LCD – PLASMA – LED - PROJECTORS…για να μην σας πιάνει η κρίση !!!!

Reaction score
0
Απάντηση: LCD – PLASMA – LED - PROJECTORS…για να μην σας πιάνει η κρίση !!!!

Xωρις παρεξηγηση,μηπως γινεται να εξηγηθουν τα παρακατω μηνυματα?
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1027269&postcount=4
(εδω ο χρηστης jimkar λεει οτι ο pauloscha ειναι θειος του και ψαχνουν μαζι για προτζεκτορα)
κιεδω http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1100815&postcount=7 τον ρωτα να του δωσει τιμες για καποια προιοντα , αλλα κιεδω http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1099219&postcount=34 τον ευχαριστει για την εξυπηρετικοτητα του.
Οχι οτι θα ηταν κακο βεβαια,αλλα ακουγεται λιγο περιεργο να ζητα ο θειος απο τον ανιψιο τιμες μεσω ενος φορουμ.Και αν ειναι απλα για να τον διαφημισει,κανενα προβλημα,απλα αν γινεται ας ξεκαθαριστει λιγο το θεμα.Δεν αμφισβητω την αξιοπιστια του jimkar,εξαλλου εχει δωσει και ονοματεπωνυμο,και που δουλευει ,για να λυθει καθε απορια ρωταω

Reaction score
2

Έχεις πολύ δίκιο.....
Απλά ο θείος μου δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το site και τον λογαριασμό τον έχει και ένας φίλος του που ασχολείται. Επειδή ο θείος μου Παύλος (pauloscha) δεν ήθελε να είναι ''μεσάζων'' είπε στον φίλο του να επικοινωνήσει με εμένα μέσω του λογαριασμού του......πράγμα που ζήτησα και εγώ για να μπει και κάποιο σχόλιο αν αγοράσει. Όπως και έγινε. Θα έπρεπε όμως να διευκρινιστεί ποιος αγοράζει.
Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με εμένα. Το όνομα μου όπως ξέρετε είναι Τζελέπης Παναγιώτης.
Το username μου όμως εδώ είναι jimkar (Δημήτρης Καρασάβας), καμία σχέση με το Τζελέπης Παναγιώτης. Είναι ένα όνομα που είχαμε φτιάξει παλιότερα με τον φίλο μου τον Δημήτρη. Χρησιμοποιούσαμε και οι δύο τον λογαριασμό αλλά τώρα λόγω των αγγελιών μόνο εγώ. Δεν έφτιαξα νέο λογαριασμό.....απλά γιατί υπήρχε ο παλιός.
Τώρα αν υπάρχει πρόβλημα και για να μην γίνει πάλι παρεξήγηση....γιατί πάλι κάποιος φίλος του pauloscha πρόκειται να αγοράσει, θα του πω να φτιάξει νέο λογαριασμό.
Συγνώμη για τη παρεξήγηση.....έχετε απόλυτο δίκιο αλλά δεν ήταν σκόπιμο.
Ευχαριστώ.

Reaction score
2

Krios έχεις δίκιο.....γιαυτο και είπα στον pauloscha να μην ξαναγίνει....άλλωστε βλέπω οτι έχεις πολύ καλές τιμές...
Δεν υπάρχει λόγος κόντρας με κανέναν απο εδώ......
Όποιος έχει τις καλύτερες τιμές πουλάει. Και απο ότι βλέπω σε μερικά προιόντα του pixmania + xtra έκπτωση απο εσένα θα είσαι πολύ δυνατός αντίπαλος....
Συγνώμη και δεν θέλω να υπάρχει κανένα θέμα κόντρας......Συνεχίζουμε.....

Reaction score
2

SONY KDL-40EX700 40'' LED

Τιμή 870,00 ευρώ με τα μεταφορικά για όπου θέλετε !!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
2

Όποιος ενδιαφέρεται για την Panasonic TX-P50VT20E 50'' ας μου στείλει μήνυμα...γιατί πρόκειται να γίνει παραγγελία για 2 άτομα....
Ευχαριστώ

Reaction score
2

Super τιμή !!!!!!!

Philips 42PFL3604D - 42" LCD TV - Full HD στα 400,00 ευρώ με τα μεταφορικά για όπου θέλετε.

Αλλιώς ξέρετε εσείς……..μου ζητάτε ότι θέλετε και σας δίνω την καλύτερη τιμή !!!!!!!

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Και συγνώμη σε όσους δεν απάντησα το ΣΚ γιατί ήμουν εκτός Πατρών. Από σήμερα όλα κανονικά. Περιμένω τα μηνύματα σας.

Reaction score
2

Νέες τιμές !!!!!!!!!!!!!!!!!

LCD 47'' LG 47LH7020 στα 700 ευρώ

LCD 47'' LG LH4000 στα 680 ευρώ

LCD 46'' SAMSUNG LE46B650 στα 960 ευρώ

LCD 46'' TOSHIBA 46XV635D στα 690 ευρώ

PLASMA 46'' PANASONIC VIERA TΧ-P46G10E στα 900 ευρώ

LCD 46'' Sony KDL-46EX402 στα 680 ευρώ

LED LCD 46'' Philips 46PFL5605Η στα 820 ευρώ

LCD 46'' SONY BRAVIA KDL-46V5800 46'' στα 1050 ευρώ

PLASMA 42" LG 42PJ350 42" στα 350 ευρώ

PLASMA 50" LG 50J550 50" στα 500 ευρώ

PLASMA 46''Panasonic TX-PF46S20 στα 870 ευρώ

Για πάμε !!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0

Επίσης, μήπως παίζει και η Panasonic 50U20E που πολύ έχει βγει σε προσφορες τελευταίως; Αν παίζει, πόσο σε παρακαλώ;

Reaction score
0
Καλησπέρα!Μια τιμή για Philips 37-40 pfl5605?Επίσης panasonic plasma 42u20.Eυχαριστώ πολύ!

Reaction score
2

Καλημέρα. Συγνώμη που δεν έχω απαντήσει σε 2,3 άτομα αλλά πρεκυψε ενα θέμα υγείας και δεν έχω προλάβει. Θα είμαι μαζί σας απο αύριο η Δευτερα. Ευχαριστώ

Reaction score
0

Παρακαλω για τιμη σε 40PFL 8605 PHILIPS
ευχαριστω

Reaction score
2

εχεις p.m

Reaction score
2

Καλημέρα
Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου και για τα αναπάντητα μηνύματα, απλά είχα κάποιο προσωπικό πρόβλημα.
Από σήμερα το απόγευμα θα αρχίσω να απαντάω σε όλα τα μυνήματα και να προχωράμε στις παραγγελίες.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Παναγιώτης

Reaction score
4

Παρελαβα και εγω ,ευχαριστω πολυ Παναγιωτη ,να σαι καλα!

Reaction score
2

Λόγω του χαμού που έγινε με το μουντιάλ (στοκ, εκπτώσεις από καταστήματα κτλ) θα έπρεπε να έχω παραδώσει σε όλα τα παιδιά από την προηγούμενη Δευτέρα. Αλλά τελικά οι παραδόσεις άρχισαν αυτή την βδομάδα.
Στον teo1974 και στο osiris θα κάνω μια επιπλέον έκπτωση λόγω καθυστέρησης και λόγω μεγάλης αξίας της τηλεόρασης.
Ζητάω συγνώμη και πάλι από όλους για όποιες καθυστερήσεις υπήρχαν.
Θα φροντίσω με τον καιρό τα πράγματα να γίνονται όλο και καλύτερα και από τιμές και από χρόνους παράδοσης.
Ευχαριστώ πολύ και συνεχίζουμε..............με την βοήθεια σας πάντα.

Reaction score
2

Καλημέρα σε όλους.
Απλά ήθελα να ενημερώσω όλα τα παιδιά που μου έχουν στείλει μήνυμα και όλα τα μέλη του avsite για το πώς έχει η κατάσταση.
Ο φίλος μου που μου δίνει τιμές και κάνει και την αποστολή των προϊόντων είναι από την προηγούμενη Πέμπτη στο νοσοκομείο λόγω του ότι ο πατέρας του έπαθε καρδιακή προσβολή και νοσηλεύεται.
Καταλαβαίνετε ότι ούτε τιμές μπορώ να έχω και κάποιες αποστολές πήγαν λίγο πίσω.
Το κινητό του το έχει σχεδόν συνέχεια κλειστό και τα email φυσικά έχουν παγώσει.
Λίγο υπομονή ζητάω για αυτές τις ημέρες που θα βγει από το νοσοκομείο και όλα θα συνεχίσουν στην κανονική τους ροή.
Σε όσα μηνύματα μπορώ θα απαντάω (σε προϊόντα που έχω ήδη τιμή) και στα υπόλοιπα εντός 2-3 ημερών. Εσείς συνεχίζετε να μου στέλνετε μηνύματα για να κερδίζουμε χρόνο και με την πρώτη ευκαιρία θα έχετε την απάντηση σας.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Παναγιώτης Τζελέπης

Reaction score
0

Eπίσης σε παρακαλώ μία τιμή για την 50PJ350. Ευχαριστώ!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef