LG GGW-H20L ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Reaction score
2
Το έχω και εγώ, αλλά τώρα που αγόρασα ένα TDK BD-RE 50GB δε το αναγνωρίζει. Του έκανα και αναβάθμιση firmware, αλλά και πάλι τίποτα. Μήπως δεν υποστηρίζει επανεγγράψιμα 50GB; Δοκίμασε κανείς απλά εγγράψιμα 50GB;

Reaction score
4
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ TDK BDR-RE ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ BD-R....ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΜΩΣ 3 BDR 50 GB AΞΙΑΣ 32 Ε ΕΚΑΣΤΟ ΚΑΙ 3 ΒD-R 25 GB ΑΠΟ 14 Ε ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΤΟ NERO ....KATAΣΤΡΟΦΗ.

bou

Reaction score
0
Απάντηση: LG GGW-H20L ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Εγώ με NERO είχα απόλυτη επιτυχία. 'Εχω μέχρι στιγμής γράπσει 2, ένα TDK και ένα SONY 50 GB, (όχι επανεγράψιμα, δέν τα δοκίμασα ακόμη). Και έχω παίξει και blue ray v1.1 and hddvd οκ! Firmware update που βρίκατε?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Το τελευταίο firmware είναι το YL02(αυτό έχει και το δικό μου, ημερομηνία παραγωγής 18-1-2008)

http://gr.lgservice.com/ (Κάτω από την ‘Γρήγορη σύνδεση’ επέλεξε DEVICE DRIVER στην νέα σελίδα επέλεξε από την λίστα με τα Products το DVD-ROM(Writer))

‘ί Model:GGW-H20L
‘ί Ver:YL02
‘ί Improvement Point
-. Improve DVD-R/+R, BD-R/RE Write Strategy

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.495
Στο e-shop το έχουν 265 ευρώ. Πάντως, αν σκεφτεί κανείς τις τιμές των consumer blu-ray players, τότε η τιμή του γι' αυτά που κάνει είναι πολύ καλή. Βέβαια, δεν αποκλείεται, σε λιγότερο από ένα χρόνο οι τιμές να πέσουν κάτω από το κατοστάρικο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.495
Και κάτι ακόμα: επειδή προσανατολίζομαι σε άμεση αγορά του, γνωρίζει κανείς πώς γίνεται rip μιας ταινίας blu-ray στον σκληρό με τη χρήση του AnyDVD HD?
Με την προ'υ'πόθεση βέβαια ότι δεν αντιβαίνει στους κανόνες του forum.

Reaction score
2
Λοιπόν, αγόρασα και εγγράψιμο δισκάκι 50GB και το αναγνωρίζει κανονικά. Αντιγραφή με το Nero (Express) κάνεις κανονικά, έχοντας ενεργοποιημένο το AnyDVD (HD!), κατά προτίμηση μετά την έκδοση 6.3.1.5 και μάλιστα on-the-fly! Απλά επιλέγεις Copy Blu-Ray και όλα ΟΚ. Μιλάω για την έκδοση 8.3.2.1 του Nero.

Reaction score
2
Σχετικά με το TDK RE 50GB δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε το βλέπει. Αυτό που χρησιμοποιήσατε εσείς και το βλέπει, τι μάρκας είναι;

Reaction score
0
η τιμη του drive ειναι πολυ δελεαστικη, αλλα χωρις προσιτα δισκακια, τι να το κανεις απο τωρα? Να το παρεις και μεχρι να φτηνινουν τα media και αρχισεις ουσιαστικα να γραφεις, να εχουν βγει 3 μοντελα ακομα με διπλη ταχυτητα και στη μιση τιμη?

Αυτη τη στιγμη τα 50αρια δισκακια απεχουν τοσο πολυ απο το να ειναι προσιτα που σε συμφερει να αγορασεις την ταινια αυθεντικη και δευτερη φορα αντι να την αντιγραψεις για ασφαλεια...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Νέο firmware για το GGW-H20L v. YL03

‘ί Model:GGW-H20L
‘ί Ver:YL03
‘ί Improvement Point
-. Improve Write Strategy

Refer to the attached file

-. INSTRUCIONS

GGW-H20L Version YL03 Firmware Update
To update the firmware of the GGW-H20L please refer to the following instructions:

Note: Not following the subsequent update instructions explicitly will result in
permanent damage to your drive, for which LG will not be responsible.

This firmware update is for drives with original firmware versions below YL02.
The drives must be original LG branded drives with the SMB model number GGW-H20L(no OEM units).
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι οδηγίες τις LG λένε ξεκάθαρα ότι είναι μόνο για τα drives που έχουν κατασκευαστεί με firmware μικρότερο του YL02.
Το original firmware υπάρχει γραμμένο στο αυτοκόλλητο που υπάρχει στο πάνω μέρος του drive.
http://gb.lgservice.com/gcsc/b2c/hpi/main

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss