LCD 42LD750 42''

Reaction score
0
Ως νέο μέλος σας χαιρετώ και ζητώ τη γνώμη σας.
Θα αγοράσω την πρώτη μου TFT τηλεόραση και η χρήση της θα είναι για κανάλια αναλογικού σήματος ορος το παρόν και DVD.
Έλεγα να πάρω μία plasma HD READY δεδομένης της ταχύτητας και αντίθεσής τους μια και βρίσκει κανείς με λίγα χρήματα και δεν βλέπω πολύ τηλεόραση. Με τα πολλά , με την παρότρυνση φίλων πήγα σε LCD και ανεβαίνοντας σε κόστος έφτασα στην LD750 της LG και θέλω τη γνώμη σας, αν την έχει και κάποιος...
Η απόσταση θέασης θα είναι τα 3-3,5 μέτρα. Θα μπορούσα να πάω και σε 46άρα....? Μια κι ανέβηκα στην τιμή, το σκέφτομαι...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.185
Απάντηση: LCD 42LD750 42''

Η απόσταση θέασης θα είναι τα 3-3,5 μέτρα. Θα μπορούσα να πάω και σε 46άρα....?

Καλωσόρισες στη παρέα μας!

Για αυτή την απόσταση θέλει 50άρα φίλε μου.

Reaction score
0

Ως νέο μέλος σας χαιρετώ και ζητώ τη γνώμη σας.
Θα αγοράσω την πρώτη μου TFT τηλεόραση και η χρήση της θα είναι για κανάλια αναλογικού σήματος ορος το παρόν και DVD.
Έλεγα να πάρω μία plasma HD READY δεδομένης της ταχύτητας και αντίθεσής τους μια και βρίσκει κανείς με λίγα χρήματα και δεν βλέπω πολύ τηλεόραση. Με τα πολλά , με την παρότρυνση φίλων πήγα σε LCD και ανεβαίνοντας σε κόστος έφτασα στην LD750 της LG και θέλω τη γνώμη σας, αν την έχει και κάποιος...
Η απόσταση θέασης θα είναι τα 3-3,5 μέτρα. Θα μπορούσα να πάω και σε 46άρα....? Μια κι ανέβηκα στην τιμή, το σκέφτομαι...
Ο πύχης ανέβηκε....
Παίζω μεταξύ LD750 47'' και SL9000 42'', πάντα LG.
HELP.....

Reaction score
1

Ο πύχης ανέβηκε....
Παίζω μεταξύ LD750 47'' και SL9000 42'', πάντα LG.
HELP.....
Γεια σου φίλε Θοδωρή.

Είμαι και εγώ στην φάση για νέα TV εδώ και έναν μήνα και έχω περάσει από πολλά στάδια. Από μάρκες κοιτούσα μόνο LG και Samsung και ήμουν για 40"-42" ίντσες. Τελικά έχω αποφασίσει για 47" και κοιτάω την LD750 και την LH7020 που είναι πιο παλιά αλλά έχει 4 HDMI + 2 Scart + S-Video. Δεν έχει όμως LAN. Ο πήχης γέρνει περισσότερο προς την LD750.

Η γνώμη μου για την 9000...
Κοιτούσα πολύ σοβαρά την 8000 που είναι θεωρητικά πιο "μικρό" μοντέλο. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν εμφάνιση και σαν χαρακτηριστικά. Δεν έχει όμως LAN ούτε η 8000 ούτε και η 9000. Τι με έκανε να αλλάξω ριζικά γνώμη? Εικόνα έχει μια χαρά για τα λεφτά της αλλά έχει πολύ γυαλιστερή οθόνη που κάνει αντανακλάσεις σε οτιδήποτε και επίσης σε δύο καταστήματα που την είδα είχε δύο βαθουλώματα στο τζάμι που ήταν σαν κάποιος να την πίεζε με δύναμη σε δύο σημεία.

Ανέφεραν παιδιά σε άλλο φόρουμ πως ΣΗΜΕΡΑ σε πρώην κατάστημα Electroworld που κάνει εγκαίνια σαν Κωτσόβολος, έχουν την 47" LD750 με τιμή στα 699 ευρώ! Το κατάστημα είναι στην Κηφισίας και δεν ξέρω αν ισχύει και για άλλα καταστήματα που θα κάνουν εγκαίνια. Αν την πετύχω σε αυτήν την τιμή σήμερα... θα την πάρω!!!

Reaction score
0

Θέλω κι εγώ μία!!
Aπό τι απόσταση βλέπεις?
Πάντως έχουν και οι δύο καταπλικτική εικόνα με τη LED να υπερτερεί ελαφρά, ειδικά στην απόδοση της κίνησης. Πάω κι εγώ να τις ξαναδω.
Τα λέμε...

Reaction score
1

...Αν την πετύχω σε αυτήν την τιμή σήμερα... θα την πάρω!!!
Επειδή την πέτυχα στο κατάστημα... την αγόρασα την 47άρα! :137:
Θα μου την φέρουν την τρίτη! Κομμάτια είχαν ακόμα!

Η τηλεόραση επειδή θα μπει κοντά στο PC... η απόσταση θέασης θα είναι από μισό μέτρο έως και 3+/- μέτρα.
Στο κατάστημα επειδή πήγα στα γρήγορα για να μην την χάσω, όταν την είδα να ξέρατε πόσο μικρή μου φάνηκε...:137:

Reaction score
0

Πολύ καλά! εγώ κατέληξα στην ίδια σε 42''. Πιστεύω πως θα με κουράζει σε απόσταση κάτω από 3,5 μέτρα η 47''. Μήπως έχω άδικο? Θα περίμενα εντυπώσεις αλλα θα την παραγγείλω μάλλον το Σάββατο...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.185

Πολύ καλά! εγώ κατέληξα στην ίδια σε 42''. Πιστεύω πως θα με κουράζει σε απόσταση κάτω από 3,5 μέτρα η 47''. Μήπως έχω άδικο?

Σου απάντησα προχθές, και μάλλον θα σε κουράζει επειδή θα είναι μικρή!:114:

Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί και κάτσε στα 3,5m και δοκίμασε αν σε κουράζει.:126:

Για αυτή την απόσταση θέλει 50άρα φίλε μου.

Reaction score
108

Οντως για 3,5μ, η 42" μετα απο λιγες μερες θα σου φαινεται πολυ μικρη...

Reaction score
0

γιατί όλοι μου λένε ότι η 47άρα θα με κουράζει κι ότι ιδανική είναι 37-42?
και κάτι άλλο, όταν θα βλέπω κανάλια από τοσο κοντά δε θα είναι χάλια σε 47''?
προσωπικά θελω 47άρα αλλα αν μου βγει κουραστική την έκατσα...

Reaction score
0

Την παρήγγειλα σημερα σε 47'' με τιμή 840 ευρώ. Θα την έχω την Τετάρτη μάλλον. Στο τσάκ να πάρω την LG SL9000 LED 42'' στα 800 ευρώ αλλά προτίμησα το μέγεθος. Τουλάχιστον τη θεωρώ τίμια αγορα. Θα δείξει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67