LG LH4000

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.

Μετά από αρκετό ψάξιμο αγόρασα τελικά την LG 37 LH4000.
499 ευρώ η τιμή της.
Μαζί με αυτήν πήρα και το WD TV Live HD player και έναν εξωτερικό σκληρό για να παίζω ταινιες από εκεί.

Δεν την έχω σετάρει ακόμα αλλά η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική. Για τον χώρο που την έβαλα και για τις ανάγκες μου οι 37 ίντσες είναι ικανοποιητικές. Τα χρώματα πολύ ζωντανά, η κίνηση πολύ ομαλή.
Μερικές ερωτήσεις:
1. Στο PAL σήμα αλλά και σε αρκετά HD παρατηρώ έναν 'ψιλοστατικό' θόρυβο που δεν φαινεται να έχει σχέση με την εικόνα που παίζει τη δεδομένη στιγμή. Σαν να υπάρχει ένα θορυβώδες φίλτρο μπροστά από την κανονική εικόνα που υποτιθεται οτι πρεπει να δεις. Το ένα ανεξάρτητα από το άλλο.
Το έχω δει και σε άλλες τηλεοράσεις αλλά δεν έχω καταλάβει τη πηγή του προβλήματος. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό;

2. Στο lgusb.wikispaces.com/ λέει ότι η συγκεκριμένη TV μπορεί να παίξει βίντεο από τη usb θύρα απλά με μια ενεργοποίση από κρυφό μενού. Έχει δηλαδή το hardware να το κάνει (όπως h LH5000+) αλλά το έχουν απενεργοποιημένο πιθανόν για μάρεκτιν λόγους.Το έχει κάνει κανείς αυτο; Δε θα ήθελα να γίνει τίποτα περίεργο και να μην ανάβει ή να χάσω την εγγύηση. Στο συγκεκριμένο site λέει ότι γίνεται χωρίς πρόβλημα μόνο σε EUROPEAN MODELS. Εννοεί αυτα που κυκλοφορούν ή αυτά που κατασκευάζονται στην Ευρώπη; (αν υπάρχουν τέτοια βέβαια)

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Θα επανέλθω με εντυπώσεις αφού κάνω τις δέουσες ρυθμίσεις και παίξω λιγο παραπανω

Reaction score
0
Απάντηση: LG LH4000

Και μια 3η ερώτηση:
Τα καταστήματα τη διαφημίζουν για 100hz. Στη σελίδα της LG στα specs δεν αναφέρεται αυτό.
Καθώς πειραματιζόμουν με ένα ΗD έβγαλα (δε θυμαμαι πως) ένα παραθυράκι που έλεγε ότι ήταν στα 60hz. Έχει κανείς άποψη για το τι ισχύει τελικά;

Reaction score
6
Αυτή είναι η συχνότητα του εισερχόμενου σήματος. Καμία σχέση με τα 100Hz του trumotion που όντως έχει.

Reaction score
0

HTPC υποστηρίζει έτσι; απο το λίγο που το ψαξα δεν το διάβασα κάπου... αν και λογικό είναι απλά θέλω να μαι σίγουρος! Περιμένω να πέσει άλλο λίγο για να την αγοράσω.. Πές μας τις εντυπώσεις σου..

Reaction score
0
Βλέπω σε ένα φυλλάδιο της LG ότι η σειρά 4000 από το USB υποστηρίζει JPEG/MP3 ενώ η σειρά 5000 JPEG/MP3/Dvix
Επειδή δεν το κατέχω το θέμα ας μου εξηγήσει κάποιος αν και στις 2 σειρές βάζοντας το stickακι θα βλέπω ταινίες τύπου .avi

Reaction score
0

πήρα και εγώ την ίδια ακριβώς τηλεόραση.

από την πρώτη στιγμή που την συνέδεσα, διαπίστωσα ότι όταν παρακολουθώ από γωνία και το φόντο της εικόνας είναι μαύρο, παρουσιάζεται, περίπου στο κέντρο, μια λευκή γραμμή από το πάνω μέρος έως το κάτω.

πήγα την συσκευή στο service της εταιρίας και σήμερα, μετά από μία εβδομάδα, μου απάντησαν ότι δεν μπορούνε να αλλάξουν κάτι μιας και αυτό που διαπιστώνω είναι κάτι το φυσιολογικό.

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το τί πρέπει να κάνω και τί μπορώ να κάνω;

έχω πελαγώσει.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe