LG - μια σημαντική ειδηση

Reaction score
14
Οι απόψεις για το service της LG πραγματικά διίστανται. Έχω ακούσει από άμμεση αντικατάσταση καινούριας tv εντός 24 ωρών από την επισήμανση του προβλήματος με άλλη εννοείται άψογη λειτουργικά, μέχρι και αντικατάσταση επίσης καινούριας 20 μέρες αργότερα με άλλη ίδια αλλά με χειρότερα προβλήματα! Τελικά μήπως έχει σημασία το ποιος εξουσιοδοτημένος και σε ποια πόλη χειρίζεται την περίπτωση?

Λέτε η είδηση να έχει να κάνει με καμιά 5ετή εγγύηση ή κάτι τέτοιο?
καλά το πάς!!!

Reaction score
0
Μπράβο τους αν το κάνουν. Θα είναι ένα πολύ μεγάλο επόμενο βήμα της ήδη δυναμικής τους εμπορικής πολιτικής.
Έμαθα ότι και η sony το καλοκαίρι που έδινε 4 χρόνια εγγύση έκανε πολύ καλές πωλήσεις.

edit: Αρκεί να το κάνουν σωστά. Όχι με λύσεις σαν του φίλου mtfroz που μας τα είπε πριν!

JL_

Reaction score
19
Εγγύηση για 0 (μηδέν) καμμένα/κολλημένα εικονοστοιχεία σε όλα τα μεγέθη;

Καλώς σας βρήκα, παρεπιπτόντως...

Reaction score
1.815
Καλά τα πήγες!!!! Η βαρυσήμαντη είδηση είναι ότι από τις 15 του μηνός (επίσημη ημέρα των εκπτώσεων), η LG Hellas θα δίνει εγγύηση 0 pixel για τηλεοράσεις από 42 ίντσες και άνω, για όλο το διάστημα που ισχύει η εγγύησή της, δηλαδή για 2 χρόνια!!!! Ετσι θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους πελάτες της που την προτιμούν, να απολαμβάνουν την ασφάλεια των μεγάλων τηλεοράσεών της για δυο ολόκληρα χρόνια με την εγγύηση που ...σκοτώνει κάθε άλλο υπερόπτη κατασκευαστή!!!! Ένα δυνατό χαρτί και μια δυνατή εταιρεία, κάνει τους υπόλοιπους να μένουν με τα σαγόνια τους ανοιχτα!!! Μπράβο στην LG!!!!:131:

Reaction score
152
Ας περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε. Ήδη με την πολιτική τιμών που ακολουθεί έχει κερδίσει σεβαστό μερίδιο αγοραστών στη μεγάλη κατηγορία (βλ. 47LG7000).
γιατι,η 60PG7000 που κανει περι τα 2500ε(41.5ε/ιντσα) και της εχω ριξει ζαχαρη,μελια,ματιες,ερ.εξομολογησεις και τα συναφη, δεν ειναι αριστη τιμη;;;

ω,Σκαρλετ μου 'χεις παρει τα μυαλα,στον τοιχο να σε βαλω,με zero pixel εγγυηση θα ερθω να σε παρω!!! :142:

Reaction score
14
με μεγάλη μου χαρά βλέπω οτι εχουμε ενημερωμένο κοινό, με γνώση στο αντικείμενο και σωστή κρίση!!!

ΕΥΓΕ

σαν συν-συντονιστής της κατηγορίας αυτής οφείλω να πώ οτι δεν μπορώ να πώ περισσότερα λόγω της δεσμευσης για μετά τις 15 κλπ κλπ αλλά είστε μεγάλα παιδιά και εξυπνα!

Reaction score
1.815
dream_GR Re: LG - μια σημαντική ειδηση

--------------------------------------------------------------------------------
με μεγάλη μου χαρά βλέπω οτι εχουμε ενημερωμένο κοινό, με γνώση στο αντικείμενο και σωστή κρίση!!!

""ΕΥΓΕ

σαν συν-συντονιστής της κατηγορίας αυτής οφείλω να πώ οτι δεν μπορώ να πώ περισσότερα λόγω της δεσμευσης για μετά τις 15 κλπ κλπ αλλά είστε μεγάλα παιδιά και εξυπνα! ""

Να ναι καλά τα καταστήματα! Ημουν τυχερός γιατί ενημερώθηκα από κατάστημα στον Πειραιά το οποίο είναι εκειδικευμένο στο χώρο της εικόνας και του ήχου.. (για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να πω όνομα..). Με ενημέρωσε λοιπόν για την εγγύηση της LG, λόγω του ότι ήμουν έτοιμος να αγοράσω μια 42LG7000! Μου είπε λοιπόν μα περιμένω λίγες ημέρες ούτως ώστε να κερδίσω το πλεονέκτημα!!! Ορισμένοι επιχειρηματίες είναι ταγμένοι με τη σωστή αντιμετώπιση του πελάτη και όχι αδιάφοροι όπως σε ορισμένα άλλα trust, που λόγο μόδας και νέας αντίληψης, επιτίθονται στο βωμό του τζίρου, με τιμή που πολλές φορές αναφέρεται και σε ανύπαρκτο - μη διαθέσιμο προιόν!! Το εύγε λοιπόν στα καταστήματα που σέβοντε τον πελάτη και τα ωραία του λεφτα... Την καλημέρα μου στην παρέα του AVSite!!

Reaction score
0
Δεν είναι και τόσο συχνό πρόβλημα τα καμμένα pixels πλέον ούτε και ενοχλεί ένα καμμένο/κολλημένο pixel σε μια τηλεόραση όσο στην οθόνη ενός PC αλλά εντάξει, καλή είδηση είναι. Δε γέρνουν έτσι οι αγορές πάντως, χαλαρώστε - μας είχατε προετοιμάσει για κάτι πολύ καλύτερο από αυτό. Δυστυχώς θα πρέπει να ξαναδώσετε το Marketing Ι το Σεπτέμβριο κύριοι :136:

Reaction score
1.815
Δεν είναι και τόσο συχνό πρόβλημα τα καμμένα pixels πλέον ούτε και ενοχλεί ένα καμμένο/κολλημένο pixel σε μια τηλεόραση όσο στην οθόνη ενός PC αλλά εντάξει, καλή είδηση είναι. Δε γέρνουν έτσι οι αγορές πάντως, χαλαρώστε - μας είχατε προετοιμάσει για κάτι πολύ καλύτερο από αυτό. Δυστυχώς θα πρέπει να ξαναδώσετε το Marketing Ι το Σεπτέμβριο κύριοι :136:
Αμα αγόραζες τηλεόραση με ένα pixel καμμένο και δε σε πείραζε, τότε θα ήσουν από τους λίγους ευτυχείς ανθρώπους που δεν κολλούν σε τέτοιες λεπτομέρειες! Εμένα πάντως θα με πείραζε ταμάλα, γι αυτό και βρίσκω σημαντικό βήμα την εγγύηση αυτή και νομίζω οτι αξίζει να περιμένω λίγες μέρες, ώστε να αποκτήσω τη νεα μου LG με αυτό το μοναδικό προνόμιο!:128:

JL_

Reaction score
19
Βέβαια αυτό με τα δύο χρόνια είναι λίγο ευφημισμός, καθότι μία LCD ή θα τα έχει ή όχι, δεν αποκτάει καμμένα/κολλημένα εικονοστοιχεία στην πορεία...

Reaction score
11.750
Και εμένα θα με πείραζε να έχει 1 καμμένο/κολλημένο pixel έστω και αν δεν ήταν ενοχλητικό κατά την θέατη της TV. Και μόνο ποι θα ήξερα ότι είναι εκεί, θα με ενοχλούσε!
Μπράβο στη νέα πολιτική της LG. Καλό είναι, κακό δεν είναι.

Reaction score
1.815
Βέβαια αυτό με τα δύο χρόνια είναι λίγο ευφημισμός, καθότι μία LCD ή θα τα έχει ή όχι, δεν αποκτάει καμμένα/κολλημένα εικονοστοιχεία στην πορεία...
Συμφωνώ! Για σκέψου όμως τελικά οτι είναι η καλύτερη εγγύηση κάλυψης προιόντος, ακόμα κι απο αυτήν της SONY των 4 ετών που έδινε. Δεδομένου οτι η LG ποτέ δεν βγήκε να πει οτι δίνει εγγύηση 2 χρονια για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα - μηνών αν θυμάμαι καλα, έτσι ώστε να ανεβάσει ισως και τις πωλήσεις της... Άσε δηλαδη που πλέον με αυτό που θα γίνει θα καλύπτεται πλέον καθ ολοκληρία το προιόν της και με άμεση αντικατάσταση... Ελπίζω οι εξουσιοδοτημένοι συνεργατες των service της να ακολουθούν και αυτοί τη σύγχρονη λογική των Κορεατών...:144:

Reaction score
0
Αμα αγόραζες τηλεόραση με ένα pixel καμμένο και δε σε πείραζε, τότε θα ήσουν από τους λίγους ευτυχείς ανθρώπους που δεν κολλούν σε τέτοιες λεπτομέρειες! Εμένα πάντως θα με πείραζε ταμάλα, γι αυτό και βρίσκω σημαντικό βήμα την εγγύηση αυτή και νομίζω οτι αξίζει να περιμένω λίγες μέρες, ώστε να αποκτήσω τη νεα μου LG με αυτό το μοναδικό προνόμιο!:128:
Μα αφού δε φαίνονται... Αν έχεις 2-3 καμμένα το ένα κοντά στο άλλο είναι πρόβλημα αλλά ένα μόνο του υπό κανονικές συνθήκες θέασης (με πραγματικό υλικό από φυσιολογική απόσταση) δεν το βλέπεις με τίποτα. Τώρα αν βάλεις λευκή σελίδα στο paint και την κοιτάς από τους 20 πόντους πάω πάσο.
Μπορείς να είσαι βέβαιος ότι τα πρώτα χρόνια που το φαινόμενο παρουσιαζόταν σχετικά συχνά ήταν πάρα πολλοί αυτοί που δεν κατάλαβαν τίποτα.

Η επέκταση της κανονικής εγγύησης σε 3 ή 4 χρόνια θα ήταν κάτι το πολύ πιο ουσιαστικό από αυτό αλλά βέβαια θα τους κόστιζε και πολύ περισσότερο.

Reaction score
14
αχ που δεν με αφήνουν να μιλήσω.... και εχω πολλά να πώ... θα σκάσω...

Η μαλλον καλυτερα να σκάσω...,

Reaction score
0
νομίζω οτι αξίζει να περιμένω λίγες μέρες, ώστε να αποκτήσω τη νεα μου LG με αυτό το μοναδικό προνόμιο!:128:
Και η phlips απ' όσο γνωρίζω αντικαθιστα tv με 1 καμένο pixel.
Ενημερωτκά, η sony από 9 και πάνω! Τσιφούτηδες!

Reaction score
152
Και η phlips απ' όσο γνωρίζω αντικαθιστα tv με 1 καμένο pixel.
Ενημερωτκά, η sony από 9 και πάνω! Τσιφούτηδες!
τι; τους πας μια τηλεοραση και σου δινουν πισω καμμενα πιξελ;;;;;;:116::142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος