LG 47LD750 Πρόβλημα στις θύρες HDMI

Reaction score
0
Και ξαφνικά χάθηκε το σήμα στην hdmi σύνδεση του ps3. Δοκιμάζω στις άλλες θύρες, το ίδιο μήνυμα: "Δεν υπάρχει σύνδεση". Υποθέτω λοιπόν ότι είναι πρόβλημα του ps3, ψάχνω, βρίσκω δεκάδες αντίστοιχα προβλήματα, δοκιμάζω τις αντίστοιχες προτεινόμενες λύσεις, καμία όμως δεν δουλεύει. Συνεχίζω να βλέπω το ίδιο μήνυμα.
Πριν λοιπόν αποσυνδέσω το ps3 για να το πάω στο σέρβις, δοκίμασα να συνδέσω το laptop σε μια hdmi και bingo! "Δεν υπάρχει σύνδεση". Το ίδιο μήνυμα και στις τρεις hdmi θύρες.
Software update στην τηλεόραση έκανα, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Υποθέτω ότι υπάρχει βλάβη σε κάποιον controller (αφού δεν λειτουργεί καμία θύρα hdmi).
Μια λεπτομέρεια είναι ότι όταν συνδεθεί μία συσκευή, στο input η θύρα εμφανίζεται ενεργή, αλλά χωρίς σήμα τελικά.
Γνωρίζει κανείς τη λύση πριν απευθυνθώ στο service;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χρήστος

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.738
Απάντηση: LG 47LD750 Πρόβλημα στις θύρες HDMI

Αποκλείεται να είναι πρόβλημα καλωδίου HDMI?

Reaction score
0

Δοκίμασα με τρία διαφορετικά καλώδια. Μάλλον πρέπει να το αποκλείσουμε Γιάννη.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Bγάλε όλες τις συσκευές απ την μπρίζα,περίμενε κανά μισάωρο και μετά ξαναδοκίμασε.

Reaction score
0

Το δοκίμασα κι αυτό... τζίφος.
Ήταν το πρώτο που δοκίμασα.
Μία από τις επόμενες προσπάθειες περιελάμβανε και την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και το update στο software. Αφού το συζητάμε ακόμα, αντιλαμβάνεστε ότι το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται.

Πριν λίγο επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών της LG. Μέσα σε λίγα λεπτά συνεννοηθήκαμε να με επισκεφτεί τεχνικός για επί τόπου έλεγχο και αν χρειαστεί να παραλάβει την τηλεόραση για επισκευή. Επίσης μου πρότειναν συσκευή αντικατάστασης(!) για όσο διάστημα χρειαστεί να παραμείνει στο σέρβις η δική μου (που δεν θα είναι περισσότερο από 7-10 μέρες στη χειρότερη περίπτωση που δεν έχουν άμεσα διαθέσιμα τα ανταλλακτικά).
Δεν μπορώ παρά να αναφέρω την εξαιρετική αντιμετώπιση της LG!
Δυστυχώς, έχουμε καταντήσει σ' αυτή τη "χώρα", η αυτονόητη εξυπηρέτηση πελατών να μας εντυπωσιάζει...

Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη.
Χρήστος

Reaction score
40

Το sevice το εχει ακομα ο Μανωλοπουλος? Αν ναι τοτε οντως εχει πολυ καλο support.

Reaction score
0

Το sevice το εχει ακομα ο Μανωλοπουλος? Αν ναι τοτε οντως εχει πολυ καλο support.
Δεν έχω ιδέα. Πάντως την τηλεόραση την παρέλαβαν σήμερα το πρωί (την επομένη του τηλεφωνήματός μου) αλλά χωρίς τηλεόραση αντικατάστασης (δεν υπήρχε διαθέσιμη είπαν). Ας είναι...

Reaction score
0

Σήμερα το πρωί η τηλεόραση επεστράφη επισκευασμένη. Δεν την έχω ελέγξει αφού είμαι στη δουλειά, αλλά υποθέτω ότι δεν θα την επέστρεφαν με βλάβη... :121:
Σύμφωνα με τη συνομιλία μου με την εξυπηρέτηση πελατών, αντικαταστάθηκε η πλακέτα που οδηγεί τις θύρες HDMI.
Επιβεβαιώνω ότι το service είναι του Μανωλόπουλου, και για μια ακόμη φορά επισημαίνω την εξαιρετική λειτουργία του. Και τα καλά πρέπει να λέγονται!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas