LG MediaPlayer DP1W το έχει κανείς?

Reaction score
1.458
Απάντηση: LG MediaPlayer DP1W το έχει κανείς?

Το είχα στα χέρια μου το μηχανάκι την προπερασμένη εβδομάδα.Για ένα βράδυ μέχρι το επόμενο μεσημέρι.
Η 1η μου δουλειά ήταν να του περασω το τελευταίο firmware αν και προχθές απ'ότι είδα βγήκε και νεώτερο.
Οτι του έβαλα να παίξει το έπαιξε χωρίς κανένα πρόβλημα.Μου άρεσε πολύ η εικόνα του και το ιδιαίτερα εύχρηστο μενού του.Αν στο φάκελλο με την ταινία υπάρχει το cover με την ονομασία folder.jpg δημιουργείται αυτόματα και ένα απλό movie jukebox.

Από δίκτυο υπήρχαν θεματάκια όμως.Με dlna όλα καλά,με samba όμως ενώ στους υπολογιστές συνδεόταν κανονικά και έπαιζε όλα τα αρχεία που του έδινα,με το WD MyBookWorld II 2TB προσπαθούσε να συνδεθεί και κρασάριζε και έκανε restart.Θεωρώ ότι μέσω smb θα πρέπει να υπάρχει θέμα με δικτυακούς δισκους μάλλον πάνω από 1 TB.Ο ίδιος δίσκος με dlna συνδεόταν κανονικά με το lg dp1w και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Ισως με το τελευταίο firmware που έβγαλαν προχθές το θέμα αυτό να λύθηκε δεν το ξέρω.

Λόγω του προβλήματος αυτού την άλλη μέρα το επέστρεψα στο saturn.
Αν εξαιρέσω το παραπάνω bug,κατά τ'άλλα μου άρεσε πολύ το dp1w,ειδικά η εικόνα του!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG MediaPlayer DP1W το έχει κανείς?

Το είχα στα χέρια μου το μηχανάκι την προπερασμένη εβδομάδα.Για ένα βράδυ μέχρι το επόμενο μεσημέρι.
Η 1η μου δουλειά ήταν να του περασω το τελευταίο firmware αν και προχθές απ'ότι είδα βγήκε και νεώτερο.
Οτι του έβαλα να παίξει το έπαιξε χωρίς κανένα πρόβλημα.Μου άρεσε πολύ η εικόνα του και το ιδιαίτερα εύχρηστο μενού του.Αν στο φάκελλο με την ταινία υπάρχει το cover με την ονομασία folder.jpg δημιουργείται αυτόματα και ένα απλό movie jukebox.

Από δίκτυο υπήρχαν θεματάκια όμως.Με dlna όλα καλά,με samba όμως ενώ στους υπολογιστές συνδεόταν κανονικά και έπαιζε όλα τα αρχεία που του έδινα,με το WD MyBookWorld II 2TB προσπαθούσε να συνδεθεί και κρασάριζε και έκανε restart.Θεωρώ ότι μέσω smb θα πρέπει να υπάρχει θέμα με δικτυακούς δισκους μάλλον πάνω από 1 TB.Ο ίδιος δίσκος με dlna συνδεόταν κανονικά με το lg dp1w και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Ισως με το τελευταίο firmware που έβγαλαν προχθές το θέμα αυτό να λύθηκε δεν το ξέρω.

Λόγω του προβλήματος αυτού την άλλη μέρα το επέστρεψα στο saturn.
Αν εξαιρέσω το παραπάνω bug,κατά τ'άλλα μου άρεσε πολύ το dp1w,ειδικά η εικόνα του!
Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις? Έχω πάρει το LG DP1W (πολύ καλό πάντως...) και προσπαθώ να το συνδέσω με το PC μου, ώστε να κανω stream ταινίες. Ξέρω ότι μέσω DLNA δεν μπορώ να παίξω MKV αλλά μόνο μέσω SAMBA. Μιας και λες ότι εσύ μέσω SAMBA είσαι ΟΚ, μπορείς να μου πεις πως το έστησες να τρέχει? Ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
1.458

Δεν το έχω το lg πλέον στα χέρια μου,πάντως θυμάμαι ότι και με dlna ματρόσκες έπαιζε.
Επίσης από τότε που το είχα έχουν βγει 2 firmware updates.Εχεις περάσει το τελευταίο ή το έχεις με το εργοστασιακό όπως το πήρες?
Για samba πρέπει να ορίσεις στον υπολογιστή σου ποια folders θα κάνεις share.Το LG θα εντοπίσει το δίκτυο,θα γράψεις το username & password (αν έχεις ορίσει στον υπολογιστή σου για το samba,για ευκολία καλύτερα μη βάλεις τίποτα) και θα συνδεθείς αμέσως στον υπολογιστή.
Πάντως βάλε του αν δε το έχεις κάνει, το τελευταίο firmware,είναι πολύ σημαντικό γιατί στα παλαιότερα είχε προβλήματα με samba.

Reaction score
1.458

Για το firmware θα πας εδώ και θα κατεβάσεις το 2.19 που είναι το τελευταίο.

Reaction score
59

Το νέο LG DP1W είναι ένα ευέλικτο ασύρματο media player με απεριόριστες επιλογές θέασης και κομψό σχεδιασμό με πλήκτρα αφής που ταιριάζει τέλεια δίπλα σε οποιαδήποτε τηλεόραση!

Χάρη στο ενσωματωμένο WiFi (802.11b/g/n) και την θύρα Ethernet, παρέχει άνετη και γρήγορη πρόσβαση στο internet, ενώ σας επιτρέπει να προβάλλετε απευθείας στην τηλεόρασή σας αρχεία βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών από τον Η/Υ ή άλλο μέσο αποθήκευσης, με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας.

Kορυφαίες δυνατότητες αναπαραγωγής
Το DP1W προσφέρει απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας με κορυφαία ποιότητα Full HD 1080p. Επιπλέον, χάρη στην ευρεία υποστήριξη των σύγχρονων τύπων αρχείων βίντεο, εικόνας και ήχου, το DP1W προσφέρει πραγματική ελευθερία πρόσβασης και αναπαραγωγής ψηφιακού περιεχομένου.

Audio: MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, M4A, FLAC, MKA, APE, AIF, AIFF, MP1, MP2, AC3, MPA, MP4A
Video: DAT, MPG, MPEG, AVI, VOB, TS, MOV, XviD, MP4, MKV, M2T, M2TS, WMV, ASF, ISO, DivX, M1V, M2V, M4V, DVR-MS, FLV, M1S, M2P, IFO, TP, TRP, M4T, MTS
Photo: GIF, BMP, JPEG, TIF/TIFF, PNG

Οδηγός αρχικής ρύθμισης βήμα-προς-βήμα
Το LG DP1 έχει σχεδιαστεί ώστε να απλοποιεί τη διαδικασία της αρχικής ρύθμισης. Μόλις συνδεθεί στην τηλεόραση, ένας φιλικός στη χρήση οδηγός σας καθοδηγεί βήμα-προς-βήμα σε όλη την πορεία. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να έχετε ασύρματη πρόσβαση στα περιεχόμενα του υπολογιστή σας, με ταχύτητες που φτάνουν τα 150Mbps.

Πρόσβαση στο inernet
Eκμεταλλευόμενο το διπλό σύστημα δικτύωσης (Ethernet/WiFi), το DP1W παρέχει άμεση πρόσβαση στις δημοφιλέστερες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, YouTube, Picasa και AccuWeather. Επιπλέον, η αναζήτηση γίνεται ταχύτερη και ευκολότερη, χάρη στο εικονικό πληκτρολόγιο που προβάλλεται στην οθόνη και το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από το χειριστήριο που συνοδεύει το DP1W.

Ολοκληρωμένες δυνατότητες σύνδεσης
Για όσους θέλουν να έχουν άμεσα πρόσβαση στα αρχεία σε άλλα αποθηκευτικά μέσα χωρίς τη χρήση δικτύωσης, το DP1W διαθέτει δύο θύρες USB2.0, στις οποίες μπορούν να συνδεθούν συσκευές όπως εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, card readers και USB stick. Το DP1W διαθέτει επίσης έξοδο HDMI 1.3 για σύνδεση με την τηλεόραση, που εξασφαλίζει απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας, ενώ οι υποδοχές optical και S/PDIF και η υποστήριξη 5.1 καναλιών και DTS Dolby, προσφέρουν περισσότερη ευελιξία στην αναπαραγωγή ήχου κορυφαίας ποιότητας.

Reaction score
1.458
Απάντηση: LG DP1W - Media Player

Είχαμε γράψει κάποια σχόλια για το μηχάνημα εδώ
Εγώ το είχα στα χέρια μου για 1 μέρα περίπου και ότι του έβαλα το έπαιξε απροβλημάτιστα.Το μόνο πρόβλημα που είχε είναι ότι κρασάριζε σε σύνδεση samba με NAS,γι αυτό και το επέστρεψα πίσω.
Από τότε έχουν βγάλει 4 νεώτερα firmwares και μάλιστα στο τελευταίο αναφέρει για καλύτερη σταθερότητα με δικτυακούς δίσκους.
Αν διορθώθηκε αυτό το πρόβλημα δεν του λείπει τίποτα πλέον και με τιμή 90 ευρώ που έχει τώρα.

Reaction score
1

Από σχεδίαση σκίζει πάντως ! Είναι πολύ όμορφο, αλλά δεν είναι νέο, υπάρχει τουλάχιστον 1+ χρόνο στην αγορά !

Reaction score
0

άμα ειχα διαβάσει τα σχόλια του MadPax εδώ για το μηχάνημα μπορεί και να μην το έπαιρνα...τεσπα. Τα περισσότερα αρχεία μου είναι mkv και μικρά, κάτω απο 4gb οπότε δεν μπορώ να πω κάτι κακό μέχρι στιγμής...και ένα πιο μεγάλο που του έβαλα γύρω στα 10gb απο δικτυακό δίσκο πάλι καλά τα πήγε...Η εικόνα του είναι καλή και γενικά ένα πολύ εύκολο μηχανάκι, ίσως όχι για απαιτητικούς χρήστες αλλά για τα 86 ευρώ, τι άλλο να ζητήσεις παραπάνω....μέχρι τώρα έχω παίξει mkv, avi, mp4, mp3....
τελευταία έκδοση λογισμικού είναι 20110713V02.03.02PAL .........
αυτά..

Reaction score
1.458

Μια χαρά είναι για την τιμή του.Αν το θες για ματρόσκες και avi δε θα έχεις κανένα πρόβλημα!
Καλοθέατο!:126:

Reaction score
1

άμα ειχα διαβάσει τα σχόλια του MadPax εδώ για το μηχάνημα μπορεί και να μην το έπαιρνα...τεσπα
Δεν σας υποχρέωσα να μην το πάρετε, ούτε σας κράτησα τα χέρια στο ταμείο :142: ...αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι, το εν λόγω media player είναι για τα μπάζα, και μόλις αγοράσετε κάποιο με σοβαρό τσιπάκι και υποστήριξη θα καταλάβετε τη διαφορά και θα κλαίτε το καστοστάρικο που δώσατε.

Χαίρεται και ευδαιμονείτε.

Reaction score
0

Δεν σας υποχρέωσα να μην το πάρετε, ούτε σας κράτησα τα χέρια στο ταμείο :142: ...αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι, το εν λόγω media player είναι για τα μπάζα, και μόλις αγοράσετε κάποιο με σοβαρό τσιπάκι και υποστήριξη θα καταλάβετε τη διαφορά και θα κλαίτε το καστοστάρικο που δώσατε.

Χαίρεται και ευδαιμονείτε.
Και φυσικά δε με υποχρέωσες....Διαβάζουμε κάποια σχόλια (άμα διαβάσουμε) και αποφασίζουμε....Και πάλι κάποιες αποφάσεις μας μπορεί να είναι και λάθος....

Δε βαριέσαι είμαι ακόμα στην αρχή....Απ΄ότι κατάλαβα θα πέσουν αρκετά 100στάρικα στη πορεία.....Ας αρχίσω απο τα λιμά για να πάω σιγά σιγά στα ατού..
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη...:116:

Reaction score
1.458

Και φυσικά δε με υποχρέωσες....Διαβάζουμε κάποια σχόλια (άμα διαβάσουμε) και αποφασίζουμε....Και πάλι κάποιες αποφάσεις μας μπορεί να είναι και λάθος....

Δε βαριέσαι είμαι ακόμα στην αρχή....Απ΄ότι κατάλαβα θα πέσουν αρκετά 100στάρικα στη πορεία.....Ας αρχίσω απο τα λιμά για να πάω σιγά σιγά στα ατού..
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη...:116:
Tι είναι αυτό που δεν σ'αρέσει στο DP1W? Η εικόνα του,δεν σου αναπαράγει ορισμένα αρχεία,είναι δύσχρηστο,τι ακριβώς?Εγώ το θεωρώ πολύ τίμιο για την τιμή που έχει,ενώ και η LG το υποστηρίζει συνεχώς με firmware updates.

Reaction score
0

Μέχρι τώρα με ικανοποιεί πλήρως..Εξ' άλλου το έγραψα και γω σε προηγούμενα ποστ ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση με πολύ καλή εικόνα και για έναν που ξεκινάει τώρα με media players όπως εγώ είναι μια πολύ καλή αγορά και το συνιστώ ανεπιφύλακτα....Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι τα αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω.....
Απλά δεν είμαι ο απαιτητικός ( δεν έχω όλα τα φορμά για να το δοκιμάσω, και προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει) και μάλλον δεν κάνει για πολύ ψαγμένους, όπως ο φίλος ο MadPax...

Reaction score
1.458

Ο περισσότερος κόσμος τα media players τα έχει για να βλέπει ματρόσκες σε HD και avi σε SD.Σε ποσοστό 80% τουλάχιστον.Εφόσον σου παίζει αυτά τα αρχεία μια χαρά είναι το μηχανάκι.
Εξάλλου μια μεγάλη εταιρεία όπως είναι η LG απευθύνεται στο πολύ ευρύ κοινό και όχι σε πιο ψαγμένους χρήστες.Και με το συγκεκριμένο μηχανάκι το καταφέρνει πολύ καλά μάλιστα.
Θα πούμε όμως περισσότερα πράγματα για τις δυνατότητες των media players της LG τις επόμενες μέρες!:126:

Reaction score
1

Απλά δεν είμαι ο απαιτητικός ( δεν έχω όλα τα φορμά για να το δοκιμάσω, και προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει) και μάλλον δεν κάνει για πολύ ψαγμένους, όπως ο φίλος ο MadPax...

Ούτε κι εγώ είμαι απαιτητικός, πολλώ δε μάλλον ψαγμένος, προφανώς δεν με παρακολουθείτε στο φόρουμ πράγμα λογικό αφού έχετε πολύ λίγο χρόνο παρουσίας και είναι ολοφάνερο πως πιαστήκατε από μισό ποστ.Αυτό που θέλω είναι να μη με κοροϊδεύει η κάθε εταιρεία.Αν με παρακολουθούσατε θα βλέπατε πως το μηχανηματάκι μου το είχαν κάνει δώρο με την αγορά της 47άρας μου το 2010, οπότε δεν πλήρωσα ούτε λεπτό γι' αυτό.Σε άμεση σύγκριση λοιπόν με μηχανήματα ακόμα και προηγούμενης γενιάς είναι πολύ πίσω από άποψη εικόνας, που στις 32 ή 40 ίντσες δεν πρόκειται να δείτε ποτέ και ναι, τότε είναι καλή αγορά αλλά όχι για τα λεφτά που ζητάει.Την τιμή του τη διαμορφώνει και το είδος τους κοινού που απευθύνεται...

Αν ξεκινήσατε λοιπόν τώρα και θεωρείτε το LG καλή αγορά τι να πώ ! Εύχομαι οι επόμενες αγορές σας να είναι καλύτερες...

Reaction score
0

Βρε παιδια για εμας που καναμε το λαθος και το πηραμε...που βρισκουμε firmware και πως το κανουμε να παιζει και αρχεια x264????

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.731
Members
38.487
Νεότερο μέλος
Βασίλειος