LG 47LF66 full HD αξιζει;

Reaction score
0
Καλημερα.
Υπαρχει αυτο το μοντελο http://www.electroniki.gr/product.asp?id=19600 στην ηλεκτρονικη αθηνων και νομιζω και στο mediamarkt με τιμη 1190 ευρω.
Αξιζει η ειναι μαπα το καρπουζι; Γιατι σε αναζητησεις σε διαφορα φορουμ αναφερουν το backlight bleeding, αλλοι βεβαια λενε οτι δεν ειναι ενοχλητικο.
Πηγα και ειδα την tv μονο σε dvd upsacale ομως, και οχι σε τηλεοπτικο σημα.Τους ζητησα αν γινετε και μου ειπαν πως δεν γινετε......
Σε συζητηση με εναν πωλητη με ρωτησε την αποσταση η οποια ειναι περιπου 4 μετρα και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι θα με κουρασει και μου προτεινε την 42PFL7962D http://www.electroniki.gr/product.asp?id=19100 η οποια βγαινει στα ιδια λεφτα. Η αληθεια ειναι οτι η tv θα παιζει κυριως τηλεοπτικο σημα και με ενδιαφερει να μαθω αν ειναι αθλια η ανεκτη σε sd.Επισης αν ειναι πολλες οι ιντσες για την αποσταση που εχω.
Η αληθεια ειναι οτι την εχω κλεισει(φοβηθηκα μηπως δεν προλαβω την εχω ξαναπατησει) απλα αμφιταλαντευομαι μηπως ειναι πολυ μεγαλη, μπορω να επιλεξω αναμεσα στις δυο μεχρι αυριο που θα παω να την παραλαβω
Καθε γνωμη και σχολιο δεκτο αλλα λιγο γρηγορα.......μεχρι αυριο το μεσημερι με περνει ο χρονος

Reaction score
0
Απάντηση: LG 47LF66 full HD αξιζει;

Καλημερα.
Υπαρχει αυτο το μοντελο http://www.electroniki.gr/product.asp?id=19600 στην ηλεκτρονικη αθηνων και νομιζω και στο mediamarkt με τιμη 1190 ευρω.
Αξιζει η ειναι μαπα το καρπουζι; Γιατι σε αναζητησεις σε διαφορα φορουμ αναφερουν το backlight bleeding, αλλοι βεβαια λενε οτι δεν ειναι ενοχλητικο.
Πηγα και ειδα την tv μονο σε dvd upsacale ομως, και οχι σε τηλεοπτικο σημα.Τους ζητησα αν γινετε και μου ειπαν πως δεν γινετε......
Σε συζητηση με εναν πωλητη με ρωτησε την αποσταση η οποια ειναι περιπου 4 μετρα και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι θα με κουρασει και μου προτεινε την 42PFL7962D http://www.electroniki.gr/product.asp?id=19100 η οποια βγαινει στα ιδια λεφτα. Η αληθεια ειναι οτι η tv θα παιζει κυριως τηλεοπτικο σημα και με ενδιαφερει να μαθω αν ειναι αθλια η ανεκτη σε sd.Επισης αν ειναι πολλες οι ιντσες για την αποσταση που εχω.
Η αληθεια ειναι οτι την εχω κλεισει(φοβηθηκα μηπως δεν προλαβω την εχω ξαναπατησει) απλα αμφιταλαντευομαι μηπως ειναι πολυ μεγαλη, μπορω να επιλεξω αναμεσα στις δυο μεχρι αυριο που θα παω να την παραλαβω
Καθε γνωμη και σχολιο δεκτο αλλα λιγο γρηγορα.......μεχρι αυριο το μεσημερι με περνει ο χρονος
α. 4 μετρα ειναι καλα απο 42-47".
β. θα σου συνιστουσα στα ιδια περιπου χρήματα (1.150) και την LG 42LF75/76 που εχει καλυτερο κοντραστ απο την 65/66 (ειμαι ηδη κατοχος της 37LF65 ...προηγουμενη σειρα)...
http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=5&pd=324

Αν ήμουνα στη θεση σου, γι αυτήν θα πήγαινα (και ας ειναι μικροτερη)..
γ. ελπιζω να σε πρόλαβα...:137:

Reaction score
0

Παντως και η 47άρα της LG στα χρηματα αυτά είναι εξαιρετική πρόταση...(ποιος να το έλεγε 3 μηνες πριν αυτη την τιμη...)..

Reaction score
0
Με προλαβες....
Δηλαδη με λιγα λογια μου προτεινεις καλυτερα μια 42 λογω του καλυτερου κοντραστ, η εχει και τραγικη διαφορα σε sd λογω καποιου καλυτερου φιλτρου;
Με τα ιδια λεφτα παιζει και η philips 42PFL7962D που για να ειμαι και ειλικρινης την προτιμω απο lg.
Αλλα παντα υπαρχουν και οι 5' διαφορα και οπως λεει και αρκετος κοσμος το μεγεθος μετραει...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LG 47LF66 full HD αξιζει;

Με προλαβες....
Δηλαδη με λιγα λογια μου προτεινεις καλυτερα μια 42 λογω του καλυτερου κοντραστ, η εχει και τραγικη διαφορα σε sd λογω καποιου καλυτερου φιλτρου;
Με τα ιδια λεφτα παιζει και η philips 42PFL7962D που για να ειμαι και ειλικρινης την προτιμω απο lg.
Αλλα παντα υπαρχουν και οι 5' διαφορα και οπως λεει και αρκετος κοσμος το μεγεθος μετραει...
Δες και την LG την 42άρα που σου πρότεινα...(ένα μυστικό... και η Philips panel LG φοράει..) :137:

Reaction score
0

Με προλαβες....
Γι' αυτό και μόνο τον λόγο..για SD τωρα μια από τα ίδια.. το κοντραστ όμως είναι σημαντικός παράγοντας.

Reaction score
0
Ωραιος (ένα μυστικό... και η Philips panel LG φοράει..)
Πρεπει να δω και την 42 τοτε

Reaction score
0

Δες τις με τα ματια σου και αποφάσισε..

(πάντως σε καλό σήμα DVD, HD, θα εκτιμήσεις τις δυνατότητές τους και όχι στο τηλεοπτικό που, ειδικά στα μαγαζιά είναι απαράδεκτο..πολλές συσκευές με μια κεραία..) :616:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG 47LF66 full HD αξιζει;

Παντως και η 47άρα της LG στα χρηματα αυτά είναι εξαιρετική πρόταση...(ποιος να το έλεγε 3 μηνες πριν αυτη την τιμη...)..
Οντως οι τιμες πανε κατα διαολου....αμα παρεις κατι ειναι να μην κοιταξεις μετα τιμες για κανα διχρονο.....

Reaction score
0
Δυστηχως ειναι δυσκολο να τις δω λογω και περιορισμενων επιλογων καταστηματων.Αμα δεν εισαι αθηνα βλεπεις....

Reaction score
0

κι εγω, αν αργούσα 2 μήνες, την 75 θα επαιρνα, οχι την 65... αν το παμε έτσι, δεν θα παρουμε ποτέ.....:137:

Reaction score
0

Δυστηχως ειναι δυσκολο να τις δω λογω και περιορισμενων επιλογων καταστηματων.Αμα δεν εισαι αθηνα βλεπεις....
Πηγα και ειδα την tv μονο σε dvd upsacale ομως, και οχι σε τηλεοπτικο σημα.....
Η 47άρα πώς σου φάνηκε;

Reaction score
0
μια χαρα - μεγαλη η 42 εδειχνε μικρη διπλα της
αλλα δεν την ειδα σε sd
και ηταν ενα ντεμο με λουλουδια και μαλ@κιες

Reaction score
0

μια χαρα - μεγαλη η 42 εδειχνε μικρη διπλα της
αλλα δεν την ειδα σε sd
και ηταν ενα ντεμο με λουλουδια και μαλ@κιες
Λογικό... τι να σου πω άλλο.. δική σου η απόφαση.. αν η 42άρα σου φαίνεται μικρή...

Reaction score
0

Οκ, λάθος κατάλαβα...
Πάντως ποιοτικά η 75 σειρά ειναι πιο ποιοτική από 65 (λογικό άλλωστε)...
It's up to you! :107:

Reaction score
0
Ευχαριστω για τις αποψεις και την κουβεντα (chat το καναμε)
Αμα περιμενεις συνεχως για το καλυτερο δεν περνεις ποτε τπτ....

Reaction score
0

:605:

Ενημέρωσέ μας, αμα τη αφίξει της νεας σου TV...

και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

Reaction score
0
Καλημερα. Τελικα πηρα την 47', και δεν το μετανιωσα καθολου σε θεμα μεγεθους και αποστασης. Δεν την εχω βαλει ακομα σε hd υλικο γιατι μου λειπουν καποια πραγματακια (hdmi καλωδιο) που παιζει να δανειστω μαλλον σημερα, και ενα dvd που να κανει upscale που θα ειναι μαλλον στην αγορα της βδομαδας. Σε sd παντως παιζει μια χαρα χωρις τερατουργηματα απλα πρεπει να εχεις πολυ καλο σημα. Καταευχαριστημενος στην τελικη. Και αλλες εντυπωσεις με hd παιδια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm