LG 47LB2RF (LCD HD TV 47'') 1920x1080

tlg

Reaction score
0
Eγω παιδια , δεν διαφωνω -πως θα μπορουσα αλλωστε -με τις εμπειριες του καθενος απο εμας .....εγω απλα ανεφερα την δικη μου και θα προσθεσω και την εμπειρια ενος φιλου που πηρε την ιδια μερα την 42" Plasma της LG...
Τις οποιες ,δικη μου LG 50" και του φιλου μου τη 42" τις πηραμε αφοτου προηγουενος ειχαμε αγορασει δυο LG LCD 37" με ενα samsung upscale dvd player ....και αναγκαστηκαμε να τις αλλαξουμε γιατι δεν εβλεπαν μεσω dvi HD αναλυσεις....
Εγω οπως σας ειπα, με την 50αρα (μιλαμε για το κορυφαιο μοντελο της LG και το ποιο ακριβο τοτε), αντιμετωπισα προβληματα(3 φορες στο service σε 1 μηνα) με το τροφοδοτικο απ'οτι υποψιαζομαι εγω, γιατι απο το service , αλλα ΚΑΙ απο την αντιπροσωπεια μου λεγανε οτι ηθελαν (αλλα τη μια φορα και αλλα την αλλη)....μεχρι οτι φταιει η κεραια μου και δεν μπορουν να κανουν τιποτα ....βεβαια ποτε πριν (ουτε μετα) δεν ειχα προβληματα με καμια τηλεοραση και πιστεψτε με εχω αλλαξει πολλες ....Οπως σας ειπα μου την αλλαξαν τελικα μετα απο αλλεπαλληλες επικονωνιες με καταστημα/service/αντιπροσωπεια και οταν τους ανεφερα οτι "εχω ολο τον χρονο , αλλα και το χρημα να διεκδικησω το δικιο μου" .....Μου την αλλαξαν λοιπον , μεσω του καταστηματος με οτι αλλο ηθελα και ετσι πηρα την 50αρα ambilght της Philips , την οποια εχω στην ιδια "εγκατασταση" εδω και 1,5 χρονο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
Ο φιλος τωρα με την 42αρα δεν μπορει να παρακολουθησει ποδοσφαιρο -τις περισοτερες φορες - γιατι το τρεμουλο στις γρηγορες εναλλαγες και το "κομπιασμα" της εικονας ειναι πολυ εντονο ...
Εχει καλεσει το service της LG του ειπαν παλι οτι φταιει η κεραια , την πηραν και στο εργαστηριο, αλλα παρ'ολα αυτα τιποτα δεν εχει αλλαξει μεχρι στιγμης...και ο τροπος αντιμετωπισης τους δειχνει οτι δεν ενδιαφερονται για να λυθει το προβλημα , το οποιο ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ....
Αυτες λοιπον ειναι η δικες μου εμπειριες απο συνολικα 4 τηλεορασεις LCD της LG και προσωπικα ΔΕΝ προκειται να αγορασω ΤΙΠΟΤΑ απο LG , οχι γιατι ειναι η πρωην Goldstar , αλλα γιατι την χρονικη στιγμη της δικης μου εμπειριας η αντιπροσωπεια/service δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων ...
Αυτο βεβαια δεν αποκλειει παρομοιες συμπεριφορες και απο αλλες αντιπροσωπειες ....απλα εμενα δεν μου εχει τυχει κατι και δεν μπορω να εκφερω γνωμη ....

HV

Reaction score
0
Τον Γενικο της LG τον ξερω χρηστο οποτε λιγη εντυπωση μου κανει αν γελαει..Εξαλλου ο ανθρωπος κοιταει να βγαλει και δεν νομιζω πως κανει λαθος με το να υπερασπιζεται την εταιρεια του.

Τωρα για το αν ειμαι ασχετος ασε οσοι ξερουν ποια ηταν η 2η δουλεια μου τα τελευταια 5 χρονια το γνωριζουν αυτο καλα. Οποτε θελεις ομως κανε ενα συγκριτικο των καλυτερων μοντελων της Sony , Samsung , Panasonic , Philips με τα καλυτερα της LG και ΑΝ βρεις την LG να ειναι καλυτερη εστω και απο 1 εκ των προαναφερθεντων μαρκων θα σου βγαλω το καπελο.

Οσο για τα monitor των υπολογιστων ΟΛΑ τα LG πλυν των πολυ ακριβων μοντελων εχουν χαλια χρωματα, φωτεινοτητα και ευκρινεια...Τωρα αν αρχισω να μιλαω για καμενα pixels θα ξημερωσουμε....( Θα πεταχτουν μερικοι να πουν για την 0 Pixel εγγυηση αλλα τι να την κανεις οταν ξερω πολλα ατομα που αναγκαστηκαν 3 φορες να κανουν αντικατασταση ? )

Reaction score
0
Εγω παλι νομιζω οτι αν αρχισουμε να μιλαμε για το σερβις της philips θα ξημερωσουμε...και οχι απο τα εγκωμιαστικα σχολια που θα γραφονται.
Οσο για τα τρεμουλο στο ποδοσφαιρο εγω δεν εχω τετοιο πορβλημα.Ειδικα οταν βλεπω hd ολα ειναι ρολοι...εκτος και αν μιλαμε για αναλογικο σημα οποτε δεν ξερω.

Reaction score
0
και αναγκαστηκαμε να τις αλλαξουμε γιατι δεν εβλεπαν μεσω dvi HD αναλυσεις....
Τι εννοείς δεν έβλεπαν μέσω dvi HD αναλύσεις ? Στην δική μου την 37άρα με το Pioneer 490 μια χαρά βλέπει 720p μέσω HDMI. Μήπως εννοείς ότι από PC και DVI->HDMI δεν έκανε 1:1 pixel mapping ή είχε overscan ?

Reaction score
84
Απάντηση: LG 47LB2RF (LCD HD TV 47'') 1920x1080

Εγώ λέω πάντως όπως και μια παριμοία "ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε".

HV

Reaction score
0
Αρκει να παρακολουθησεις την πορεια και τα μοντελα μιας εταιρειας ΩΣ τωρα για να βγαλεις πορισμα και για τα νεα της μοντελα..
Το ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ισχυει παντου.

Reaction score
0
Φιλε tig.Ενδιαφερομαι για μια εκτενεστερη αναφορα στη 50αρα Phillips πλασμα καθως και για τις ρυθμισεις της

Reaction score
84

Τελικά την έχει δει κάποιος να παίζει και πού? Και για την ιστορία όλα τα Lg προϊόντα είναι τίμια για την αγορά τους.

HV

Reaction score
0
Δεν ειπε κανεις πως δεν ειναι τιμια απλα οτι πληρωνεις παιρνεις αυτο λεμε.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Σωστά απλά απορώ γιατί έκανα καμπάνια 20.000 Ευρώ χωρίς να έχουν το κορυφαίο τους μοντέλο; Να ξεφορτωθούν το stock?

Reaction score
84

Την συγκεκριμένη το HITECH την είχε ως άριστη αγορά και 1920χ1080p.

HV

Reaction score
0
Εγω τις ξερω απο κοντα τις μαρκες και τις εχω ζησει πολλα χρονια και ετσι δεν πορωνομαι αφου ξερω τι να περιμενω απο την καθε μια.

Reaction score
84

Τουλάχιστον σε αυτή ότι πληρώνεις παίρνεις ενώ σε κάποιες άλλες μάρκες πληρώνεις και παίρνεις πολύ λιγότερα πράγματα ΄(βλέπε Philips)

HV

Reaction score
0
Καλα οταν η Philips εβγαλε το Pixel Plus οι υπολοιποι εψαχναν ακομα το πως θα φανε το MatchLine.....Μην συγκρινουμε επιπεδο τεχνολογιας μεταξυ Philips και αλλων γιατι αν η Philips δεν αρχισε να δινει τα φωτα της στην LG πριν 3 περιπου χρονια αμφιβαλλω πως θα μιλουσαμε καν για LG.......

Reaction score
84
Απάντηση: Re: LG 47LB2RF (LCD HD TV 47'') 1920x1080

Καλα οταν η Philips εβγαλε το Pixel Plus οι υπολοιποι εψαχναν ακομα το πως θα φανε το MatchLine.....Μην συγκρινουμε επιπεδο τεχνολογιας μεταξυ Philips και αλλων γιατι αν η Philips δεν αρχισε να δινει τα φωτα της στην LG πριν 3 περιπου χρονια αμφιβαλλω πως θα μιλουσαμε καν για LG.......
Επειδή έβγαλε αυτή το pixel plus πρέπει να την χρυσοπληρώνουμε???????????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis