LCD 46" - 47" γύρω στα 3000€ ...

Reaction score
0
ή και λιγότερα.Όσοι το έχετε ψάξει κι έχετε δει , ποιά σας φαίνεται ότι αξίζει;
Εκτός από Sony , που δεν θα αγόραζα ποτέ και με τίποτε.

Για την ώρα οι καλύτερες περιπτώσεις (από θεωρητική μελέτη , χωρίς να τις έχω δει) μου φαίνονται οι ακόλουθες δύο:

1)Philips
Cineos 47PFL9732D LCD TV 47'' Ambilight

και

2)Samsung
LE46F86B LCD TV 46'' 100Hz

Περισσότερο είμαι υπέρ της πρώτης, ειδικά επειδή έχει και καλύτερο χρόνο απόκρισης και ψήνομαι άσχημα να παίζω games και στην τηλεόραση!

Κάτι άλλο έχει βρει κανείς;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LCD 46" - 47" γύρω στα 3000€ ...

Μεταξύ των 2 ειμαι ΣΑΦΩΣ υπέρ της Samsung... μόνο το contrast της (25.000:1) φτάνει... και πιο φθηνή..

http://www.audioshop.gr/index.php?section=products&cat=4&subcat=26&viewid=300142

:happy_4:
Τα νούμερα των δύο στο contrast είναι συγκρίσιμα;
Δεν έχω δει τις 46"-47" αλλά έχω δεί αντίστοιχες 42"άρες και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά στο contrast , πόσο μάλλον τόσο μεγάλη. Μήπως οι παράγοντες της Samsung μετράνε τίποτε διαφορετικά και βγάζουν τέτοια νούμερα;

Υπέρ της Philips μετράει πολύ για μένα ο μικρότερος χρόνος απόκρισης, γιατί είμαι φανατικός με τα games και θέλω να παίζουν όσο γίνεται καλύτερα(σκέφτομαι από τώρα το Oblivion στις 47").

Reaction score
0
Απάντηση: LCD 46" - 47" γύρω στα 3000€ ...

To Contrast φαίνεται περισσότερο σε "σκοτεινές" σκηνές...

Reaction score
0
Με 3000Ε budget,πρέπει ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ να σκεφτείς ΣΟΒΑΡΑ την 46X3500.Είναι πραγματικά κορυφαία τηλεόραση χαρακτηρισμένη από πολλούς ώς η καλύτερη

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LCD 46" - 47" γύρω στα 3000€ ...

Τα νούμερα των δύο στο contrast είναι συγκρίσιμα;
Δεν έχω δει τις 46"-47" αλλά έχω δεί αντίστοιχες 42"άρες και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά στο contrast , πόσο μάλλον τόσο μεγάλη. Μήπως οι παράγοντες της Samsung μετράνε τίποτε διαφορετικά και βγάζουν τέτοια νούμερα;
Ναι, είναι γνωστό ότι κάθε εταιρεία μετράει το contrast όπως γουστάρει... Το ίδιο ισχύει και με το χρόνο απόκρισης.
Αλλά μεταξύ των δύο και εγώ τη Samsung θα έπαιρνα.

Reaction score
4
Με 3000Ε budget,πρέπει ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ να σκεφτείς ΣΟΒΑΡΑ την 46X3500.Είναι πραγματικά κορυφαία τηλεόραση χαρακτηρισμένη από πολλούς ώς η καλύτερη
Μακραν η κορυφαια και μια επισκεψη να την δεις απο κοντα θα σε πεισει σιγουρα.
Εχει η αδερφη μου την ιδια και οποτε παω σπιτι της μαζευω το σαγονι μου απο το πατωμα.
Απο την αλλη ειναι ΣΟΝΥ του σατανα οποτε διαλεγεις και παιρνεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LCD 46" - 47" γύρω στα 3000€ ...

Ο Μπάμπης δήλωσε ΕΜΦΑΤΙΚΑ πως δεν θέλει Sony...

Reaction score
4
Μα ειμαστε υποχρεωμενοι και αναγκασμενοι να του πουμε ποια ειναι η καλυτερη σε αυτα τα λεφτα.
Στην τελικη ας βαλει τσιχλα μπροστα εκει που γραφει Sony.... :happy_8:

Reaction score
0

Μα ειμαστε υποχρεωμενοι και αναγκασμενοι να του πουμε ποια ειναι η καλυτερη σε αυτα τα λεφτα.
Στην τελικη ας βαλει τσιχλα μπροστα εκει που γραφει Sony.... :happy_8:
Σωστός ο γείτονας :cool_4:

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις προτάσεις που κάνατε μέχρι τώρα, αν υπάρχουν κι άλλες ευπρόσδεκτες. Επαναλαμβάνω όμως πάντα για LCD (όχι πλάσμα δηλ.) και όχι Sony , που δεν θα αγόραζα ποτέ και με τίποτε (όπως δεν θα αγόραζα ποτέ και με τίποτε αυτοκίνητο bmw).

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις προτάσεις που κάνατε μέχρι τώρα, αν υπάρχουν κι άλλες ευπρόσδεκτες. Επαναλαμβάνω όμως πάντα για LCD (όχι πλάσμα δηλ.) και όχι Sony , που δεν θα αγόραζα ποτέ και με τίποτε (όπως δεν θα αγόραζα ποτέ και με τίποτε αυτοκίνητο bmw).
Σεβαστόν.. (κι εγω μεταξύ μας ακούω sony και παθαίνω...:happy_9: )

Reaction score
1.844

.... και όχι Sony , που δεν θα αγόραζα ποτέ και με τίποτε (όπως δεν θα αγόραζα ποτέ και με τίποτε αυτοκίνητο bmw).
Πρέπει ν' αρχίσουμε να κάνουμε παρέα! :cool_11:

Πάρε την Philips και μην υποτιμάς το amblight, λεπτομέρεια αλλά δίνει, δίνει. :happy_9:

Σαν απόδοση τιμή η Samsung πρέπει να προτιμηθεί. :sad:

Reaction score
0

Πρέπει ν' αρχίσουμε να κάνουμε παρέα! :cool_11:

Πάρε την Philips και μην υποτιμάς το amblight, λεπτομέρεια αλλά δίνει, δίνει. :happy_9:

Σαν απόδοση τιμή η Samsung πρέπει να προτιμηθεί. :sad:
Συμφωνώ, αλλά οχι μόνο.. νομίζω και σαν ποιότητα εικόνας..
Αμα θέλει amblight, υπάρχουν και άλλες λύσεις.. (κάπου το 'χω δει στο site, δεν θυμάμαι πού...):happy_9:

LM

Reaction score
4
Γκουχ γκουχ
Απ ότι είδα σ ενδιαφέρει [και] για παιχνίδια. Εάν παίζεις πρώτου προσώπου [fps] κοίτα και το θέμα lag [χρονική υστέρηση] το οποίο γενικά δε βλέπω να θίγεται στο φόρουμ. Επίσης βοηθάει το motion compensation [πάλι γκουχ γκουχ το μάρκετινγκ το λέει 100Ηz]. Τελευταίο [και καταιδρωμένο] η "ταχύτητα" του πάνελ [ναι ναι αυτό που καταλήγει σε ms]
Κατόπιν των ανωτέρω [χεχε εδώ είναι το συμπέρασμα] η φίλιπς πάσχει από [περισσότερο] lag [δε θυμάμαι μάλιστα εάν είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο μοντέλο...], οπότε εάν θες να παίζεις κανά COD μάλλον πήγαινε σε σαμμυ.

Just my 2 eurocents...

Reaction score
0

Γκουχ γκουχ
Απ ότι είδα σ ενδιαφέρει [και] για παιχνίδια. Εάν παίζεις πρώτου προσώπου [fps] κοίτα και το θέμα lag [χρονική υστέρηση] το οποίο γενικά δε βλέπω να θίγεται στο φόρουμ. Επίσης βοηθάει το motion compensation [πάλι γκουχ γκουχ το μάρκετινγκ το λέει 100Ηz]. Τελευταίο [και καταιδρωμένο] η "ταχύτητα" του πάνελ [ναι ναι αυτό που καταλήγει σε ms]
Κατόπιν των ανωτέρω [χεχε εδώ είναι το συμπέρασμα] η φίλιπς πάσχει από [περισσότερο] lag [δε θυμάμαι μάλιστα εάν είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο μοντέλο...], οπότε εάν θες να παίζεις κανά COD μάλλον πήγαινε σε σαμμυ.

Just my 2 eurocents...
Γηράσκω αεί διδασκόμενος..:cool_4:

Reaction score
0
Γκουχ γκουχ
Απ ότι είδα σ ενδιαφέρει [και] για παιχνίδια.
Τα παιχνίδια όχι απλά με ενδιαφέρουν αλλά είναι πρώτη προτεραιότητα!
(Αυτό που δεν με ενδιαφέρει καθόλου τελικά είναι το τηλεοπτικό σήμα.Παίζει να μην συνδεθεί καν κεραία:smoking:)
Το lag ποιά μέτρηση το μετρά;
Γιατί απ'όσο διαβάζω μέχρι στιγμής , τα 3ms της Philips είναι κορυφαία επίδοση.

Σαν απόδοση τιμή η Samsung πρέπει να προτιμηθεί.
Από τιμές μέχρι στιγμής , έχω βρεί τη Philips 2550€ και τη Samsung σε ιντερνετό-κατάστημα που πρότεινε κάποιος φίλος σε αυτό εδώ το thread 2350€, αλλά η έρευνα θα συνεχιστεί πάνω σε αυτό.

Πριν λίγες μέρες πάντως είδα ξάδελφο να παίζει σε 52"άρα με 8ms με 360 και σε σχέση με το pc που έχω συνηθίσει (22άρα CRT), μου φάνηκε ότι έχανε πολλά επεισόδια ...

LM

Reaction score
4
Τα παιχνίδια όχι απλά με ενδιαφέρουν αλλά είναι πρώτη προτεραιότητα!

Πριν λίγες μέρες πάντως είδα ξάδελφο να παίζει σε 52"άρα με 8ms με 360 και σε σχέση με το pc που έχω συνηθίσει (22άρα CRT), μου φάνηκε ότι έχανε πολλά επεισόδια ...
Μη συγκρίνεις crt θα σου κακοφανεί. Lag είναι όταν πατάς το κουμπάκι για να φας τον αντίπαλο και μέχρι να φτάσει η εντολή στην TV έχει φύγει ο αντίπαλος (χεχε το λέω λίγο "χοντρά" και απλοποιητικά). Αν κάνεις ένα ψάξιμο στο διαδίκτυο θα βρεις πολύ υλικό, κυρίως για pc monitors βέβαια...
Edit:Σε τηλεοράσεις γενικά δεν το μετράνε οπότε επαφίεσαι στις εντυπώσεις (ομοιοπαθών) χρηστών ξένων φόρουμς...

Reaction score
0
Εδώ και 2 βδομάδες ζαχαρώνω και εγώ τη Samsung LE46F86B αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα, για κάποιο μυστηριώδη λόγο δε μου κάθεται η Sony, παρόλο που την είδα σε HD (τη Samsung δεν την είδα ακόμα σε HD) αλλά και σε σήμα dvd έσκιζε κυρίως για το αξεπέραστο μαύρο, πιο μαύρο και από το φινίρισμα της συσκευής (δε ξέρω τι player είχανε).
Η ουσία είναι πως την τηλεόραση αυτή τη θέλω να για να παίζει και dvd, και σίγουρα θα παίζει πιο πολύ dvd παρά HD signal για τα επόμενα δύο χρόνια, εκτός και αν τα βιντεοκλάμπ αρχίσουν να βγάζουν όλες τις νέες κυκλοφορίες σε blue-ray εντός του έτους.
Ακόμα αναμένω το "κλικ" για να αποφασίσω τελικά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll