LCD ή PLASMA???

Reaction score
0
Με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, με τις καινούργιες τεχνολογίες προ των πυλών..... οι τιμές στης υπάρχουσες πέφτουνε πάρα πολύ θα έλεγα.

Κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον σκέφτομαι λοιπόν να προχωρήσω στην αγορά μιας 50αρας.

Το θέμα όμως που προκύπτει είναι το εξής :

LCD or PLASMA???

Οι LCD είναι πλέον αντάξιες των PLASMA? Η απέχουνε ακόμα, σε βαθμό που η PLASMA να εξακολουθεί να θεωρείται καλύτερη επιλογή???

Ποια τα συν και πλήν της κάθε περίπτωσης?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις πληροφορίες που θα δοθούνε.

Υ.Γ. Εάν υπάρχει τέτοιο θέμα και δεν το πρόσεξα, να μου το υποδείξετε. Απλά θεωρώ ότι κάθε τόσο αλλάζουνε τα δεδομένα, οπότε είναι καλό να συζητιέται κάθε τόσο ένα τέτοιο θέμα!

Reaction score
0
Η γνωμη μου? plasma και με διαφορα,εχουν ξεπερασει τα οποια προβληματα ειχαν, και γενικα ποιοτητα εικονας ανοτερη για εμε προσωπικα σχεδον σε ολα.ξεκινησα για lcd και μετα απο αρκετο ψαξιμο, σχεδον 2 χρονια κατεληξα πλασμα.Αν δεν μπωρεις kuro περιμενε τις καινουριες panasonic. Η αποψη μου.:606:

Reaction score
0
Απάντηση: LCD ή PLASMA???

H Kuro ακόμα και με τις καινούργιες τιμές είναι απλησίαστες. Ασε που υπάρχει και το θέμα της κατάργησής τους!

Η αλήθεια είναι ότι το ψιλοφοβάμαι το θέμα των Plasma.Δεν ξέρω γιατί....
Οσο αφορά της Panasonic..... ποτέ τις βλέπουμε να έρχονται???
(Δλδ, κάτι σε philips, ή Sharp, δεν προτείνετε?)

Reaction score
14

χωρίς να εχω το παραμικρό ενδειασμό σου προτείνω ΠΛΑΣΜΑ αντί LCD. Η μόνες LCD που αξίζουν οχι τα λεφτά τους αλλά την εικόνα τους είναι οι κορυφάιες σε τιμή SONY, αλλά στα λεφτά τους αγοράζεις KURO... Που και αυτή αν την αντικαταστήσεις με Panasonic καθάρισες...

Νομίζω σε κάλυψα!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LCD ή PLASMA???

χωρίς να εχω το παραμικρό ενδειασμό σου προτείνω ΠΛΑΣΜΑ αντί LCD. Η μόνες LCD που αξίζουν οχι τα λεφτά τους αλλά την εικόνα τους είναι οι κορυφάιες σε τιμή SONY, αλλά στα λεφτά τους αγοράζεις KURO... Που και αυτή αν την αντικαταστήσεις με Panasonic καθάρισες...

Νομίζω σε κάλυψα!!!
+++++10.

Reaction score
0
Εψαχνα και εγω τηλεοραση πριν καιρο... και για πολυ καιρο, οπως και εσυ. Ενα θα σου πω, κατεληξε ειτε διαβαζοντας τα συγκριτικα στα περιοδικα , ειτε ρωτωντας , ειτε με οποιοδηποτε αλλο τροπο σε δυο μοντελα που σηκωνει το πορτοφολι σου , της καθε μιας τεχνολογιας. Πηγαινε μαζι και με καποιον οχι τοσο "καμενο" , γυναικα κατα προτιμηση και δειτε τι δειχνει η καθε tv. Μετα ελα και ρωτα παλι. Και οι δυο τεχνολογιες εχουν κοινα καλα και διαφορες. Εκει που η μια ειναι καλη σε κατι η αλλη ειναι καλυτερη σε κατι αλλο. Και μετα κατεληξε σε Sony για να ησηχασεις :135:

Reaction score
1.592

Υπαρχουν οι τηλεοράσεις...υπαρχουν και οι Plasma...Διαλέγεις και αποφασίζεις, αν και κατά τη γνώμη μου δεν υφίσταται κάν θέμα σύγκρισης. Πλάσμα χωρίς δευτερη κουβέντα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LCD ή PLASMA???

Υπαρχουν οι τηλεοράσεις...υπαρχουν και οι Plasma...Διαλέγεις και αποφασίζεις, αν και κατά τη γνώμη μου δεν υφίσταται κάν θέμα σύγκρισης. Πλάσμα χωρίς δευτερη κουβέντα.
1.000 ++++++

Reaction score
0

Νομίζω ότι δεν αφήσατε ίχνος αμφισβήτησης για την πέρι των Plasma ανωτερότητα!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.568

Οι LED δηλαδή είναι χειρότερες από τις plasma?

Reaction score
1.592

Θεωρώ πως οι τωρινές led που βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων είναι κατώτερες - για τα δικά μου τουλάχιστον γούστα - των plasma για 3 λόγους:

1. Η υπερβολική φωτεινότητα που ακόμα και με τη ρύθμιση στο χαμηλό προσωπικά τη βρήκα ενοχλητική

2. Ο "κόκκος" που δημιουργεί το led ο οποίος σε μεγέθη απο 46" και πάνω είναι ορατός.

3. Οι plasma δίνουν σαφώς πιο κινηματογραφική αίσθηση που προσωπικά προτιμώ έναντι των lcd & των led

Reaction score
7

ΟΚ, Plasma αλλά μόνο panasonic προτείνετε ? Ο πεθερός μου στο χωριό έχει service καλό μόνο σε Philips & Sony. Εκεί παίζει καμμιά καλή plasma ? (Στις 42'') ??

Reaction score
1.844

Οι τηλεοράσεις plasma έχουν καλύτερο μαύρο (κινηματογραφικό) και παίζουν με καλύτερο τρόπο σε μη εγγενή ανάλυση, γι' αυτό έχει ξαναγραφτεί εδώ μέσα πως είναι προτιμότερες για θέαση τηλεοπτικού σήματος. :126:
Για blue-ray θέαση, και γενικά σε full HD "τάισμα", είναι καλύτερες οι LED.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.568

Για blue-ray θέαση, και γενικά σε full HD "τάισμα", είναι καλύτερες οι LED.
+1

Mα σε τέτοιες τηλεοράσεις, για να δεις τι πσάρια πχιάνουν, χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς HD υλικό, ματρόσκες, μπλού ρέι και δορυφορικό HD.

Πιστεύω πως το μαύρο της LED δε το πιάνει η plasma ούτε για αστείο. Σε θέαση δίπλα δίπλα, η LED δεν έχει αντίπαλο.

Τώρα αν είναι να πάρεις μεγάλη TV για να βλέπεις εναέριο STAR και MEGA, εντάξει, πάρε plasma.

IMHO

Reaction score
8
Ολες εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα τα οποια εχουν ειπωθει πολλες φορες.
Ισως το σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι μια plasma με ικανοποιητικη εικονα στοιχιζει λιγοτερα απο μια led.

Reaction score
0

+1

Mα σε τέτοιες τηλεοράσεις, για να δεις τι πσάρια πχιάνουν, χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς HD υλικό, ματρόσκες, μπλού ρέι και δορυφορικό HD.

Πιστεύω πως το μαύρο της LED δε το πιάνει η plasma ούτε για αστείο. Σε θέαση δίπλα δίπλα, η LED δεν έχει αντίπαλο.

Τώρα αν είναι να πάρεις μεγάλη TV για να βλέπεις εναέριο STAR και MEGA, εντάξει, πάρε plasma.

IMHO
Αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω.Εσυ καταργεις ολα τα μηχανακια μετρησεων και ολους τους ειδικους μετρησεων :139:μαλον δεν εισαι καθολου ψαγμενος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab