LG 42-47 LH 7000 k Panasonic Viera TX-P42G10E.Poia h gnwmh sas?

Reaction score
1
Πριν ενάμισι χρόνο σαν παιδί αθώο έψαχνα να βρω μια καλή TV.Όπου k να πήγαινα μου έλεγαν ότι 50Hz k 100Hz είναι το ίδιο πράγμα ώσπου τελικά βρήκα μια καλή προσφορα ( μια 40άρα sony k το ps3 ( http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=20641 )) k την τσίμπησα.Η tv όμως δεν ήταν 100Hz k έτσι πήρα την μεγάλη απόφαση να την πουλήσω k να πάρω μια σαφώς καλύτερη.Έχω σκοπό να διαθέσω γύρω στα 1000 Eyrw k, για την αγορά μιας νέας TV οποτε θέλω να μου δώσετε τα φώτα σας k να μου πείτε αν αυτες που αναφέρω στον τίτλο είναι καλες.Ψάχνω TV 40" k άνω,με 100Hz k πάνω k FullHD για ταινίες k gaming.

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Reaction score
6
Καλησπέρα. Έχω την LG 42LH5000. Πολύ καλή για τα λεφτά της και πολύ καλό το Trumotion των 200Hz.

Αλλά σε εικόνα η Panasonic είναι καλύτερη. Plasma βλέπεις. Δηλαδή έχει αληθινό μαύρο. Γενικώς πρέπει να ξεχωρίσεις λιγάκι τι θέλεις. Το λέω αυτό γιατί αν δεν έχεις το (ψυχολογικό κυρίως) πρόβλημα του image retention από το οποίο πάσχουν οι plasma, τότε η επιλογή της G10 είναι μονόδρομος.

Reaction score
1
Φαινεται η διαφορα των 200Hz στις τηλεορασεις των 100Hz?Απλα θελω να κατασταλαξω σε μια οπου θα με αφησει 100% ικανοποιημενο κ θελω να το ψαξω αρκετα γι'αυτο ζηταω κ τα φωτα σας στο συγκεκριμενο θεμα.Σορρυ για την πολυλογια μου αλλα ειχα μπερδευτει με τα μοντελα κ εκανα καποια λαθη οπου δεν μπορουσα να τα διορθωσω με αποτελεσμα να γραψω 100 ποστς με διαφορα μοντελα.Αυτα που με ενδιαφερουν ειναι τα LG 42LH4000 k 5000 και Panasonic Viera TX-P42G10E.Δεν εχω ψαξει για περισσοτερα κομματια ομως θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα και να μου πειτε την γνωμη σας για τις δικες μου αναζητησεις για να μπορεσω να αποφασισω.

Reaction score
6
Κοίτα, μη δίνεις τόσο βάση στα Hz. Συνολικά την εικόνα πρέπει να τη βλέπει κανείς.
Εάν μιλάμε για την ποιότητα συνολικά η G10 είναι αρκετά καλύτερη.

Εγώ θα κοίταζα και τη B650 της Samsung από LCD.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.744
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88