LG 24'' L245WPM-BN LCD

Reaction score
0
Εγω την εχω αρκετο καιρο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος,Βεβαια δεν την εχο χρησιμοποιησει ΗD σημα αλλα δεν με πειραζει.Το μονο προβλημα αν μπορω να το πω ετσι ειναι οτι παραγει πολυ ζεστη.Κατα τ¨αλλα ωραια χρωματα κ αρκετα εντυποσιακη σαν μεγεθος.Τωρα αν μου πειςγια το μαυρο της κτλ θα σοθ πω οτι ειμαι ασχετος κ δεν εχω κανει καμοια ρυθμισει.την εβαλα να παιζει οπως ακριβως την πηρα

Reaction score
14
εγω την καλιμπράρισα σωστά απο την αρχή και είναι πολύ καλή. Καλή τιμή αγοράς κάτω απο 650 Ευρώ... και φυσικά πολύ καθαρη ευκρινής και χρωματικά ζωντανή εικόνα

Δεν εχω κανένα ψεγάδι και φυσικά είμαι ικανοποιημένος πάντα σε σχέση με το τί πήρα για τα χρήματα που έδωσα. Ξέρω οτι υπάρχουν καλύτερες και φυσικά ακριβότερες οπότε αρκούμαι με ότι πήρα που στο κάτω κατω είναι πολύ καθαρότερο απο την 22άρα CRT που είχα.

Ξεκούραστη σε πολλές ώρες χρήσης και το βασικότερο το wide και τα 1920χ1200 που ανεβάζει μου έλυσαν τα χέρια αφού το desktop είναι πλέον λειτουργικότατο.

Reaction score
164
Dream το καλιμπραρισμα που λες τι ειναι?
Είναι η ρύθμιση της οθόνης με τη χρήση προγραμμάτων ή DVD, ειδικών συσκευών ή με τη βοήθεια ενός ειδικού (κατά σειρά προτίμησης) ώστε η συσκευή να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων της ή για να συμμορφώθει με κάποια συγκεκριμένα πρότυπα.

Reaction score
14
Είναι η ρύθμιση της οθόνης με τη χρήση προγραμμάτων ή DVD, ειδικών συσκευών ή με τη βοήθεια ενός ειδικού (κατά σειρά προτίμησης) ώστε η συσκευή να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων της ή για να συμμορφώθει με κάποια συγκεκριμένα πρότυπα.
Thanks Βασίλη... ακριβώς όπως τα λές είναι!:cool_4:

Reaction score
97
Χαιρετώ από Θεσ/νίκη,

Απο χτές είμαι και εγώ ένας ευτηχής κάτοχος μιας L245WP

Όλα θαυμάσια με την οθόνη, αλλά τα χρώματα της μου φαίνvνται λίγο ξεθωριασμένα......

η προηγούμενη ήταν μια LG L204WT και έχω την εντύπωση οτι είχε πιο ζωηρά χρώματα, κάρτα γραφικών 8800gts.

Είναι εύκολο να παραθέσετε λίγο τις ρυθμίσεις σας, για να πειραματιστώ λίγο.?

Reaction score
239
ρε παιδια, εγω εχω την 24αρα της samsung, νομιζω φορανε το ιδιο πανελ. στα παιχνιδια οταν παιζω με αναλυση 1920χ1200 κουραζομαι πολυ. υπαρχει καποιος κανονας που να λεει ποσο μακρια πρεπει να καθομε σε τετοια αναλυση και μεγεθος οθονης?

Reaction score
14
5/5/2007 την αγόρασα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ 699 με ειδική τιμή σαν ex-demo, και σήμερα εχουν την TFT 24'' L246WH-BN στα 519 ευρώ!!!!!!

Είναι η αντικατάσταση της L245WPM-BN, με 5ms response time!!!!

Τελικά αξίζει να αγοράζουμε τίποτε??? Η πάντα θα νοιώθουμε μ@λ@κες????????????????????????

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.266
Απάντηση: Re: LG 24'' L245WPM-BN LCD

5/5/2007 την αγόρασα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ 699 με ειδική τιμή σαν ex-demo, και σήμερα εχουν την TFT 24'' L246WH-BN στα 519 ευρώ!!!!!!

Είναι η αντικατάσταση της L245WPM-BN, με 5ms response time!!!!

Τελικά αξίζει να αγοράζουμε τίποτε??? Η πάντα θα νοιώθουμε μ@λ@κες????????????????????????

Γιάννη,

η L246WH έχει TN panel με ότι καλό/κακό σημαίνει αυτό.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729