Laptop

Reaction score
0
παω για αγορα laptop μεσα στον μηνα
εχω βρει 2 μοντελα τα οποια το ενα εχει εξοδο εικονας dvi-i και το αλλο dvi-d

πια η διαφορα ρε παιδια και τι θα προτιμουσατε

Reaction score
0
για τα sony ειχα ακουσει παλαιοτερα για αρκεςτες ασυμβατοτητες...
θα την διαλεγα για τις αψογες οθονες τις....

τωρα η acer τη να πω το καταστημα που θα κανω την αγορα ειναι πολυ καλου φιλου ( κολλητος ) και μου ειπε οχι τα καλυτερα αλλα οχι και αχημα λογια..
μαλλον θα παω για το πρωτο μοντελο λογω και τησ καρτας γραφικων ατι χ1400

mrw

Reaction score
0
Υπόψη οτι για H.264 HD playback είναι καλύτερη η 7600

Για παιχνίδια δεν ξέρω

Καλό θα είναι να πάρεις και επέκταση εγγύησης...

Σε Sony αναμένεται η σειρά SZ με 13.3" οθόνες , κάτω απο 2 κιλά βάρος

Reaction score
0
την παρασκευη αγορασα αυτο ..

acer AS5672WLMi-120GB
Microsoft® Windows® XP Professional; Intel® Core™ Duo Processor T2300 (2MB L2 cache, 1.66GHz, 667MHz FSB); 2GB (1/1) DDR2 533 SDRAM; 120GB SATA hard drive, 5400RPM; integrated Super-Multi drive (DVD+R, DVD-R, DVD-RAM); 5-in-1 card reader; 15.4" WXGA (1280 x 800) TFT display, Acer® CrystalBrite Technology ; ATI® MOBILITY™ RADEON® X1400 graphics, 128MB - 512MB DDR; 802.11a/b/g WLAN, Bluetooth™, gigabit LAN, V.92 modem και εξοδο εικονα dvi -d.

το μηχανημα φοβερο !!!

την κυριακη κανω dial up για να κατεβασω drivers,
την δευτερα δεν μπορουσα να μπω με τιποτα μια με εβαζε με χαμηλη ταχυτητα αλλα με πεταγε μετα απο λιγο εξω και μια δεν ειχα καθολου dial tone.
το πηγα σοτ μαγαζι απο οπου το αγορασα ( φιλος μου ) χθες , σημερα κατεβασανε ολα τα προγραμματα απο την acer και τους drivers για format ,
εαν δνε δουλεψει που το βλεπω χλωμο θα σταλει με courier στην ιταλιa κια θα επιστρεψει σε 5 εργασιμες ...χλωμο το βλεπω και αυτο φια να δουμε!!!!

Reaction score
3
H Αcer ήταν στις πρώτες μου επιλογές,διότι έχει πολλές δυνατότητες με το μικρότερο κόστος αγοράς.
Το πρώτο πράγμα που με έκανε να το σκεφθώ και να μου αποτρέψει την αγορά του,ήταν το οτι ήταν Ιταλικό και το δεύτερο ότι δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσώπευση στην Ελλάδα οπότε ότι πρόβλημα μου παρουσιαζόταν,θα έπρεπε να το στείλνω Ιταλία.

EUROIP,σου εύχομαι και ελπίζω να είναι τα πράγματα όντως έτσι,γιατί την επομένη ημέρα,θα αγοράσω και εγώ κάποιο μοντέλο της εταιρείας. :smile:

mrw

Reaction score
0
την κυριακη κανω dial up για να κατεβασω drivers,
Με dialup δεν μπορείς πλέον να συντηρήσεις σύγχρονα μηχανήματα - αν χρειαστεί να κατεβάσεις ένα update μεθέθους 40, 80 η παραπάνω megabytes, πως θα το καταφέρεις αυτό με dialup?

Αφού έδωσες 1500Ε για ένα τέτοιο μηχάνημα, δώσε και άλλα 70 για να βάλεις DSL...για μερικούς μήνες τουλάχιστο

Τα λαπτοπ είναι πολύ πιο πολύπλοκα απο τα desktop - αν αρχίσεις να φορτώνεις drivers χωρίς να είσαι σίγουρος για το τι κάνεις μπορείς να καταστρέψεις το μηχάνημα

Ούτε τα φορματ είναι υπόθεση ρουτίνας, όπως έχουν συνηθίσει ορισμένοι...

Φόρτωνε μόνο ότι εγκρίνει η ίδια η Acer - αλλά για το δικό σου μοντέλο (πχ οχι Ιντελ graphics)

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5670.html

Reaction score
5
Με dialup δεν μπορείς πλέον να συντηρήσεις σύγχρονα μηχανήματα - αν χρειαστεί να κατεβάσεις ένα update μεθέθους 40, 80 η παραπάνω megabytes, πως θα το καταφέρεις αυτό με dialup?

Αφού έδωσες 1500Ε για ένα τέτοιο μηχάνημα, δώσε και άλλα 70 για να βάλεις DSL...για μερικούς μήνες τουλάχιστο
Συμφωνώ και επαυξάνω...καλά ρε guys, το 2006 και είστε ακόμα με dial-up? Υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό; Τόσα λεφτά έδωσες...βάλε το και σωστά στο internet να δεις τις δυνατότητες του μηχανήματος! Ξέρεις τι μπορείς να κατεβάσεις;; ;)

Reaction score
0
παιδια τελικα εσταλει e mail στην μαμα εταιρια ,την δευτερα θα ερθει courier να παραλαβει το μηχανημα, σε 5-7 εργασιμες θα ειναι πισω ..!!

για να δουμε......

ΗΛΙΑΣ

Reaction score
0
Καί εγώ τό ιδιο μηχάνημα με εσένα πήρα,πρίν 20 μέρες,τού εκανα φορμάτ τού εβαλα τα xp χώρισα τόν δίσκο οπως ηθελα εγώ μέ φορματ σέ NTFS καί οχι FAT32 πού τό ειχαν αυτοί, πρίν τά κάνω αυτά κατέβασα ολους τους drivers από το site της ACER γιά αυτό τό μηχάνημα,καί δουλεύει μιά χαρά.εχω 1 μεγα DSL σύνδεση,αλλά τό δοκίμασα και μέ dialup καί τό μοντεμάκι του δουλεύει μιά χαρά.
Ειμαι πολύ ευχαριστημένος μέ αυτό τό μηχάνημα μέχρι τώρα τουλάχιστον.
Α τό δοκίμασα καί με τήν DVI στόν NFOCUS 4805 καί παίζει μιά χαρά.
Αυτά πρός τό παρόν.

Reaction score
0
format γιατι του εκανες;
ειχες καποιο προβλημα η απλα για το ntfs;
το μηχανημα εφυγε την παρασκευη με courier για ιταλια η μαμα εταιρια ανταποκριθηκε αμεσααα.
τελος βδομαδας απο τα λεγομενα τους θα το εχω στα χερια μου .
τη τιμη το αγορασες και απο που;
την γραμμη adsl την δουλευεις με router wifi;

Reaction score
0
λοιπον αρχιζω και τα περνω με την αγορα που εκανα τελικα..
φοβαμαι οτι θα αργησω πολυ να ξαναπιασω keyboard στα χερια μου απο το σπιτι ( τωρα γραφω απο την εταιρια .)
απαντηση δε εχω απο την ace ( ιταλιας )
και απ οτι μου ειπε ο φιλος εχει στειλει αλλο ενα φορητο για επισκευη εδψ και ενα μηνα...

ωχωχωχωχχχ..

mrw

Reaction score
0
Ενα καινούργιο Toshiba Core Duo "HD DVD laptop", πού αναμένεται το Σεπτέμβριο με HD-DVD player και κόστος 3,000 ευρώ, έχει την Nvidia 7600 με 256 RAM για γραφικά - δηλ ότι και το Acer των 1500 E ...

Επαιξα αρκετά με το μηχάνημα αυτό σήμερα, το φινίρισμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αν και προτιμώ τα λεφτά να πάνε στο hardware - 1GB RAM, 100GB SATA HD, 7600/256 VideoRAM, Υβριδικό TV Tuner κλπ

Να δούμε αν θα βγεί κάτι πιό ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του μήνα

Reaction score
5
mrw, κατάλαβα καλά ότι έπαιξες με HD DVD laptop??? Πώς έγινε αυτό;; :!:

mrw

Reaction score
0
Οχι βέβαια - με το Acer...

η Nvidia 7600 με ενδιαφέρει, όχι το HD DVD η το Blue-ray

Οσο για laptop με Blue-ray, υποπτεύομαι οτο η Σόνυ και η Σαμσούνγκ θα εμφανίσoυν ανάλογα μοντέλα, ίσως και πρίν το Σεπτέμβρη (στην Ευρώπη)

Addition: Οσο για τις 7600,

η 7600GT ανακοινώθηκε πριν μερικές μόνο μέρες, υποτίθεται πώς υπάρχει και μια 7600GS

http://www.vr-zone.com/?i=3218

Η 7600 των λάπτοπ πρέπει να είναι αντίστοιχη με τη 7600GS αν και δεν αποκλείεται να έχουν αλλάξει τα clockings

Η 7600GS είναι πιό γρήγορη από την 6600GT, και αισθητά καλύτερη σε H.264 video processing

Ενδεικτικές τιμές:

- PNY GeForce 7600 GT - $195.99
- EVGA GeForce 7600 GT - $189.00
- XFX GeForce 7600 GT XXX - $205.00

Για να ανταγωνιστεί την 7600GT η ATΙ ανακοίνωσε την X1800GTO

Reaction score
0
παιδια το laptop ηρθε σημερα ( παλι καλα με τοσα που ακουγα και απο το thelab ειχα τρομαξη )
αντε να δουμε αν ολα ειναι οκ.

mrw

Reaction score
0
Και για όσους θέλουν HDMI στην Nvidia τους

" (XFX) displays the world’s first branded NVIDIA GeForce board with HDMI output and HDCP support.
In fact, Sony used to be the first one to manufacture GeForce 6200-series graphics card with HDMI several months ago, but the company only supplied its products as a part of its multimedia center PCs.
XFX is going to sell its GeForce 7300-series GPU-based graphics card with HDMI output into retail market within the following weeks, which may attract video enthusiasts to the company’s product line."

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.575
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Nickk