- Reaction score
- 0
ποια τα υπερ ποια τα κατα...
μιλαμε παντα για συγκριση προβολικων ιδιας τιμης
για παμε παιδες!!!!!
μιλαμε παντα για συγκριση προβολικων ιδιας τιμης
για παμε παιδες!!!!!

Διαφωνω...
Η τιμη ειναι απο τα πιο βασικα κριτηρια ενος αγοραστη, ανεξαρτητως του ειδους του μηχανηματος.
Ρωταμε δηλαδη "Ανδρεα εχω 1500 €, τι προβολεα να παρω" και οχι "Ανδρεα θελω 1280x720 αναλυση, να δωσω 1500 € για LCD ή 3000 € για DLP"...
Συμφωνώ απόλυτα!

Ρε συ αναρχοντιελπάκια κάντο λίγο πιο λιανά αυτό.Και εδω θα βρω την ευκαιρια να πω για ακομα μια φορα ποσο θαυμαζω τον Panasonic 900 για το οτι ειναι ισως ο πρωτος LCD που θα μπορουσε να με ξεγελασει σε καποιο τεστ και να μην καταλαβω πως προκειται για προβολεα αυτης της τεχνολογιας με την πρωτη ματια.Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση πως δεν παιζει ενaς DLP διπλα...![]()

Χαιρομαι που εδω στο AVSite εχουμε το θαρρος να ομολογουμε τα οποια ελαττωματα μας.I 'm a blind man

Και εγώ ήρθα, κάπου τόσα ήθελα να δώσω, μου έβαλες έναν Ζ3 από τη μία και έναν 7700 από την άλλη, τυφλώθηκα από το rainbow, πήρα έναν Ζ4 και έφυγαΑνιθετως , εαν αρχιζει και ανεβαινει οικονομικα και φτασει κοντα στα 2000-2500 ευρω τοτε του πετας εναν Panasonic απο την μια και εναν 7700 απο την αλλη , τυφλωνεται απο την διαφορα στο contrast(γιατι εκει ειναι ολα τα λεφτα) παιρνει τον 7700 και φευγει.![]()