LG PJ550

Reaction score
16
Καλημερα παιδια..

Εφτιαξα αυτο το θεμα για να μιλαμε ολοι οι κατοχοι της τηλεοραση και οχι μονο, και να λεμε ο καθενας την ιστορια του, τη γνωμη του, τη συμβουλη του..

Αρχιζω λοιπον ε τη δικια μου ιστορια:

Προχτες το βραδυ απεκτησα την 50 pj550 απο τα media markt της γειτονιας μου στα 650 ευρω..

Οταν την τοποθετησαμε στο επιπλο και την ειδα για πρωτη φορα τρομαξα γιατι ειναι σαν ολοσωμος καθρεφτης οταν ειναι κλειστη.. Με ειδα ολο, και το θεαμα ηταν τρομακτικο.. Η προηγουμενη ειναι μια samsung lcd 32αρα οποτε φανταζεστε τη διαφορα..

Ηθελα παντα μια τοσο μεγαλη τηλεοραση, ειμαι αχορταγος με τις ιντσες, η αποσταση ειναι 3.5 μετρα αλλα απ ο,τι ακουω δεν ειναι υπερβολικη μια 50αρα σ αυτη την αποσταση, γουστα ειναι ετσι κι αλλιως αυτα και στη δικη μου περιπτωση μια τετοια τηλεοραση την φχαριστιεμαι..

Μετα λοιπον το ευχαριστο σοκ την εβαλα να δουλεψει, και παρ ολο που μου αρεσε πολυ η εικονα της, δεν ειναι αυτο που περιμενα πως θα δω και πολυ φοβαμαι πως ειναι επειδη δεν εχω ιδεα πως να κανω τις σωστες ρυθμισεις, και σ αυτο θα ηθελα πραγματικα την βοηθεια των συναδελφων κατοχων.. Να φανταστειτε εναλλασω τα προκαθορισμενα πακετα ρυθμισεων για να βρω σε καθε περιπτωση ποιο μ αρεσει πιο πολυ αλλα κανενα δεν ειναι αυτο που περιμενω, ιδιαιτερα στο τηλεοπτικο (digea)..

Επισης παρατηρω οτι καθε καποια δευτερολεπτα σαν να φωτιζει η εικονα και μετα να ξανασκοτεινιαζει, αλλες φορες στιγμιαια, αλλες φορες για 1-2 δευτερολεπτα συνεχομενα.. Αυτο μηπως ειναι το φαινομενο flickering που εχω ακουσει? Αυτο ειναι λογικο να το παρουσιαζει η tv η ειναι λογος αντικαταστασης? Η διορθωνεται με καποια ρυθμιση που δενεχω κανει? Εμενα παντως με επηρεαζει αρκετα στη θεαση και μου ειναι καπως δυσαρεστο..

Οποιαδηποτε γνωμη, προταση, βοηθεια θα την εκτιμουσα παρα πολυ, βοηθηστε με να κανω την τηλεοραση να δειξει τις δυνατοτητες της..

Δε θελω να παρεξηγησετε και να νομισετε πως δεν μ αρεσει η τηλεοραση, πιστευω πως ειναι μια φοβερη τηλεοραση με φανταστικη εικονα, απλα θελω να την κανω να δειξει τις πληρεις δυνατοτητες της..

Δημητρης

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.736
Απάντηση: LG PJ550

η αποσταση ειναι 3.5 μετρα αλλα απ ο,τι ακουω δεν ειναι υπερβολικη μια 50αρα σ αυτη την αποσταση

Όχι βέβαια, άλλοι βάζουν 60άρα σε αυτή την απόσταση κι εγώ έχω 100'' οθόνη βιντεοπροβολέα!

Επισης παρατηρω οτι καθε καποια δευτερολεπτα σαν να φωτιζει η εικονα και μετα να ξανασκοτεινιαζει

Μήπως είναι ενεργοποιημένη η εξοικονόμηση ρεύματος;

Reaction score
16
Re: Απάντηση: LG PJ550

[/QUOTE]Μήπως είναι ενεργοποιημένη η εξοικονόμηση ρεύματος;[/QUOTE]

Ναι ηταν τωρα την εβαλα στο OFF.. Λες να μην το κανει τωρα?

Το flickering ειναι αλλο?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.736
Απάντηση: LG PJ550

Το flickering ειναι αλλο?

Το flickering είναι ένα τρεμόπαιγμα που κάνει η οθόνη.

Ας πει κάποιος άλλος που το ξέρει καλύτερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.404
Members
38.696
Νεότερο μέλος
xaris loukakis