Εχει κανείς το παραπάνω media player της LG να μας πει εντυπώσεις?Εχει πολύ ωραίο design,καλή τιμή και αρκετές δυνατότητες.Περιμένω τις αναφορές σας!:116:
Αλλά χωρίς πλάκα όταν με 20 ευρώ παραπάνω παίρνεις ένα από τα απόλυτα media player της αγοράς που αποδεδειγμένα παίζει τα πάντα, γιατί να ασχοληθείς με κάτι που έβγαλε κάποια LG ; :116:
Να το πιστέψεις ! Από Design σκίζει, μας το είχαν δώσει δώρο μαζί με την τηλεόραση, από φορμά παίζει επιλεκτικά κάποια mkv, MP3 μέχρι 192kbps και όλα τα Divx.Θεωρητικά δίνει και 1080p αλλά δεν με έπεισε ποτέ η ποιότητα που έβγαζε, σε σχέση με το med είναι η μέρα με τη νύχτα !!!! Εγώ το έχω στο κουτί του και ίσως βγάλει καμιά υποχρέωση κάποια μέρα, για αγορά δεν το προτείνω ούτε στον εχθρό μου, βάλτε ένα 20αρικο παραπάνω Λεωνίδα και πάρτε το med 400 για τα πάντα όλα, αλλιώς με ένα πενηντάρικο πάρτε ένα PicoHD 5.1 που είναι σκάλες καλύτερο από το LG.
Το med400 θα μας βγει και πιο φθηνά,120 ευρώ έχει από τον επίσημο έλληνα αντιπρόσωπο,ενώ το lg από το Πλαίσιο έχει 129 ευρώ.Ελα όμως που κάπου το είδε και έχει ξετρελαθεί με το design!
Κι εγώ το med400x της πρότεινα,που κατά τη γνώμη μου είναι το πλέον τίμιο μηχάνημα που υπάρχει στην ελληνική αγορά τουλάχιστον,αλλά ξέρεις τώρα…γυναίκες!:116:
Πρέπει μ'αυτά που έχεις περάσει να έχεις γίνει ορκισμένος εχθρός της LG ή κάνω λάθος?:116:
Χτες πάντως το είχε στα ΜΜ 99 ευρώ, γι' αυτό είπα ένα εικοσάρικο παραπάνω το med 400 ! Φίλε κοίτα αν δεν έχει απαιτήσεις άντε το πολύ πολύ να βλέπει κανένα divx ή να βλέπει το ντηζάϊν ας το πάρει, αν και πάλι θεωρώ κοροϊδία τα 99 ευρώ...
Οχι ρε φίλε δεν είμαι ορκισμένος εχθρός της LG...μιά χαρά τηλεοράσεις βγάζει, άντε και κανένα ψυγείο αλλά μέχρι εκεί ! Απλά μου έχουν αφήσει μιά πίκρα με το 570 που δεν το υποστηρίξανε και μας δουλέψανε...λεφτά από μένα πάντως θα ξαναδούνε μόνο για άλλη τηλεόραση και πολύ τους είναι.
Για να το λες σε εμπιστεύομαι!
Αύριο που θα πάω στη μάνα μου,θα της δείξω τα σχόλια σου και ελπίζω να της αλλάξω γνώμη!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως!:126:
Κάτσε άμα τόχουν σ'αυτή την τιμή θα πάω αύριο και θα της το πάρω.Είναι που έχει και youtube βλέπεις,πέρα από το design!
Ας της κάνω κι ένα δώρο μια φορά,της το χρωστάω άλλωστε!
εμένα πάντως με έχει βολέψει αφάνταστα το συγκεκριμένο.
παίζει σχεδόν τα πάντα.
βλέπει κανονικά δίκτυο (σαν explorer ,όποιος φακέλους έχεις κάνει share) και όχι DNLA κλπ.
αναγνωρίζει υπότιτλους (φυσικά και ελληνικά) και μπορείς εύκολα να συγχρονίσεις αν υπάρχει πρόβλημα.
έχει ενσωματωμένο ασύρματο.
παίζει αδιάκοπα από το ασύρματο. μόνο στα 1080p έχει πρόβλημα. Με καλώδιο βέβαια παίζει μια χαρά.
Μπορείς μέσα απο αυτό να κάνεις σκληρό δίσκο δικτυακό.
το you tube δεν μου δούλεψε ποτε. τα περισσότερα αρχεία μου λέει ότι είναι copyright.
το picasa δουλεύει μια χαρά
τα εξωτερικά τα ξέρεις.
από ποιότητα δεν μπορώ να σου πω εμένα και του brother που του πήρα ένα ίδιο μας καλύπτει (τώρα θα πάρω ένα και για τη μάνα).
είναι απλό και εύχρηστο.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
Οι υπότιτλοι σε ασπρο φόντο δεν φαίνονται καλά.... (βέβαια έχει και άλλους χρωματισμούς).
δεν μπορώ να σκεφτά κάτι άλλο.