lcd 46-47"

Reaction score
108
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: lcd 46-47"

Αν λέω ψέματα τοτε βρίσεμαι.Αν θέλεις να κάνεις σύγκριση αρκεί μια Βόλτα στη Στουρνάρη στο Πλαίσιο για να καταλάβεις τι εστί τulip 40-46.Και αν θέλεις κανε και μία βόλτα στον καινούριο κοτσόβολο της Λ.Βουλιαγγμένης(εκει που ήταν παλιά η βόλβο) στην 47pfl9732d της PHILIPS.καλα τα αμπλαιτ και τα usb της αλλα καλήτερη εικόνα εχεί η sumsung πίστεψέμαι.
Μακαρι να ειναι ετσι γιατι δεν σκοπευα να δωσω περιπου 1000 παραπανω που ζηταει η philips.:happy_9: Ασε που σαν σχεδιαση η samsung δεν παιζεται! Ειχα δει τη samsung στο πλαισιο πριν κανενα μηνα αλλα την ειχαν συνδεσει με RF(!) βυσμα αυτη κ ολες τις αλλες κ συνεπως η εικονα ηταν μεσα απο τον δεκτη της παρολο που επαιζε ενα dvd με το "ψαχνοντας το nemo"(πως το πετυχαν αυτο δεν εχω ιδεα, δεν το εχω ξαναδει). Οποτε ηταν σχεδον αδυνατο να βγαλω συμπερασμα. Το μονο που εκανε εμφανη διαφορα με ολες τις αλλες ηταν το contrast. Αρκετα μεγαλη διαφορα μια κ τις εβλεπα να παιζουν ολες το ιδιο διπλα διπλα....

Reaction score
0
Απάντηση: lcd 46-47"

Είναι αλήθεια φίλε μου οτι είναι καλύτερη.Αν και πρωην φιλιπσακιας λόγο service philips στην Ελλάδα εχω να σου πώ οτι η δοκιμή μεταξή της Philips και τις Samsung που έχω, έγινε με το TOSHIBA E1 και με τη ταινία Ηappy Feet σε hd-dvd και στις δύο LCD.Το αποτέλεσμα ήταν οτι στην Philips την απόλαυσα τη ταινία ενώ στην SAMSUNG ΚΥΡΙΛΕΚΤΙΚA ΜΑΓEYΤΙΚΑ OXI MONO ΣΤΗΝ ΠOIOTHTA ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΝΙΩΘΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΝΙΑ.Τώρα ο λόγος που πληρώνεις παραπάνω στην PHILIPS είναι τα Ambilaight και τιποτα αλλο.ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η SAMSUNG EINAI ΚΑΛΥΤΕΡΗ
KAI AΠO THN KAINOYΡΙΑ 47" THΣ PHILIPS KAI ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΒLUE RAY H HD-DVD ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ KAI ΣΤΗΝ PHILIPS ΤΟ ΚΡΥΜΕΝΩ BLUE RAY PLAYER ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΥΣΤΙΚΟ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis