LCD tou 2008

Reaction score
0
tha perimenw na mpei to 2008 gia tin agora lcd.Exete plirofories gia tis megales etairies???tha anakoinvthoun stin CES???perimenw vasika tin philips na vgalei lcd me led-backlit

Reaction score
0
Φίλε bako, το αν θα περιμένεις ή όχι είναι κάτι που αφορά εσένα και μόνο, και φυσικά εξαρτάται από τις ανάγκες σου και τον προγραμματισμό σου. Τι θέλω να πω:

- Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνουν νέα μοντέλα με περισσότερα features και σταδιακά φθηναίνουν και τέλος αποσύρονται τα παλιά.
- Η τεχνολογία των LCD εξελίσσεται ιλιγγιωδώς.
- Όσο περιμένεις για το αμέσως καλύτερο, τόσο μένεις με την παλιά σου τεχνολογία!

Η τεχνολογία led-backlight θα είναι αρχικά ακριβή και πιθανόν με παιδικές ασθένειες. Πρόσεξέ το αυτό, μην γίνεις early adopter ή beta tester...

Ανάλογα με το τι θες να βλέπεις, υπάρχουν πολύ καλές υλοποιήσεις σε διάφορα price ranges. Είναι πολύ απλό: αν υπάρχει το χρήμα, διαλέγεις αυτή που αρέσει περισσότερο στα μάτια σου και την αγοράζεις. Τέλος...

Εγώ μπήκα σε ένα λούκι για περίπου 3 μήνες (διάβαζα, ρώταγα, έψαχνα specs, άκουγα θετικά-αρνητικά κλπ) και τελικά αποφάσισα προχθές να μην προβληματιστώ άλλο. Κατέληξα ποιές είναι οι υποψήφιες, τις ξαναείδα άλλη μία φορά και παρήγγειλα την SONY 40W3000 η οποία από χθες είναι στο σαλόνι μου. Δεν νομίζω ότι έκανα κακή αγορά, ακόμη και αν η τιμή πέσει 30% με το νέο έτος. Έτσι κι αλλιώς, θα την έχω για αρκετό διάστημα...

Αυτά από εμένα. Καλές γιορτές !!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.635
Members
38.583
Νεότερο μέλος
spirosxeliot