LCD 32" μέχρι 1200€

Reaction score
49
Ερώτηση για φίλο που θέλει να πάρει LCD 32".
Περιορισμός το κόστος.
Δεν θέλει να ξεπεράσει τα 1200€.
Δεν έχει ιδιαίτερη μανία με την τεχνολογία οπότε φαντάζομαι ότι και το 720 θα είναι παραπάνω από πλούσιο.
Τώρα αν στα 1200€ υπάρχει καμια 37άρα και True HD δεν νομίζω να τον χαλάσει αλλά λέμε τώρα.....

Θα ήθελα να ακούσω απόψεις.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Reaction score
3
Αν και δεν ξέρω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, θεωρώ ότι καλύτερα να βρει καμιά 37 HD από κάποιον που θα θέλει να την δώσει και να πάρει το επόμενο μοντέλο.
Το ίδιο θα έλεγα να κοιτάξει και για προβολέα.
Πάντως όσο και να μην τον ενδιαφέρει το HD σίγουρα θα το μετανιώσει σε κανά 2 χρόνια.

Reaction score
0
Απάντηση: LCD 32" μέχρι 1200€

Panasonic 32LE60F....................700Ε.....................παίζει τέλεια blu-ray από το PS3 και μάλιστα παίζει καλύτερα στα 1080i απ'ότι στα 720p................στο λέω από προσωπική πείρα...........:happy_4:

Reaction score
49
Αν υπάρχουν και προτάσεις για μεγαλύτερη των 32" (μέχρι τα 1200€) μπορώ να τις ακούσω.......
Έτσι κι αλλιώς δεν θα κάνω εγώ την τελική επιλογή......

Απλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες για μοντέλα αξιόλογα ως προς την εικόνα (και την αξιοπιστία βεβαίως) για να τα μεταφέρω στον φίλο μου μέχρι την επόμενη εβδομάδα......

Θα βοηθήσετε τελικά???

(Γιάννη πολύ καλή τιμή της Panasonic.....HDMI έχει, εε??)

Reaction score
0
Εγω φιλε σε αυτη την τιμη κοιταω 2 τηλεορασεις
- Samsung LE32 M71B - 1200
- Sony KDL32 V2500 - 1050

Αν ερθουν γρηγορα οι καινουριες Samsung (Μ86) μπορει και να περιμενω κανα μηνα ακομα. Χθες παντως που τις ειδα κι απο κοντα εντυπωσιαστηκα με την εικονα της πρωτης!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LCD 32" μέχρι 1200€

(Γιάννη πολύ καλή τιμή της Panasonic.....HDMI έχει, εε??)
Για να συνδέσω το PS3 θα πεί πως έχει............:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: .....................και εκτός αυτού καλήτερη τηλεόραση σε αυτή την τιμή δεν πρόκειται να βρείς.........2 μήνες έψαχνα.........οι Philips με το Pixel Plus ξεκινούν από τα 900Ε..............και η Pany παίζει καλύτερα blu-ray............:happy_6:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LCD 32" μέχρι 1200€

Αν ερθουν γρηγορα οι καινουριες Samsung (Μ86) μπορει και να περιμενω κανα μηνα ακομα. Χθες παντως που τις ειδα κι απο κοντα εντυπωσιαστηκα με την εικονα της πρωτης!!!
Ήρθαν!!!!!!!!!!!!!!(Πλαίσιο)......:happy_2:

Reaction score
0
Ηρθαν ναι,αλλα δεν ηρθε σε 32"...Η Μ86 32" στα 100Hz...Αν τη βρεις πουθενα ενημερωσε κι απο δω! Ενας φιλος ειπε πως την ειδε στην electronet αλλα το σαιτ ειναι υπο κατασκευη...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis