LENOVO G570-ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ..?

Reaction score
65
αναβει το λαμπακι της μπαταριας στο μπροστινο πανελ,αλλα δεν εχω καποια ενδειξη πουθενα,οτι η μπαταρια φορτισε,ωστε να το βγαλω απο την πριζα.

το αφησα μεχρι το πρωι,αλλα το λαμπακι δεν ειχε σβησει.
επισης εαν το εχω στην πριζα ανοιχτο με την μπαταρια επανω,η μπαταρια σταματα στο 96% και ποτε δεν φτανει στο 100%
εχω θεμα?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.553
Απάντηση: LENOVO G570-ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ..?

Δεν γνωρίζω το συγεκριμένο μοντέλο, συνήθως η διαδικασία φόρτισης ενδείκνυται με κάποιο led διαφορετικού χρώματος, που ίσως και να αναβοσβήνει, ενώ όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, το led αλλάζει χρώμα, ή και παύει να αναβοσβήνει. Για το ποσοστό φόρτισης δεν έχεις θέμα. Σε κάποια επόμενη φόρτιση μπορεί να σου δείξει πως φορτίσθηκε 100%. Καλού κακού, κάνε μια πλήρη συνεδρία εκφόρτισης, μέχρι το 7%-6%, όχι χαμηλότερα, και επαναφόρτισε.

Reaction score
65

οντως η μπαταρια-αφου την αφησα να ξεφορτισει λιγο-στην επομενη φορτιση, εδειξε 100%.
το μονο λεντακι που αναβει οταν μπαινει στην πριζα(κλειστο το λαπτοπ),ειναι το λευκο φωτακι της μπαταριας,που ειναι κοκκινο μονο οταν η μπαταρια ειναι εντελως αδεια.μετα απο 1-2 λεπτα,ξαναγινεται λευκο και απο κει και περα δεν αλλαζει χρωμα,ακομα και μετα απο 6-7 ωρες φορτισης.
το μανιουαλ δεν αναφερει κατι σχετικο.περιμενω και μια απαντηση απο την lenovo.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.553

Το σωστό, δεν θα ήταν να διαβάσεις το manual; Σίγουρα θα γράφει για τις φωτεινές ενδείξεις.

Reaction score
65

Το σωστό, δεν θα ήταν να διαβάσεις το manual; Σίγουρα θα γράφει για τις φωτεινές ενδείξεις.
οπως στο λεω παραπανω Κωστα:το μανιουαλ δεν αναφερει κατι σχετικο.

τωρα βρηκα το εξης:
ειχα ξεχασει να κανω lock(σερνοντας ενα διακοπτακι διπλα στην μπαταρια).
το εβαλα στην πριζα κλειστο με την μπαταρια επανω-ενω η μπαταρια ηταν στο 60%-και προσεξα οτι το λευκο λαμπακι της μπαταριας,αναβοσβηνε καθε 4-5 δευτ.
μετα απο κανα μισαωρο,εμεινε σταθερο.
το εβγαλα απο την πριζα,το ανοιξα και ειδα οτι η μπαταρια ειχε παει στο 86%.
δεν ξερω εαν τελικα αυτο,ειναι μια ενδειξη φορτισης.
θα αδειασω εντελως την μπαταρια και θα ξανακανω τεστ.

http://safemanuals.com/user-guide-instructions-owner-manual/LENOVO/G570-_E

Reaction score
65

μιλησα το πρωι με το σαπορτ της λενοβο.
η ενδειξη οτι η φορτιση τελειωσε,ειναι οταν σταματησει να αναβοσβηνει(ανα 4-5 δευτ)το λευκο λεντακι της μπαταριας.
βρισκουν φυσιολογικο το να μην τιγκαρει η μπαταρια(100%)διοτι ετσι εχει ρυθμιστει
(κατι που εαν θελω-μου ειπε- το αλλαζω μεσα απο τα windows)για μεγαλυτερη διαρκεια ζωης.
οταν του ειπα οτι η μπαταρια σε λειτουργια balance αντεξε ενα 2ωρο γεματο
(ενω εχει κανει 3 φορτισεις συνολικα)σιγουρεψε οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.184
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907