LG 42 LH4000

Reaction score
6
1. το trumotion είναι τα 100 Hz. Προστίθενται τα επιπλέον καρέ που κάνουν πιο ομαλή την κίνηση.
2. Δεν είναι όλες οι επιλογές προσβάσιμες σε όλα τα modes. Όπως το είπες, είναι σε HD επιλέξιμο.
Τα τετραγωνάκια δεν είναι θέμα της τηλεόρασης. Αυτό μου θυμίζει τη συμπίεση του mpeg2. Λογικά θα το έχεις παρατηρήσει σε DVD όχι σπουδαίας ποιότητας, σωστά;

Reaction score
0
Απάντηση: LG 42 LH4000

1.ξέρω τι είναι τα 100hz ρωτάω γιατί να πρέπει να είναι στο off ?
2.μα το hd δεν είναι επιλέξιμο αυτό λέω.δεν πρέπει να το βάλω κανονικά?
΄τι εννοείς καλής ποιότητας.έβαλα και blueray και dvd κανονικό και μου το έκανε.το κάνει όταν η κίνηση της κάμερας είναι γρήγορη απότομη.

Reaction score
6
Ποιος είπε ότι πρέπει να είναι στο off. Αν θες το ενεργοποιείς ή όχι το trumotion και αν δεν κάνω λάθος έχει δύο θέσεις, low και high.

Μήπως οι άλλες ρυθμίσεις που θέλεις να είναι επιλέξιμες μόνο στο ISF mode? Κάτι τέτοιο θυμάμαι και στη δική μου.

Τα τετραγωνάκια πάντως εγώ δεν τα έχω παρατηρήσει.

Reaction score
6
Όταν μαρκάρεις την επιλογή του trumotion (πας επάνω της δηλαδή) πρέπει να πατήσεις το OK. Με το δεξί-αριστερό επιλέγεις off-low-high.

Reaction score
0

pleo στις ριθμίσεις που μου έδωσε ο gstriftos στιν προηγούμνενη σελίδα έχει το 100hz στο 0ff γιαυτό σου λέω.
αλλά στο hd χρώμα που λέω δεν πάει καν πάνω η ένδειξη είναι απο μόνο του στο sd
όσο για το σπάσιμο που κάνει δεν ξέρω τι γίνεται ρε γμτ..
sorry αν κουράζω!!

Reaction score
6
Δοκίμασε τον οδηγό ρυθμίσεων το δικό της.

Λογικά αφού τελειώσεις με τις ρυθμίσεις την πρώτη φορά θα το αποθηκεύσει στο ISF expert 1. Ίσως αυτό να φταίει.
Μετά αλλάζεις τις ρυθμίσεις αυτές στο ISF mode.

Reaction score
6
Χμμμ, μόλις τσέκαρα το μενού στη δική μου.

Στο ISF expert mode που εμφανίζεται η επιλογή αυτή σε εμένα είναι γκριζαρισμένη στο HD. Ούτε εμένα αφήνει να το πειράξω.
Θυμίζω έχω την LH5000.

Θα ήθελα να δω μήπως αυτή η επιλογή γίνεται προσβάσιμη επιλέγοντας άλλη είσοδο αντί της HDMI.

momento....

Reaction score
6
To λοιπό.

Αυτή η επιλογή είναι γκριζαρισμένη σε όλες τις εισόδους. Θυμίζω ότι εμφανίζεται μόνο στο ISF expert (1 ή 2).

Στις εισόδους που έχουν τη δυνατότητα να δεχτούν HD σήμα, δηλαδή HDMI, Component, VGA, γράφει HD.
Στις εισόδους που δεν έχουν τη δυνατότητα να δεχτούν HD σήμα, δηλαδή scart, AV κλπ, γράφει SD.

Μήπως βλέπεις μέσω scart?

Reaction score
0

με hdmi φυσικά.
είναι όπως είπες γκριζαρισμένο στο sd και δεν αλλάζει.τελικάπαίζει ρόλο πολύ αυτό η να χαμε να λέγαμε?
ναί στο expert 1 το έχω και έγω και γενικά έκανα τις παρακάτω ρυθμίσεις¨

http://hometheatermag.com/flat-panels/lg_42lh40_lcd_hdtv/index4.html

τελικά με εκείνο το προβληματάκι στις γρήγορες κινήσεις είδες κατί??

Reaction score
6
Όχι για το προβληματάκι δεν μπόρεσα να ελέγξω τίποτε. Εγώ δεν το έχω δει αυτό που λες.

Το μόνο σχετικό με HD που βρήκα είναι πως να μπορεί να αναπαράγει τα DiVX από SD σε HD.

Κρατάς πατημένο το ΟΚ στο τ/χ και στην TV, εμφανίζεται να σου ζητάει ένα τετραψήφιο κωδικό, βάζεις 0000 και εμφανίζεται ένα κρυφό μενού (όχι το service menu, αλλά άλλο).

Εκεί επιλέγεις tool option 3 και έχει μια επιλογή για τα DiVX. Το αλλάζεις από SD σε HD. Στη δική μου ήταν από το εργοστάσιο στο HD γιατί το έχει στα specs.

Reaction score
0

εντάξει με το hd δεν ξέρω πως αλλά το βγάζει πλέον:107:
συνεχίζω με τις ρυθμίσεις..τη τσέκαρες τη σελίδα στο link που έβαλα?
το IRE τι είναι??κ το ρωτάω γιατί ανάλογα με αυτό θα πρέπει να βάλω και τα χρώματα όπως βλέπεις στο τέλος.και όπως είδες το tuemotion το έχει στο off.
αν εσύ την έχεις κομπλέ τη tv πες μου να κάνω τις ίδιες ρυθμίσεις αν και δεν ξέρω αν τα έχει διαφορετικά στην 5000.

Reaction score
6
All professional video measurement is made in terms of I.R.E.
UNITS. The I.R.E. UNIT gets its name from the INSTITUTE of RADIO
ENGINEERS that developed the standard "I.R.E. UNIT" for video
measurement used in the United States, Canada and elsewhere.

Προχωρημένα πράματα... :103:

Εγώ τις ρυθμίσεις τις κάνω με το DVE και επιπλέον με κάποιο δίσκο THX για τα χρώματα.
Χρησιμοποιώ τα διαθέσιμα patterns που έχουν. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά στον οδηγό ρυθμίσεων της TV. Τον χρησιμοποίησες;

Τα 100Hz (200 στη δική μου) τα επιλέγω ανάλογα τη... διάθεση. :116:
Γενικώς τείνω να βλέπω όσο το δυνατόν πιο κοντά στο original οπότε τα χρησιμοποιώ σπάνια.

Reaction score
0

επαναλαμβάνω και γίνομαι κουραστικός αλλά εφάρμοσα τις ρυθμίσεις που είπα στην προηγούμενη σελίδα.αν θέλεις δες λίγο.το παλεύω ακόμη:107:
δεν ξέρω μόνο πώς να βάλω τα χρώματα που έχει κάτω κάτω αναλόγα το IRE που δεν ξέρω πόσο είναι.
και κάτι άλλο. υπάρχουν διάφορης ποιότητας HDMI??δλδ αν πάρω κάποιο πιο ακριβό θα δώ διαφορά?

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός