LG 47LB2RF (LCD HD TV 47'') 1920x1080

Reaction score
14
dream_GR said:
ίσως πρίν τα Χριστούγεννα ή λίγο μετά έμαθα απο την LG οτι ερχονται αρκετές νέες LCD.

Μεταξύ αυτών διαλέγω 2 μοντέλα μια 46" και μια σε 49" όλες 1920x1080p σε τιμές αρκετά καλές (για το μεγαλο μεγεθος και το Full-HD).

Μιλάμε επίσημα σαν avsite να ολοκληρώσουμε μια συμφωνία με την LG Hellas, νεώτερα επί της οθόνης σας.
2 μήνες πρίν είχαμε κάποια νέα για τις καινούργιες LG full-HD LCD, τώρα ίσως και να είναι εδώ in-time για τις γιορτές. (λίγο χλωμό το κόβω όμως)

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14477.msg177991#msg177991

Reaction score
0
den mporo na th vro pouthena oute sto official site tis lg . exei kaneis peraitero stoixeia ths? px. einai 1080p kai ti xrono apokrisis exei?

Reaction score
0
Φίλε telisz4 η μόνη επίσημη σελίδα για κάποιες πληροφορίες είναι η Γερμανική

http://de.lge.com/prodmodeldetail.d...tId=01&modelCodeDisplay=47LB2RF&model=NOTHING

επειδή με ενδιαφέρει και εμένα μια TV σε αυτές τις ίντσες το έχω ψάξει και είναι 1080p και ο χρόνος απόκρισης άλλες σελίδες γράφουν 8ms και άλλες 6ms .Ίσως κάνοντας μία αναζήτηση βρείς και άλλα στοιχεία που σε ενδιαφέρουν.

Reaction score
0
Παρε την SONY KDL X2000 και δεν θα το μετανιωσεις
Απλα ειναι η καλυτερη ( και ας μην εχει 2 δεκτες,και ας ειναι 7 ιντσες λιγοτερες
(H Sony στον τομεα της εικονας ειναι πιο μπροστα απο την LG)

Reaction score
0
Φίλε babalek καλη μέρα.
Έκτος του ότι οι Sony είναι ακριβές για αυτά που προσφέρουν αυτή την στιγμή, όταν ύπαρχουν στο παιχνίδι 1080p τώρα η Sharp η LG και η Samsung και η Sony είναι αν δεν κάνω λάθος η μόνη που δίνει εγγύηση 1 χρόνο . Eίναι να μη σου τύχει η στραβή γιατί απο service δεν μου εχει δώσει την καλύτερη εντύπωση σε παλαιότερη επισκευή.

Reaction score
0
Ναι, στο θεμα του service πρεπει να πω πως δεν
εχω ακουσει καλα λογια -αν και ο ιδιος δεν εχω παει
ποτε συσκευη της SONY για επισκευη (εχω πολλες που δουλευουν αψογα εδω και 12 χρονια).Ειναι να μην σου τυχει η στραβη που λενε...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: LG 47LB2RF (LCD HD TV 47'') 1920x1080

Μεταξύ Sony Samsung και Sharp πιστεύω ότι η Sharp είναι η πιο καλή σε value for money...

Τις LG δεν τις έχω δει ακόμα αλλά στην μικρότερη ανάλυση έχουν βγάλει εκπληκτικό μοντέλο...

Reaction score
84
Απάντηση: LG 47LB2RF (LCD HD TV 47'') 1920x1080

Τελικά την έχει δει αυτήν να παίζει κανείς?????????????????

tlg

Reaction score
0
Εγω δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντελο , αλλα μια LG 50αρα plasma poy ειχα αγορασει πριν απο κανα 2 χρονια ειχε προβληματα και μετα απο χιλια ζορια και αρκετα τηλεφωνα καταφερα να την αλλαξω μεσω του καταστηματος που την ειχα αγορασει με μια Philips , ή οποια λειτουργει απροβληματιστα απο τοτε .....
Ως αναφορα το service της LG για εμενα ειναι απαραδεκτο ....τους λες για μια βλαβη και κοιταν να σε βγαλουν "τρελλο"....
Για εμενα οι LG..... ΤΕΛΟΣ ...

Reaction score
14
Εγω δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντελο , αλλα μια LG 50αρα plasma poy ειχα αγορασει πριν απο κανα 2 χρονια ειχε προβληματα και μετα απο χιλια ζορια και αρκετα τηλεφωνα καταφερα να την αλλαξω μεσω του καταστηματος που την ειχα αγορασει με μια Philips , ή οποια λειτουργει απροβληματιστα απο τοτε .....
Ως αναφορα το service της LG για εμενα ειναι απαραδεκτο ....τους λες για μια βλαβη και κοιταν να σε βγαλουν "τρελλο"....
Για εμενα οι LG..... ΤΕΛΟΣ ...
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=392968&postcount=4

Εντελώς αντίθετη εμπειρία, απόλυτα καλή εξυπηρέτηση, γρήγορη, και τζάμπα. Καμμία ταλαιπωρία όπως και θα έπρεπε να είναι άλλωστε.

HV

Reaction score
0
Παντως ειναι αστειο πως ο κοσμος ξεχναει οτι η LG ηταν η παλια Goldstar.....
Μια φορα δεν θα επαιρνα ποτε κατι της LG εκτος απο ισως ψυγειο και πλυντηριο :)

Reaction score
1
Παντως ειναι αστειο πως ο κοσμος ξεχναει οτι η LG ηταν η παλια Goldstar.....
Μια φορα δεν θα επαιρνα ποτε κατι της LG εκτος απο ισως ψυγειο και πλυντηριο :)
Ρε γαμώτο,τώρα το γράφεις!!!
Πως την έπαθα έτσι και έχω μια 50άρα plasma και δύο 20άρες lcd.
Τρέχω να τις πουλήσω μπας και βρω κανένα κορόιδο που δεν το ξέρει.

HV

Reaction score
0
Δεν καταλαβα τι προσπαθεις να δειξεις στο post σου...Το οτι η LG ειναι κορυφη επειδη εχεις 3 τηλεορασεις της ?
Δοκιμασε να βαλεις αυτες τις 3 εναντια σε Sony, Samsung , Panasonic , Philips και μετα ισως να θελεις σταληθεια να τις πουλησεις :p

Reaction score
0
giati na mhn ths valeis dipla se autes pou proaneferes dhladi? sta idia lefta pairneis kaliteri tv kai 7 intses parapano. kai ego eimai poli euxaristimenos kai apo thn othoni tou pc mou lg episis kai to skeftomai poli sovara na paro kai thn 47 anti ths sony 40x-2000 an kai fanatikos ths sony

Reaction score
14
Ότι είσαι εμπαθής και ΑΣΧΕΤΟΣ!

Την απάντησή σου-όχι ότι μ΄ενδιαφέρει- θα την διαβάσω μετά από 5 ημέρες.
Εμπαθής είναι σίγουρα Σωκράτη, αλλά μην ανησυχείς ο γενικός της LG μπαίνει στο avsite και γελάει με αυτά που γράφουν μερικοί κολλημένοι!

8 LG TFT εχουμε στο γραφείο και ουτε ένα πρόβλημα δεν είχαμε, αλλά βρε γαμώτο είναι τα Lucky Goldstar τα δικά μας για αυτό!!! :eek:

Reaction score
0
Οπως ειχα γραψει και σε σχετικο post..ειχα προβλημα με το τροφοδοτικο της LG 37"LZ55.Τους τηλ.ηρθανε αμεσως,την πηρανε και το αλλαξανε..μετα απο 2 μερες την φερανε πισω και η τηλεοραση σφυριζει..και πιστεψτεμε την βαζω και στα δυσκολα..δλδ HD PREMIERE/CANAL + FR/ κτλπ.Μια χαρα εικονα εχει και το σερβις ηταν αψογο..και επειδη ψαχνομαι για 1080,περιμενω να δω τα μοντελα της τα καινουργια και αν εχει καποιο με 1080 και ΡΙΡ τοτε ξανα LG θα παρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis