LG αλλα ποια...;

Reaction score
0
θελω να παρω μια TV για το δωματιο και εχω λιγο...πελαγωσει! Η αποσταση ειναι περιπου 2-2.5 μετρα και ενω αρχικα ελεγα οτι μια 22'' θα ηταν αρκετη τελικα κατεληξα στις 32''. Επειδη θελω κατι πολυ οικονομικο, θελω να βλεπω λιγο τηλεοραση και που και που κανενα dvd, εχω καταληξει σε αυτες: 1)LG32LC56 2)LG 32LG3000 3) LG 32LG2000. Ποια θεωρειτε καλυτερη και γιατι;

Reaction score
6
Απάντηση: LG αλλα ποια...;

Φιλε μου δεν ξερω τα μοντέλα που γράφεις αλλα κοιτάζοντας στο net ειδα τα εξής.
Την LG32LC56 ξεχασε την…
Οι άλλες δυο εχουν πολλά κοινα σε σημειο να μην καταλαβαίνω ποιες είναι οι διαφορες τους .
Μου άρεσε η παρακατω παραγραφος στα χαρακτηριστικά της LG 32LG3000 όπως και το καλύτερο δυναμικό contrast.

XD Engine, EPG(SI), Booster ON/OFF, Anti Dazzling (Προστασία ματιών), AV Mode, Ψηφιακό κτενωτό φίλτρο, DCDI by FAROUDJA, Μη ορατά ηχεία, Teletext (1000p), Δυνατότητα σύνδεσης με PC.
Μάλλον για αυτην θα πήγαινα αφου την βλεπω και πιο οικονομική.

Reaction score
40

Απο τις 3 θα επελεγα την LG 3000. Μια αλλη προταση ειναι και η Samsung 32A 336. Σε καποια καταστηματα την βρισκεις κοντα στα 450 ευρω και δεν της λειπει τιποτα. Απο εικονα σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκεις κατι καλυτερο.

Αν και προταση μου για 2 με 2.5 μετρα 26 ινσες. Χωρις βεβαια το 32 να ειναι υπερβολη. Χορταστικο θα ελεγα.

Reaction score
0
Θελω και εγω μια φθηνη 32αρα κ ειμαι αναμεσα στην LG3000 και στην Toshiba 32AV505DG .. Κλεινω προς την Toshiba για να πω την αληθεια..
Τι λετε;

Reaction score
50

Εγώ απλά θα αναφερω ότι εχω μια 32LC56 και παρότι ειναι ικανοποιητική σε εικόνα για την τιμή της, πηγαινοέρχεται συνέχεια στο σερβις με πολλά προβλήματα :110:.
Δεν ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο κομμάτι ή γενικά στο μοντέλο, οπότε ψαξ΄το λίγο καλύτερα και για άλλες αναφορές προβλημάτων.

Reaction score
0
Πιστεύω πως η 32LG3000 είναι η καλύτερη λύση σύμφωνα με to line-up της εταιρίας και παράλληλα με τισς ισχύουσες προσφορές. Ήδη η λιανική της έχει διαμορφωθεί στα 489€ και επαναλλαμβάνω ότι αποτελεί το κύριο μοντέλο της LG. (όχι δηλαδή κάποιο promo ή παραεισαγωγή μοντέλο) Επίσης δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη κίνηση στο service!

Reaction score
0

μια 26αρα ισως δεν ειναι ασχημη για δωματιο αλλα βρειτε εσεις μια με τιμη κατω απο 400 ευρω και την αγορασα! εξαλλου οταν βλεπω οτι με κανα 50αρι παραπανω παιρνω μια 32αρα, το σκεφτομαι σοβαρα. Εξαλλου η αποσταση ειναι λιγο πανω απο τα 2.5 μετρα οποτε ισως η 32αρα δεν ειναι υπερβολη. Οι μονες φτηνες τελικα ειναι οι LG, με οτι συνεπαγεται αυτο...Ακουω ουκ ολιγα προβληματα. Τωρα μαλον ειμαι αναμεσα τις LG2000 και LG3000. Αν μπορειτε ριχτε μια ματια στο www.kotsovolos.gr εχει τα χαρακτηριστικα τους και πειτε μου ποια απο τις 2 υπερτερει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis