LG Direct-led με Local Dimming

Reaction score
640
Προκειται για την LG 42LH9000 με διαταξηLED Direct-type και local diming και Σάρωση TruΜotion 200 Ηz την οποια εχει καλιμπραρει ο γνωστος και μη εξαιρετεος ISF calibrator Μανώλης Καστρουνής .
Ο Μανωλης εφτιαξε και αποθηκευσε στα expert 1 & 2 δυο διαφορετικες ρυθμισεις μια για φωτεινο δωματιο και μια για σκοτεινο . Την σκοτεινη ρυθμιση την αντιγραψαμε και την κλειδωσαμε και στο preset THX cinema.
Εχει διπλο Eπεξεργαστή XD Engine και υποστηριζει bluetooth ακουστικα .
Εχει περασμενο το τελευταιο firmware 3.75 .
Aπο σκληρο δισκο usb παιζει τα mkv με εξωτερικους Ελληνικους υποτιτλους.
Αναλυτικη παρουσιαση υπαρχει εδω : http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/lcd-tvs/2475-lg-47lh9000-review.html
Τιμη 570 ευρω. Τηλεφωνο 6937306752
Η τηλεοραση ειναι κρεμασμενη σε τοιχο αγρατζουνιστη και σε αριστη κατασταση . Μπορειται να την θαυμασετε εν δραση .
Ανταλλασεται και με μεγαλυτερη πλασμα η LCD με local diming σε αριστη κατασταση.
Ξεχασα να αναφερω οτι υπαρχει η αρχικη συσκευασια και μπορει να σταλει και επαρχια με εξοδα που βαρυνουν τον παραληπτη αρκει να κατατεθουν προκαταβολικα τα χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο

Reaction score
640
Υπαρχει η συσκευασια της αλλαγη και με 37 Full HD led και διαφορα αναλογως μοντελου

Reaction score
0
Φιλαράκι svellinis, εγω θα σου πρότεινα, αν δεν ενδιαφέρεσαι για 3D και η τηλεόρασή σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα να την κρατήσεις γιατί ΤΕΤΟΙΑ τηλεόραση δεν ξανα-παράγεται...
Την έχουμε πάρει με τον κολλητό μου (μια ο καθένας) πάνω από δυο χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα, την αγοράσαμε με πολλά παζάρια και σε πραγματικά προνομιακή τιμή απο το Πλαίσιο και... ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ !!!
Το ξαναλέω, τέτοιο μηχάνημα δεν ξαναπαράγεται....( λόγω κόστους παραγωγής οι τωρινές είναι ... άσε... )
Αυτή ήταν η γνώμη μου και θέλησα να την εκφράσω...

... τώρα είδα οτι την πούλησες...:cry:

Reaction score
640
Η τηλεοραση οντως ειναι πολυ καλη την πουλησα μονο και μονο γιατι μου επεσε μικρη πηρα μια 46 panasonic και θελω ακομα μεγαλυτερη ο αχορταγος

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.090