LG 24'' L245WPM-BN LCD

Reaction score
0
Molis pareigila to 24'' L245WPM-BN lcd panel tis LG apo plaisio....perimenw na to parw sta xeria mou kai narxisw dokimes....thelw na to xrisimopoiisw kai ws othoni
panw sto hdmi pou exei tha sindesw to ps3...to mono pou skeftomai einai an tha apeikonizei 1:1 to sima 1080p tou ps3 mias kai einai 1920x1200 i native analisitou..sto manual leei oti dexetai kanonika simata apo hd siskeves mexri kai 1080p...ektos apo tin hdmi exei kai vga kai component eisodous...an to exei dei kanenas i exei empeiria apo tetoia panel thathela nakousw tis apopseis sas...einai kalitera na sindesw to ps3 i to xbxo360 panw sena tetoio panel apoti se mia hdtv??grafei episis oti exei panel texnologias mva....einai kaliteri apo ta pva panels??

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Reaction score
14
καλορίζικη και εγώ την περιμένω σε 5-10 μέρες το πολύ, να την έχω στα χέρια μου.

Αλήθεια πόσο σου την χρέωσαν στο Πλαίσιο?

Reaction score
0
789 eurw....ti les??kali timi???pantws pistevw apoti epsaxsa kai sto internet se forum lene oti exei poli kala xaraktiristika...to panel einai to idio me tin 24ara benq .....esi ti plirofories exeis sxetika me tis dinatotites tis??

Reaction score
14
είναι πάρα πολύ καλή και την εχω παραγγείλει όμως κατευθείαν απο την LG και μου είπαν ότι θα την έχουν εισάγει και παραδώσει μέσα στην άλλη εβδομάδα, εσύ την αγόρασες κιόλας ή το Πλαίσιο θα σου την φέρει σε λίγες μέρες, κοινώς την έχει ετοιμοπαράδοτη?

Η τιμή της είναι σούπερ για αυτά που κάνει, είναι περίπου 400-500 Ευρώ κάτω απο την τιμή που είχε η BENQ πρίν 2 μήνες.

Reaction score
0
Μια χαρα θα παιξει το PS3, η οθονη ειναι 1920χ1200 επειδη ειναι 16:10 σαν monitor. Οταν συνδεσεις το PS3 θα δωσει σημα 1920χ1080 σε 16:9 και θα το δεις χωρις κανενα scaling, με 1:1 pixel mapping απλα θα εχεις 2 πολυ μικρες μπαρες πανω και κατω (60 πιξελς πανω + 60 πιξελς κατω = 120 πιξελς= 1200-1080 :)

Reaction score
0
egw tha tin paralavw aurio apo plaisio....exoun alla 4 kommatia etoimoparadota akoma etsi mou pan...pistevw ki egw kai apoti diavasa oti einai korifi...exoun enswmatosei kai ena kainourio engine sto esoteriko tis...anamoinate na tin dokimasw kai na sas pw entipwseis..kai me pc kai me konsoles...

Reaction score
0
Παιδιά θέλω εντυπώσεις γιατί και εγώ γι αυτήν πήγαινα αλλά έχω στα υπόψη μου την 27"της DELL που είναι κι αυτή 1900*1200.Δεν έχει HDMI από οτι γνωρίζω. Oμως έχει Digital DVI (DVI-D with HDCP) οπότε μάλλον δεν θα έχω πρόβλημα με τα BR. Σωστά ? Θα είναι για δεύτερο μόνιτορ του PS3 όταν η TV χρησιμοποιείται για τον Η/Υ.
Εννοείται οτί ο κύριος λόγος θα είναι για συνδεση με το PC.

Attachments

Reaction score
807
Τοτε δεν νομιζω να εχεις ιδιαιτερο λογο να προτιμησεις την lg απο την dell...

Reaction score
0
molis xtes tin pira tin exw sindesi me to pc kai to ps3 kai sta component me to xbox360...tromeri eikona idiws me to ps3 kai to xbox360...eida ghost recon 2 kai epatha plaka...kaliteri mou fenetai apo tin 37pf9830 pou exw...ipopsi kleidwnei apeutheias sta 1080p apo hdmi kai component...exei kai driver gia vista kai tin anagnorizoun epakrivws...sinexizw me to hdmediabox simera...exei kai ixiakia pou koumponoun sto katw meros tis othonis mesa stin siskevasia...an thes ta vazeis...gia osous xreiazontai mia apli pigi ixou...epipleon mesa stin siskevasia exei kalodio hdmi-dvi vga-vga usb-usb kai ena aplo kalodio ixou...idiaitera mou arese to menu tis...

Reaction score
0
euxaristw poli paidia...ante kaloriziki na sourthei kai se sena dream..thelw na mou peis entipwseis molis tin dokimaseis..distixws xtes egine kati pou me stenaxwrise ligo me tin othoni..emfanistike 1 kameno pixel(fwteino) sto kentriko kai katw meros tis othonis..psilofortwsa alla ti na kanw..pira tin lg kai mou eipan oti mexri 19" exoun zero pixel eggiisi..gia 20" kai panw mexri 5 ana ekatomirio pixel...tespa..se skoteines skines fenetai xaraktiristika pou paramenei fwteino..iparxei ena programma pou entopizei kai prospathei na diwrthwsei ta kamena pixel apoti xserw..opoios xserei na mou pei kai diethuinsi na to katevasw mipws kai kanei kati...katalla exei ontws tromeri eikona..kanw twra anavathmisi to hd mediabox stin 1.36 version...katevastetin opwsdipote opoios toxei...kai meta tha to sindesw mesw hdmi stin lg kai 1080p!!katevasa kai tous drivers tis nvidia 158.24 gia vista...xtes kikloforisan..vrika kai apo ngo kati kalous alla otan tous evala kollousan ta vista stin eppanekinisi kai meta otan xsanafortonan den tous evlepan...epomeno panel mou tha einai eite 24ari eite kana 27ari me hdmi 1.3 kai led backlit..ante na ta doume sintoma..

Reaction score
14
Ηρθε σήμερα και τελικά την πήρα και εγώ απο το Πλάισιο στο Ψυχικό όπου είχαν ενα κομμάτι 5 ημερών demo, και μου το άφησαν μιας και ήταν ανοιγμένη η συσκευασία του μόνο 699 Ευρώ (Τελική με ΦΠΑ).

Not bad deal εεε? Και με τεστ που του έκανα εχει "0" καμμένα πίξελ. Μου είπαν και εμένα ότι ναι μεν έχουμε 3 χρόνια εγγύηση αλλά 7 καμμένα πίξελς δυστυχώς, λόγω της υψηλής ανάλυσης του πάνελ.

Εντυπώσεις? Καλή είναι μεγάλη είναι φωτεινή είναι, ευκρινής είναι, τι δεν μου αρέσει? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ασχημο ακόμα. Λίγες μέρες μαζί της και θα τις βρώ κάνα ψεγάδι που θα πάει!!!

Αχχχχ ρε γαμώτο να σκεφτείς ότι τέτοιο πάνελ πρίν 3 μήνες είχε τα διπλά λεφτά κοντά! Τόσο είχα αγοράσει πρίν 2 1/2 χρόνια μια 22άρα CRT Philips απλά για την 1920χ1480 Ανάλυση της.

Design - 9
build quality - 10
Brightness - 9
Clarity - 8
Features - 9
Connectivity - 9
Quality in HD Movies - 8
Value for money - 10

Reaction score
4
Ηρθε σήμερα και τελικά την πήρα και εγώ απο το Πλάισιο στο Ψυχικό όπου είχαν ενα κομμάτι 5 ημερών demo, και μου το άφησαν μιας και ήταν ανοιγμένη η συσκευασία του μόνο 699 Ευρώ (Τελική με ΦΠΑ).

Not bad deal εεε? Και με τεστ που του έκανα εχει "0" καμμένα πίξελ. Μου είπαν και εμένα ότι ναι μεν έχουμε 3 χρόνια εγγύηση αλλά 7 καμμένα πίξελς δυστυχώς, λόγω της υψηλής ανάλυσης του πάνελ.

Εντυπώσεις? Καλή είναι μεγάλη είναι φωτεινή είναι, ευκρινής είναι, τι δεν μου αρέσει? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ασχημο ακόμα. Λίγες μέρες μαζί της και θα τις βρώ κάνα ψεγάδι που θα πάει!!!

Αχχχχ ρε γαμώτο να σκεφτείς ότι τέτοιο πάνελ πρίν 3 μήνες είχε τα διπλά λεφτά κοντά! Τόσο είχα αγοράσει πρίν 2 1/2 χρόνια μια 22άρα CRT Philips απλά για την 1920χ1480 Ανάλυση της.

Design - 9
build quality - 10
Brightness - 9
Clarity - 8
Features - 9
Connectivity - 9
Quality in HD Movies - 8
Value for money - 10
Εδω πρεπει να εισαι λιγο υπερβολικος...... Quality in HD Movies - 8
Ηταν που δεν θα την εθαβες??:happy_5:
Δεν γινεται βρε dream να μην παιζει καλα εκει.....ή εχεις συνηθισει απο τιποτα καλυτερο και μας το κρυβεις.
Μου κανει τρομερη εντυπωση.

Reaction score
14
Εδω πρεπει να εισαι λιγο υπερβολικος...... Quality in HD Movies - 8
Ηταν που δεν θα την εθαβες??:happy_5:
Δεν γινεται βρε dream να μην παιζει καλα εκει.....ή εχεις συνηθισει απο τιποτα καλυτερο και μας το κρυβεις.
Μου κανει τρομερη εντυπωση.
είναι το μόνο ψεγάδι που της βρήκα. Η εχει τόσο καλή ανάλυση και ευκρίνεια και έτσι οι λεπτομέρειες και τα ψεγάδια των ταινιών στην εικόνα δεν κρύβονται ή κάτι άλλο συμβαίνει. Σαν μονιτορ είναι αριστο, και πολύ ξεκούραστο παρότι είναι 24 ίντσες, όμως στις ταινίες η παλαιά Philips τα πήγαινε λίγο καλύτερα.

τι να πώ, και το 8 που της έβαλα είναι μόνο επειδή εχω δεί 2 χρόνια σε CRT με φυσικά μαύρα και αντιθέσεις που δεν ήταν καθόλου ευκαταφρονητα... τελικά το μάτι προπονείται και εξασκείται και καλομαθαίνει!!!:happy_4:

Reaction score
4
Η εχει τόσο καλή ανάλυση και ευκρίνεια και έτσι οι λεπτομέρειες και τα ψεγάδια των ταινιών στην εικόνα δεν κρύβονται
Αυτο πρεπει να ειναι ή θελει λιγο καλιμπραρισματακι και αυτη μωρε.
Βαλε 2-3 ταινιες απο τις καλες σου και ξαναπες μας οποτε εχεις χρονο.
Α υπολογισε και τον παραγοντα συνηθεια μεσα που σιγουρα μπορει να παιξει θετικο και αλλες φορες αρνητικο ρολο στις πρωτες εντυπωσεις μας:cool_4:

Reaction score
0
vrika to programma pou "ftiaxnei" ta kamena pixel...vasika ta kollimena ftiaxnei..legetai UDPixel22...opoios exei provlimata me tin lcd tou as to katevasei...sta forum pou diavasa exei arketes epitixies....http://udpix.free.fr/ tha to dokimasw stin dikia mou kai tha sas pw...

Reaction score
0
foraei apoti diavasa sta forum tou exsoterikou to idio panel me tin kainouria 24ara tis benq kai einai mva...perrisoteres leptomereies den vrika..oso gia to programataki pou ftiaxnei ta kamena pixel toxw kai trexei kamia 15wres kai exei apotelesma..exei periorisei tin fotinotita tou fwteinou pixel pou exw kai einai pio disdiakrito tora sto mati...pistevw an to perasw merika "xeria" akoma tha to periorisw arketa wste sxedon na min fenetai...an oxi na to exsafanisw..kati fenetai na kanei to programataki oso aploiko kai an fenetai..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts