LG G2

Reaction score
1.815
Παίδες τα βάλε βγάλε, είναι πλέον παρελθόν.
Όλα στο cloud! Οργανωθείτε βρε!

Εκτός Ελλάδος απλά δεν ασχολούνται με καλώδια, σκληροδίσκια και μνήμες.
Για σκεφτείτε την περίπτωση (που είναι και καθημερινή) να είναι γεμάτη η κάρτα!
Εκεί τι κάνεις?
Τον ...πίνεις:fuckyou:, ή ψάχνεις στο πορτοφόλι σου τη δεύτερη ή την τρίτη καβάτζα σου σε micro-sd?:D

Μέσω δικτύου στέλνεις όλες τις φωτό και τα βιντεάκια σου στο Box, αδειάζεις αστραπιαία το κινητό και ξαναδουλεύεις....:thumbsup:
Κι όλα αυτά... for 50 GB FREE λέμε!!:welcome:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.538
Αν δεν ασχολούνταν Σταμάτη, δε θα υπήρχαν προϊόντα.
Σε μένα είναι αδιάφορα τα περισσότερα απο 16GB (και αγοράζω Nexus), αλλά άλλοι θέλουν πολλή μουσική και ταινίες μαζί τους.

Reaction score
1.815
Συγνώμη για να καταλάβω....

Εσύ για παράδειγμα θεωρείς ότι τα 50GB χώρου που σου δίνει η εταιρία δωρεάν σου λύνει τα χέρια ή θα ήταν καλύτερα να είχες ένα σκληροδίσκι μαζί σου?

(μη μου πεις για sd κάρτα... το μέγεθος δε μετράει):D

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.448
Μέσω δικτύου στέλνεις όλες τις φωτό και τα βιντεάκια σου στο Box, αδειάζεις αστραπιαία το κινητό και ξαναδουλεύεις....:thumbsup:
ε όχι και αστραπιαια..
θελει την υπομονη του το upload στην Ελλαδα..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.538
Συγνώμη για να καταλάβω....

Εσύ για παράδειγμα θεωρείς ότι τα 50GB χώρου που σου δίνει η εταιρία δωρεάν σου λύνει τα χέρια ή θα ήταν καλύτερα να είχες ένα σκληροδίσκι μαζί σου?

(μη μου πεις για sd κάρτα... το μέγεθος δε μετράει):D
Τα 50GB μου είναι αδιάφορα. Όλοι δίνουν, και έχω, αλλά σαφώς θα προτιμούσα SD για μεγάλα ή πολλά αρχεία.

ε όχι και αστραπιαια..
θελει την υπομονη του το upload στην Ελλαδα..

Όχι μόνο στην Ελλάδα.

Reaction score
1.815
Παιδιά έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Στις 14 του Ιανουαρίου έκανα ένα τεστάκι στη Θεσσαλονίκη που ήμουν...:p

Reaction score
1.815
...αλλά σαφώς θα προτιμούσα SD για μεγάλα ή πολλά αρχεία.
Οι προτιμήσεις είναι σεβαστές.
Γι αυτό υπάρχουν και πολλαπλές προϊοντικές λύσεις, για να επιλέγουμε ο καθένας το επιθυμητό.:thumbsup:

Reaction score
25.408
Η διάφορα είναι ότι τα 50 για να είναι διαθέσιμα κάθε στιγμή, πρέπει να τς πληρώνεις κάθε μήνα στο συμβόλαιο σου.
Ακόμα χειρότερα αν στη περίπτωση μου βρίσκεσαι 150 μέρες το χρόνο εκτός Ελλάδας κοστίζουν ακόμα περισσότερο.
Μια sd είναι απείρως φθηνότερη, αλλά έστω. Γουσταραμε και πήραμε g2 εις γνώσης μας

Reaction score
1.815
Η διάφορα είναι ότι τα 50 για να είναι διαθέσιμα κάθε στιγμή, πρέπει να τς πληρώνεις κάθε μήνα στο συμβόλαιο σου...
Δεν πληρώνεις λέμε!
Είναι δωρεάν!

Έβαλες το app στο κινητό σου?:)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.498
Εννοεί μάλλον ότι πληρώνει κάποιο πρόγραμμα ιντερνετ στο κινητό.

Reaction score
25.408
το αυτό
το app το έβαλα και με έκανε δωρο τα 50_θενκ_γιου_βερυ_ματς

Reaction score
50
Εντάξει είναι κινητάρα και μπράβο στην LG που έβγαλε γρήγορα την αναβάθμιση σε 4.4 αλλά τα 16GB (που δεν είναι 16...) είναι απαγορευτικά λίγα (για μένα), ειδικά δεδομένου ότι δεν υπάρχει sd card slot. Σχετικά με τα 50GB cloud, ευπρόσδεκτος φυσικά ο χώρος, αλλά όπως είπαν και τα παιδιά δε συγκρίνεται με αυξημένη μνήμη τηλεφώνου (το καλύτερο για μένα) ή έστω sd card. Το εξωτερικό usb stick επίσης είναι άβολο γιατί όσο μικρό και να'ναι έχεις να κουβαλάς κάτι επιπλέον, άσε που δεν έχω διάθεση να πειράζω τη θύρα του τηλεφώνου κάθε λίγο.

Γιατί προτιμώ τη μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη; Γιατί πολύ απλά, όσο χώρο και να'χεις εκτός μνήμης, οι εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν μόνο εκεί. Ακόμα κι αν μπορείς να τις εγκαταστήσεις σε sd card (δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα με κάποιο τρόπο αλλά και πάλι το G2 δεν παίρνει καρτούλα) δε θα είναι τόσο γρήγορες. Άρα αν θες περισσότερες εφαρμογές από 16GB... απλά δεν μπορείς. Τι να το κάνω το cloud σ' αυτή την περίπτωση;

Επίσης, ας πούμε ότι το χώρο τον θες για φωτογραφίες, τραγούδια, ταινίες κτλ. (που είναι και η πιο συχνή περίπτωση και όπου το cloud είναι χρήσιμο). Και πάλι, εγώ θέλω να δω μια ταινία (ή ν' ακούσω 100 κομμάτια) όταν ταξιδεύω. Θα τα κατεβάσω ολ' αυτά από cloud; Μην τρελαθούμε... Όσο γρήγορη σύνδεση και να'χεις θα πάρει ώρα και - κυρίως - θα φας όλα τα data σου σε χρόνο μηδέν! Θα μου πεις πάρτα απ' το cloud σε κάποιο wifi στο σπίτι σου πχ. και χρησιμοποίησέ τα μετά. Ναι αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου ευέλικτο. Μπορεί να θέλω να έχω 2-3 ταινίες και 1000 κομμάτια διαθέσιμα και να επιλέξω μετά. Άσε που είναι μανούρα το σβήσε/κατέβασε κάθε λίγο και λιγάκι. Γενικά η μεγάλη μνήμη του τηλεφώνου είναι ανεκτίμητη.

Ερώτηση: για ποιο λόγο δε φέρνει η ελληνική αντιπροσωπεία και την 32άρα έκδοση; Ακόμα και... άπατη να πάει, σε τι ενοχλεί να φέρει και τις δυο εκδόσεις; Και δεν το λέω μόνο για το G2, τα ίδια βλέπουμε και σε άλλα brands.

Reaction score
173
Μακραν το καλυτερο ειναι το dropbox αλλα και το box μια χαρα ειναι με 50 για παντα. Αυτο ομως δεν μειωνει το αποθηκευτικό προβλημα του G2. Προσωπικα εχω ενα ανταπτορακι απο τους κινεζους του κιλου, που πανω του βαζεις οτι μαραφετι θελεις και εχει usb.

Reaction score
173
Το απλοουντ του box ειναι απλα τραγικο :headbang:

Οποτε μονο dropbox και drive...

Reaction score
25.408
ερωτησης
lg back up κραταει και εφαρμογες και δεδομενα εφαρμογων και μηνυματα?
μετα την αναβαθμιση μαλλον θελει μια ωραια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.848
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss