LG G2

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Μπαταρία και οθόνη είναι τα δύο δυνατά σημεία της συσκευής. Η ταχύτητα είναι δεδομένη.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
1.815
Aν το άνοιγα εγώ το θέμα θα αισθανόμουν ότι είμαι "βαλτός":D... αλλά πραγματικά είναι το καλύτερο κινητό που έχω κρατήσει στα χέρια μου ever!!:thumbsup:

Koρυφαία απόκριση, ταχύτατο στις εντολές αφής της οθόνης, εξαιρετική - μοναδική full hd εμπειρία θέασης στην IPS οθόνη του, γρήγορος επεξεργαστής και δυνατό στις πολλαπλές εφαρμογές. Ιδιαίτερα αν παρατηρήσεις την οθόνη με ένα καλό video, θα σε παραξενέψει πως μπόρεσαν να φτιάξουν ένα τόσο καλό panel που παρά το μικρό του μέγεθος, διακρίνεις ξεκάθαρα όλες τις διαβαθμίσεις χρωμάτων και αποχρώσεων από το λευκό του πάγου και τα χρώματα της ίριδας, μέχρι το βαθύ μαύρο! Απλά respect!:hi:

Λόγω της φύσης της εργασίας μου, το μοναδικό κινητό που είχε μεγάλη αυτονομία μπαταρίας ήταν ένα Nokia E52.
Με περίπου 5-6 ώρες την ημέρα συνομιλία, το κινητό έφτανε με διάρκεια ζωής τη μιάμιση μέρα για να πάει για φόρτιση. Χωρίς internet και άλλες εφαρμογές.Ήταν ένα κινητό που δεν ήθελα να αποχωριστώ με τίποτε, ακόμα κι αν ήμουν σε μια εταιρία με δυνατά "όπλα"!
Μέχρι που πήρα το G2 στα χέρια μου...

Δίχως να έχουν αλλάξει οι "εργασιακές συνήθειες":( το G2 πλέον έχει διάρκεια ...τρισήμιση μέρες(!) μέχρι να κουμπώσω και πάλι το φορτιστή!
Μην ξεχνάτε... μιλάμε για 5-6 ώρες ημηρεσίως και επιλέον internet και εφαρμογές γραφείου (mail, excel κλπ) μονίμως ανοικτές!

Μοναδική ποιότητα Full - HD video με ανάλυση 1080p/60fps!!!!!
Φωτογραφία με οπτικό (όχι ψηφιακό) σταθεροποιητή!
Τα 13mp δε μου λένε και τίποτε, αλλά μπορείς να κροπάρεις άνετα και να βγάλεις αχτύπητο αποτέλεσμα σε κάδρο που ίσως να μην υπολόγιζες όταν τραβούσες τη φωτογραφία.

Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες και το θεωρώ από τις καλύτερες συσκευές που είχα ποτέ.

Υπάρχει άλλος που να το έχει;
Ελπίζω να πήρες την καταπληκτική του γνήσια θήκη που σε καμία περίπτωση δεν αυξάνει τον όγκο του τηλεφώνου όπως αυτές τρίτων κατασκευαστών και με τις λειτουργείες του "έξυπνου παραθύρου" σου δίνει όλα αυτά που θες από το G2, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις όλη την οθόνη του...:thumbsup:

Last edited:
  • Like
Reactions: PPG

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Όχι δεν την πήρα ακόμα τη θήκη. Το μειονέκτημα της είναι ότι πιάνει όλο το κινητό καθώς δεν βγαίνει το πίσω καπάκι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515
Πω πωωωω... Αυτός το έθαψε περισσότερο απ' όσο εγώ το S4. :D

Reaction score
25.445
ξερει κανεις πως μπορει να δουλεψει το internet pass through η αλλιως reverse tethering η αλλιως να βαλεις το καλωδιο usb απο το πισι και να σου μοιραζει την συνδεση του στο κινητο.
ειναι κατι που στη δουλεια βολευει παρα πολυ (αποντως wifi) και με ειχε βολεψει απεριοριστα στο sensation

Reaction score
173
Ειναι κριμα να θελεις να τραβηξεις βιντεο μαμηστερο και να μην εχεις χωρο να το αποθηκευσεις.
Επισης ειναι κριμα να εχεις 5,2 ιντσες οθοναρα!! και να εχεις τα πληκτρα αφης μεσα της.
Και τελος ειναι κριμα να εχεις τετοια μπαταριαρα και να μην εχουν μια ιδια τα αιφονια :lol:

Ταχυτατο και παρα πολυ ομορφο στη χουφτα μου!:smoke:

Reaction score
25.445
μωρε γ@μ@ει ναουμ, αλλα η αληθεια ειναι οτι σημερα προσπαθησα να παρω για πρωτη φορα φωτογραφιες σε εσωτερικο χωρο και δεν.
μα καθολου
αργουσε παρα πολυ και γενικα (εκτος απο το οτι εχανες τη στιγμη) το αποτελεσμα ηταν δεν.
εξω δεν δοκιμασα ειναι η αληθεια (ειναι και το θεμα με την ελλειψη καρτας μνημης που σε κραταει πισω) αλλα κατα τα αλλα η συσκευουλα ειναι εξαιρετικη.
τις 3 μερες αυτονομια δεν καταφερα ακομα βεβαια, τις 40 ωρες παντως τις εχω σιγουρακι.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Η μπαταρία είναι εξαιρετική, ακόμα και για τη δική μου χρήση που είναι, και λόγω δουλειάς, υπερβολική

Reaction score
173
μωρε γ@μ@ει ναουμ, αλλα η αληθεια ειναι οτι σημερα προσπαθησα να παρω για πρωτη φορα φωτογραφιες σε εσωτερικο χωρο και δεν.
μα καθολου
αργουσε παρα πολυ και γενικα (εκτος απο το οτι εχανες τη στιγμη) το αποτελεσμα ηταν δεν.
εξω δεν δοκιμασα ειναι η αληθεια (ειναι και το θεμα με την ελλειψη καρτας μνημης που σε κραταει πισω) αλλα κατα τα αλλα η συσκευουλα ειναι εξαιρετικη.
τις 3 μερες αυτονομια δεν καταφερα ακομα βεβαια, τις 40 ωρες παντως τις εχω σιγουρακι.

Με ενα ανταπτορακι mini usb to usb των 2€ του καρφωσα δισκο 2,5'' 1Τ και τον εκανε αλογο. Κι αν καποιος σου πει πως ο δισκος πρεπει να ειναι fat32 για να τον δει σου εχω λυση για ntfs. Οποτε το θεμα χωρητικότητα μαλλον το ελυσα.

Οσο για τις φωτογραφιες με λιγη εξάσκηση, στα 10m 16:9 (που βγαζω εγω), ειναι φοβερες,,

Η δε μπαταρια του με ολα ανοιχτα και ασταματητο γαργαλητό μου βγαζει ευκολα πανω απο 30 ωρες..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef