LG RC-389H

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Καλημέρα σε όλη την παρέα,

Έχω ένα LG RC-389H με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θεωρώ ότι είναι φανταστική συσκευή και αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω. Όμως υπάρχουν δύο προβλήματα:
  1. Απο τότε που το σήμα έγινε ψηφιακό, έχω συνδέσει εξωτερικό ψηφιακό tuner ώστε να συνεχίσει να λαμβάνει σήμα και να γράφει. Αυτό σημαίνει ότι όταν θέλω προγραμματισμένα να γράψω απο το κανάλι πχ 4, πρέπει να αφήσω το εξωτερικό tuner ανοιχτό στο κανάλι 4 μαζί με το LG, και να περιμένουν και οι δύο συσκευές μέχρι να έρθει η ώρα της προγραμματισμένης εγγραφής. Εάν μετά θέλω να γράψω απο άλλο κανάλι, πρέπει να είμαι παρών για να αλλάξω κανάλι στο εξωτερικό tuner!!! Δεν βολεύει.
  2. Δεν έχει θύρα USB που να μπορώ να πάρω τις εγγραφές σε εξωτερικό δίσκο. Πρέπει να γράψω το περιεχόμενο του δίσκου σε DVD, να πάρω το DVD στον υπολογιστή μου και να το κάνω extract / rip κτλ.
Αυτό που μου αρέσει και με βολεύει αφάνταστα είναι το εσωτερικό menu του όπου πολύ γρήγορα μπορώ να κάνω edit της εγγραφής, να αφαιρέσω διαφημίσεις / κενά κτλ

Αγαπητοί, μπορείτε να μου προτείνετε μια άλλη συσκευή που θα κάνει όλα τα ανωτέρω που σας περιέγραψα; Με ψηφιακό tuner, ίσως και διπλό εάν υπάρχει για ταυτόχρονη εγγραφή (αν το αντέχω οικονομικά), content edit menu και USB που να μπορώ να βγάλω το περιεχόμενο.

Με εκτίμηση.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.093
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top