LG 47LH3000

Reaction score
0

Πουλάω την TV μου, 47 ίντσες απόλαυσης (για τηλεόραση μιλάμε πάντα), χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, σημάδι ή κακομεταχειρισμό.

Την πουλάω γιατί αγόρασα μεγαλύτερη.

Το μόνο θέμα είναι ότι την είχα καρφωμένη στον τοίχο ένα διάστημα (μη το κάνετε ποτέ, μικραίνει πολύ η tv :p ) και δεν μπορώ να θυμηθώ που έχω βάλει τις βίδες που βιδώνει η TV με την βάση, 4 βίδες.

Φυσικά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορεί να βγει από την βάση της μόνη της, θα πρέπει να την σηκώσουν, ούτε υπάρχει πιθανότητα να πέσει από εκεί. Αν κάποιος θέλει και τις βίδες οπωσδήποτε μπορώ να τις βρω, δεν νομίζω να έχουμε θέμα, απλά τώρα ο χρόνος είναι υπερβολικά περιορισμένος.

Την δίνω 500 ευρώ (αγορά το 2010, αξία 1300 ευρώ από τον Κωτσόβολο) αλλά θα πρέπει να έρθει να την πάρει (από την πόλη των Σερρών) γιατί δεν έχω την συσκευασία της και δεν εμπιστεύομαι να την στείλω με μια πρόχειρη συσκευασία. Όπως και να 'χει μπορούμε να το μιλήσουμε τηλεφωνικά αυτό για όποιον ενδιαφέρεται σοβαρά και να βρούμε λύση.

LG = zero pixel εγγύηση.

Περισσότερες πληροφορίες για την TV : http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LH3000-lcd-tv

TV, καλώδιο, τηλεκοντρολ, manual και ότι άλλα χαρτιά την συνόδευαν (εκτός από το κουτί της).

Κώστας
6937889241

Reaction score
118
Είναι και εύκολο να ταιριάξεις άλλες βίδες. Εγώ στην δική μου LG την οποία έχω βάλει σε έπιπλο με πλάτη, έχω βγάλει την επιτραπέζια βάση και έχω βάλει άλλες βίδες πιο μακριές! Δεν είναι δύσκολο να ταιριάξουν άλλες και ούτε είναι και ακριβές. Σε όλα τα χρωματοπωλεία μπορείς να βρείς.

Reaction score
0
Ναι το ξερω αυτο που λες, ετσι ειχα σκοπο να το κανω αν καποιος ηθελε οπωσδηποτε τις βιδες γιατι χτες που εψαχνα δεν μπορεσα να τις βρω.

Οπως και να 'χει η TV πουλήθηκε κιόλας!!!

ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία παιδιά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis