Lg 47la740 vs Samsung 46f6500

Reaction score
1
Γειά σας παιδιά, πρώτο μου σχόλιο στο φόρουμ οπότε μην είστε σκληροί απέναντι μου! :)
Λοιπόν, είμαι στο ψάξιμο για καινούρια τηλεόραση για το διαμέρισμα. Στα 2 μέτρα η απόσταση και κοιτάω αυτές τις δύο που αναγράφονται στον τίτλο. Θα εκτιμούσα την όποια καθοδήγηση. Κυρία χρήση, ps4, ταινίες και καλωδιακή τηλεόραση.

Ευχαριστώ.

Reaction score
1
Κυρίως φιφα θα παίζω. Αντε και κανα cod. Φιφα το σίγουρο όμως. Θα έχω πρόβλημα με το input lag; το standard definition τι λέει σε αυτές;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Κυρίως φιφα θα παίζω. Αντε και κανα cod. Φιφα το σίγουρο όμως. Θα έχω πρόβλημα με το input lag; το standard definition τι λέει σε αυτές;
Το sd μια χαρά τηρουμένων των αναλογιών των ρημαδοτηλεοπτικών σταθμών που έχουμε.
Με το input lag σίγουρα θα υπάρχει ένα θεματάκι καθότι δεν είναι μονιτορ υπολογιστή αλλά τηλεοράσεις.

Ψηφίζω Lg λόγω εγγύησης μηδενικών καμμένων pixel.

Reaction score
1
Το sd μια χαρά τηρουμένων των αναλογιών των ρημαδοτηλεοπτικών σταθμών που έχουμε.
Με το input lag σίγουρα θα υπάρχει ένα θεματάκι καθότι δεν είναι μονιτορ υπολογιστή αλλά τηλεοράσεις.

Ψηφίζω Lg λόγω εγγύησης μηδενικών καμμένων pixel.
Το άλλο με την διαφορά στα hz είναι απλά για μάρκετινγκ η θα είναι κάτι το οποίο θα δω διαφορά είτε είναι 200hz 600hz ή 800hz?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Κυρίως θέμα marketing.
Αυτοί δεν είναι οι εγγενείς ρυθμοί ανανέωσης των panel αλλά κατόπιν επεξεργασίας,δλδ ψηφιακή προσθήκη επιπλέον καρέ ως βελτιωτικό κίνησης.
ΙΜΗΟ περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό όσο ανεβαίνουμε σε νούμερα καθότι εισάγουν τεχνουργήματα ή και η εικόνα αποκτά μια αφύσικη γυαλάδα.

Reaction score
1
Κυρίως θέμα marketing.
Αυτοί δεν είναι οι εγγενείς ρυθμοί ανανέωσης των panel αλλά κατόπιν επεξεργασίας,δλδ ψηφιακή προσθήκη επιπλέον καρέ ως βελτιωτικό κίνησης.
ΙΜΗΟ περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό όσο ανεβαίνουμε σε νούμερα καθότι εισάγουν τεχνουργήματα ή και η εικόνα αποκτά μια αφύσικη γυαλάδα.
Αν όντως έτσι έχει το πράγμα τότε γιατί να μην πάρω μια lg690v ή lg640v στις ίδιες ή περισσότερες ίντσες και να οικονομησω καμιά 300-400 ευρώ αφού σαν μόνη διαφορά που διαφημίζουν είναι τα πιο πολλά hz..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Φυσικά μπορείς να κάνεις και αυτό.
Γενικά αυτή την περιόδο και εν αναμονή των νέων τεχνολογιων ίσως να είναι καλύτερη κίνηση να κινηθείς όσο πιο οικονομικά μπορείς.

Reaction score
1
Ευχαριστώ. Θα κινηθώ για μία εκ τον πιο πάνω τότε λίαν συντόμως και θα σας ενημερώσω για τα ευρήματα μου.

Reaction score
1
Ερώτηση αρχάριου: γιατί led και όχι πλασμα που είναι τα μισά λεφτά; ποιοτικός υστερούν οι πλάσμα λογικά έτσι;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Όχι, έχουν καλύτερη εικόνα. Δεν τους αρέσουν όμως οι παγωμένες εικόνες για πολλή ώρα.
Δεν ξέρω τι κάνουν απο lag.

Reaction score
1
Τι εννοείς παγωμένη εικόνα για πολλή ώρα; ένας ποδοσφαιρικος αγώνας, μια ταινία, ενα παιχνίδι στην κονσόλα κτλπ είναι παγωμένη εικόνα;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Όχι, αλλά αν μείνει πολλή ώρα ένα παιχνίδι με σταθερά menus θα αφήσει αποτύπωμα που δε θα φύγει αμέσως.

Reaction score
118
Τι "λένε" οι 2 τηλεοράσεις; Γνωρίζει κανείς; Μπήκα στο thread με βάση τον τίτλο να κατατοπιστώ επι του θέματος και μόνο απαντήσεις επ'αυτού δεν βρήκα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster