LCD TV Vs PC Monitor/TV στις 23''

Reaction score
1
Η ανάγκη:
Αγορά μικρής τηλεόρασης (23") για να τοποθετηθεί στο χώρο της κουζίνας αν και είμαι κατά της χρήσης της μέσα σε αυτήν, λόγω...ιδιαίτερων συνθηκών.
Την είχα καθυστερήσει επίτηδες ενόψει ψηφιακών εκπομπών στην Αθήνα, για να μην τη πατήσω και αγοράσω extra δέκτη αλλά και γιατί δεν είχε έρθει η ώρα της.

Η απορία:
Να πάρω κανονική TV ή ένα PC Monitor με ενσωμετωμένο δέκτη?

Από μια μικρή έρευνα αγοράς που έκανα, οι τιμές διαφέρουν περίπου €50-70 πιο φθηνά τα pc monitors και μιλάω για επώνυμα προϊόντα που με ενδιαφέρουν (Samsung και Philips). Έτσι οι LCD κοστίζουν περίπου €300-320 και τα monitors €230-250.

Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι μάλλον τα monitors θα "χάνουν" σε ποιότητα δέκτη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην ευαισθησία λήψης και στην απόκριση.

Καμμιά βοήθεια επί του θέματος? Και γιατί όχι και προτάσεις αγοράς.

Reaction score
3
Απάντηση: LCD TV Vs PC Monitor/TV στις 23''

'Επεσες στην περίπτωση, έψαχνα για 19' για τη μάνα μου που έχει μια CRT και κοντεύει να μας αφήσει....
Αλλά κοιτώντας λίγο πιο προσεκτικά τις τιμές, είδα ότι δεν συμφέρει.
Είναι καλύτερα να πάω σε μια 22-23 και να μου μείνει και μένα και φυσικά με δέκτη MPEG-4.
Ψάχνοντας λοιπόν, βρήκα μια LG M2262D σε 1080 με MPEG-4 στα 240 περίπου.
Είναι μια καλή περίπτωση.

Reaction score
1

Aν και δεν θέλω LG, θα την checkαρω. To ότι οι 19αρες δεν συμφέρουν πλέον είναι γνωστό.
22' και €240 είναι μια καλή τιμή. Thanks.

Reaction score
3

Γιατί όχι LG;
Η οθόνη μου στο PC είναι μια LG F900 CRT και είναι μια χαρά.
Η 22άρα πάντως βρέθηκε και στα 228€ ! !

Reaction score
1

Aυτή ακριβώς ζαχαρώνω απλά έχω αυτό το ενδοιασμό σχετικά με το κατά πόσο καλός είναι ο δέκτης της.

Reaction score
3

Έχω ρωτήσει κι εδώ στα γραφείο, και μόνο ένας μου είπε υπέρ της SAMSUNG !

Reaction score
1

Oι υπόλοιποι τι είπαν??? :114:

Την βρήκα στο Πλαίσιο €239 και στο Multirama (διπλάνο κατάστημα) €299! Μετά από σχετικό τηλεφώνημα που έπεσε, μπορώ να την πάρω από το Multirama με €230 :116:

Reaction score
1

Τελικά αγοράστηκε η Samsung P2370HD.

Βρήκε τα κανάλια σχετικά γρήγορα, ενώ το set up της ήταν παιχνιδάκι καθώς έχει ενσωματωμένο οδηγό που σε παει βήμα, βήμα. Σήμερα θα την δουλέψω/ρυθμίσω περισσότερο και θα σας πω. Πρόβλημα λήψης κανένα, ειδικά στα ψηφιακά που είναι και το κυρίως ζητούμενο.
Από design πάντως είναι πανέμορφη. Επιβάλλεται στον χώρο αν και 23αρα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss