LG HR570S - Τα έχει όλα και συμφέρει;

Reaction score
1
Νομίζω στην παρούσα φάση δεν υπάρχει και κάτι άλλο να ζητήσει κανείς, αντικαθιστά τουλάχιστον 3 μηχανάκια (3D Blu-Ray player, recorder, media player, satellite receiver).

500 GB σκληρός
DVB-T
DVB-S (Satellite)
DVB-S2 (Satellite HD)
Blu-Ray 3D player
MKV, DIVX player
DLNA
DTS-HD
Dolby TrueHD

Τιμή στο internet 450 ~ 500 €.

http://translate.google.com/translat...er/lg-hr570s

Reaction score
3
Απάντηση: LG HR570S - Τα έχει όλα και συμφέρει;

Η παραπομπή σου βγάζει σφάλμα.

Reaction score
1.458

Και έχει πολύ καλή τιμή γι αυτά που προσφέρει.

Reaction score
0

Δηλαδή όταν κυκλοφορήσει αυτό, μπορούμε να πούμε ότι θα υπάρχει σοβαρή εναλλακτική για το Dune?

Reaction score
1.458

Αν συνδέεται και με samba στο δίκτυο και με τέτοια τιμή, σίγουρα!

Reaction score
0
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μηχάνημα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Το γεγονός δε ότι η LG έχει δώσει και τη δυνατότητα να μεταφέρεις πρόγραμμα από τον εσωτερικό σκληρό σε δικό σου αποθηκευτικό μέσο (τα αντίστοιχα μηχανάκια της Samsung δεν το έχουν αυτό), κάνει την συγκεκριμένη συσκευή ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ !!!!!

Για όσους δεν έχουν ακόμη ΒluRay ούτε φυσικά 3D player (όπως η αφεντιά μου) αξίζει η αναμονή.

Λένε για μέχρι το τέλος του έτους (επίσημη κυκλοφορία Οκτώβριος 2010).

Reaction score
0
Σε συζητηση που ειχα με την εδω LG μου ειπαν οτι μετα τα μεσα Νοεμβριου θα μαθουν ποιες Μαυρες συσκευες θα φερουν και αν θα ειναι μεταξυ αυτων και hr-570s or 590s! Γνωριζετε κανενα καλο Αγγλοφωνο ηλεκτρονικο μαγαζι στη Γερμανια να το παραγγειλω?????????

Reaction score
1

Reaction score
1.458

Το Blu-Ray Magic που αναφέρει στα χαρακτηριστικά του ότι ΔΕΝ το υποστηρίζει,ξέρει κανείς τι είναι?

Reaction score
1.458

Μάλιστα!Thanks for info Γιώργο!
Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Επειδή δεν ξέρω ακριβώς σε τι μορφή θα βγεί αυτό δεν μπορώ να το κρίνω ελαφρά την καρδία.
Αν αντλεί πληροφορίες απο κάποιον απομακρυσμένο server τότε θα μπορεί κάποιος κάλιστα να έχει εξώφυλλα,teaser,trailer και πολλά άλλα απο διάφορες ταινίες χωρίς να χρειάζεται επιπλέον πρόγραμμα ή μεσολάβηση υπολογιστή και χωρίς να είναι στον σκληρό του δίσκο.
Για σκέψου απλά να ανοίγεις το media player σου και να έχεις τα εξώφυλλα σου χωρίς να χρειάζεται να τα ψάξεις:126:

Reaction score
1.458

Αυτό θα είναι ευχής έργον.
Μακάρι να υλοποιηθεί!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LG HR570S - Τα έχει όλα και συμφέρει;

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μηχάνημα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Το γεγονός δε ότι η LG έχει δώσει και τη δυνατότητα να μεταφέρεις πρόγραμμα από τον εσωτερικό σκληρό σε δικό σου αποθηκευτικό μέσο (τα αντίστοιχα μηχανάκια της Samsung δεν το έχουν αυτό), κάνει την συγκεκριμένη συσκευή ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ !!!!!

Για όσους δεν έχουν ακόμη ΒluRay ούτε φυσικά 3D player (όπως η αφεντιά μου) αξίζει η αναμονή.

Λένε για μέχρι το τέλος του έτους (επίσημη κυκλοφορία Οκτώβριος 2010).
Καλησπέρα. Θα μπορούσε προαιρετικά να γράφει με κάποια συμπίεση για να γλυτώνουμε χώρο. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι το άφησες να γράφει 4 ώρες φαντάζεσαι πόσος είναι ο όγκος; Τι εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο χρειάζεσαι τώρα για να πάρεις την εγγραφή μαζί σου; Πάντως όχι ένα "μπρελόκ" 4άρι usb stick. Και το κυριότερο, αν ήθελες ένα δεκάλεπτο κομμάτι μόνο, πώς θα μπορούσες να το αποσπάσεις από όλη την εγγραφή; Το μηχάνημα δεν σου δίνει δυνατότητα split και διόρθωσέ με σε παρακαλώ. Άρα η απάντησή μου στον τίτλο του θέματος είναι μάλλον όχι, δεν τα έχει όλα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.606
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds