leaving las vegas (hd-dvd) import...

Μηνύματα
6
Reaction score
0
Kαλά όλα imports είναι αλλά αυτό λίγο περισσότερο αφού είναι απ'το γαλλικό amazon.
Πρώτα απ΄ολα κανοντας μια μικρή εισαγωγή αφού ουσιαστικά είναι το πρώτο μου post εδώ (παρακολουθώ το forum πολύ καιρό όμως και είμαι γενικά παλιός στο χώρο) θα ταχθώ υπέρ του hd-dvd. Δεν βρίσκω διαφορές στην εικόνα και στον ήχο απ'το blueray, αν και μπορώ να πω θεωρώ κατά κανόνα τις παραγωγές του πιο προσεγμένες. Ίσως βέβαια εχω επηρεαστεί απ΄τα κορυφαία batman begins και V for Vendetta που πρωτοείδα. Η αλήθεια είναι πως το blueray τώρα δείχνει τα δόντια του με τους τίτλους της disney που κυκλοφορεί (πειρατεσ γαρ). Ο λόγος που υποστηρίζω το hd-dvd είναι η UNIVERSAL. Καλώς ή κακώς η Universal έχει βγάλει τις πιο αγαπημένες μου ταινίες έτσι για μένα το hd-dvd είναι μονόδρομος. Αντίθετα απ'το blueray θα μου λείψουν οι ταινίες αναφοράς της Pixar.
Ενας απ΄τους τίτλους αυτούς είναι και το Leaving Las Vegas. Eίναι αγαπημένη μου ταινία αν και πολλοί το θεωρούν καταθλιπτικό. Όπως και να έχει παραμένει η καλύτερη (αν όχι η μόνη αξιόλογη) ερμηνεία του Νicolas Cage (μάλλον και της Shue). Tην ταινία την τσίμπησα απ'το γαλλικό amazon αφού στον υπόλοιπο κόσμο δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει σύντομα.
Η εικόνα είναι πραγματικά πολύ καλή. Λίγη σκόνη, εξαιρετικό μαύρο στα πολλά σκοτεινά πλάνα της ταινίας και γενικά μια πολύ καλή μεταφορά της ταινίας στα 1080p. (1.85:1). O ήχος όμως με απογοήτευσε. 4.0 είναι απαράδεκτα λίγο για hd-dvd. Δυστυχώς τα αρνητικά των γαλλικών dvd περάσανε και στα hd-dvd. Toυλάχιστον είναι DTS-HD. Από extras μην περιμένετε πολλά (αφού η παραγωγή είναι CANAL+)
Το θέμα είναι αν αξίζει τα 25eurw. Εξαρτάται. Για μένα που είδα μια απ΄τις αγαπημένες μου ταινίες σε ΗD σίγουρα αξίζει. Οι περισσότεροι μπορούν να περιμένουν. Πάντως κλείνοντας μπορώ να πω πως η παρακολούθηση τετοιων κλασικών ταινιων σε hd με ικανοποιεί περισσότερο απ' την αντίστοιχη του matrix revolution π.χ ή του fantastic 4. ίσως επειδή με τέτοιες μεταφορές βλέπουμε λίγο την καθημερινότητα του HD οταν καθιερωθεί και οι περισσότερες ταινίες περάσουν στο νέο format...
 

Μηνύματα
2.734
Reaction score
0
Απάντηση: leaving las vegas (hd-dvd) import...

Καλωσόρισες.........όντως το hd-dvd είναι μπροστά στο θέμα της ποιότητας εικόνας.......προς το παρόν τουλάχιστον......το blu-ray τον τελευταίο καιρό όμως κάτι πάει να κάνει.......εγώ έχω blu-ray(PS3) επειδή δεν μπορώ χωρίς Fox & Buena Vista...........παρόλα αυτά κι εγώ το hd-dvd προτιμώ σαν φορμά......αν και τώρα τελευταία η Uni δεν το στηρίζει όπως θα 'πρεπε.....:neutral:
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Απάντηση: leaving las vegas (hd-dvd) import...

Καλωσόρισες στην παρέα μας.
Εύχομαι να μοιράζεσαι μαζί μας , για αρκετό καιρό τις HD εμπειρίες σου.
:cool_4:
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.618
Μηνύματα
2.868.219
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top