LG - μια σημαντική ειδηση

Reaction score
0
αχ που δεν με αφήνουν να μιλήσω.... και εχω πολλά να πώ... θα σκάσω...

Η μαλλον καλυτερα να σκάσω...,
:117:Περιμένω εναγωνίως να ανακοινωθεί η "σημαντική είδηση", μιας και είμαι σε διαδικασία επιλογής νέας τηλεόρασης. Πότε θα ανακοινωθεί;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
LED backlight
2.000.000 Dynamic Contrast Ratio
.....
.........
...............
......................
..........................
Wireless HDMI

να γράψω κι' άλλα.........:116:

Reaction score
802
για γραψε, γιατι μονο το wireless hdmi μου ακουγεται καλο αλλα πολυ απιθανο για αναπαραγωγη πχ 1080p...

Reaction score
14
Καλά τα πήγες!!!! Η βαρυσήμαντη είδηση είναι ότι από τις 15 του μηνός (επίσημη ημέρα των εκπτώσεων), η LG Hellas θα δίνει εγγύηση 0 pixel για τηλεοράσεις από 42 ίντσες και άνω, για όλο το διάστημα που ισχύει η εγγύησή της, δηλαδή για 2 χρόνια!!!! Ετσι θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους πελάτες της που την προτιμούν, να απολαμβάνουν την ασφάλεια των μεγάλων τηλεοράσεών της για δυο ολόκληρα χρόνια με την εγγύηση που ...σκοτώνει κάθε άλλο υπερόπτη κατασκευαστή!!!! Ένα δυνατό χαρτί και μια δυνατή εταιρεία, κάνει τους υπόλοιπους να μένουν με τα σαγόνια τους ανοιχτα!!! Μπράβο στην LG!!!!:131:
Η ΕΠΙΣΗΜΗ είδηση που φέρει πλέον σφραγίδα εγγύησης AVSITE, είναι η παραπάνω....!!!!!

ΕΥΓΕ στον delamostre Που το ψάρεψε και μας το έφερε πρίν της ώρας του!

Τα σχόλια μου ετσι γρήγορα και πρόχειρα, εδώ θα δούμε 2 σενάρια:

1) Ολες οι ανταγωνιστικές κατασκευάστριες εταιρίες θα προχωρήσουν στην ίδια κίνηση αν μπορούν τεχνικά να γκαραντήρουν οτι μπορούν να εχουν ΜΗΔΕΝ καμμένα πίξελς σε πάνελς των 1920χ1080 όπου στατιστικά εχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθούν καμμένα πιξελάκια.

2) Οι λοιπές εταιρίες που δεν θα βρούν στατιστικά συμφέρον ή τεχνολογικά επιτρεπτό να δώσουν και αυτοί τέτοια εγγύηση απλά θα υστερούν σε επιπεδο quality control και ποιότητα πάνελ.

Αν συμβεί το δευτερο, αυτό στα δικά μου μάτια απλά θα μου δίνει ενα εξτρα κίνητρο να "κλείνω" πρός LG τηλεόραση....

Βέβαια το τελικό κριτήριο επιλογής μιας τηλεόρασης είναι, πολύ καλή τιμή, πολύ καλή εικόνα, καλός ήχος, καλή κατασκευή, καλό σέρβις.

Οποιος σου δίνει περισσότερα απο τα παραπάνω 5 κριτήρια κερδίζει...

Η LG εχει κερδίσει αρκετούς πόντους στην καλή τιμή, στην ποιότητα εικόνας, στην καλή κατασκευή και αμα βελτιώσει την φήμη της στο σέρβις τότε πάει για καρρέ του ασσου!

ΜΠΡΑΒΟ.

Reaction score
2.566
Καλησπέρα, απλά να ενημερώσω σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ότι η καμπάνια αυτή της LG ισχύει μόνο για τις LCD TV και ΟΧΙ για τις PLASMA!

Reaction score
14
Καλησπέρα, απλά να ενημερώσω σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ότι η καμπάνια αυτή της LG ισχύει μόνο για τις LCD TV και ΟΧΙ για τις PLASMA!
μμμμ φυσικά χωρίς δόση εξυπνάδας... απο μέρους μας... πίξελς δεν θα βρείς σε πλάσμα... :105:

και για αυτό δεν το αναφέραμε...

Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση πάντως

Reaction score
0
Χμμ , η LG7000 με την τιμή που εχει τις επιδόσεις της και την νεα εγγύηση γινεται η αγορά του αιώνα !!!

Reaction score
3
Απάντηση: LG - μια σημαντική ειδηση

Καλησπέρα είμαι κάτοχος μιας 32lg7000 και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βρω κάπου το νέο firmware update για την τηλεόραση μου καθότι η lg δεν το δίνει στο σάϊτ της με αποτέλεσμα αν θέλεις να κάνεις μια αναβάθμιση λογισμικού να πρέπει να καλέσεις τους τεχνικούς της ώστε να σου κάνει την αναβάθμιση με ένα από usb stick.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss