Τι μου λέτε; Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα θα αρχίσει να ψάχνεται.

Τα sVista είναι το πιο σπασα/δικο OS όλων των εποχών. Παντού επικρατεί η νέα πολιτική ασφαλείας της M$, σύμφωνα με την οποία "ασφαλής υπολογιστής είναι ο κλειστός υπολογιστής".

Τα sVista είναι ακόμη σε κατάσταση beta, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το γιατί κυκλοφόρησαν (πριν την ώρα τους) είναι άλλη ιστορία.

Reaction score
0
Μα αυτά που θέλει (browsing, mail, office, mp3, DVD) δουλεύουν ήδη και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όσο για το User Account Control, ούτε εμένα μου αρέσει αλλά πόσες εγκαταστάσεις - απεγκαταστάσεις, αλλαγές στις ρυθμίσεις του firewall, αλλαγές στα accounts, αλλαγές drivers κλπ. νομίζεις ότι κάνει καθημερινά κατά μέσο όρο ένας αρχάριος, ακόμη και μέσος χρήστης;

Reaction score
14
Παντού επικρατεί η νέα πολιτική ασφαλείας της M$, σύμφωνα με την οποία "ασφαλής υπολογιστής είναι ο κλειστός υπολογιστής".

Από το στόμα μου το πήρες. :cool_4:

Οπότε δεν παίρνεις υπολογιστή και γλυτώνεις και τα νεύρα και τα φράγκα!:happy_8: :happy_5:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp