LG RU-48SZ40 48" Widescreen LCD HDTV

Reaction score
14
ΠΩΛΕΙΤΑΙ LG 48" REAR PROJECTION LCD TV.

LG RU-48SZ40 48" Widescreen LCD HDTV

Features:
  • 48” LCD PTV HDTV Monitor
  • 1280 x 720p HD2 Chip
  • Noble Black, Hi-Gloss Cabinet
  • Built-In Anti-Glare Screen Protector
Specifications :
  • Screen Size: 48" (16:9)
  • 1280 x 720p WXGA Resolution
  • High-Gloss Finish
  • Separate Stereo Speakers incl stands
  • 2 PAL Tuners
  • 3:2 Pulldown Cinema Correction
  • 3D Y/C Digital Comb Filter
  • 2-Tuner PIP/PAP/Split Screen
  • Screen Protector
  • PC Input
  • VGA 15pin
  • 2 component
  • 3 scart
Η τηλεόραση εχει αλλαξει λάμπα μια φορά και απο τότε η νέα λάμπα εχει γράψει 1800 ώρες. Η λάμπα αλλαξε μαζί με το τροφοδοτικό και τότε το πέρασαν σε εγγύηση. Ομως επειδή βλέπει η μεγάλη μου η κόρη αρκετές ώρες τα παιδικά της προγράμματα και επειδή φοβάμαι οτι εχει μάθει το ΟΝ/OFF και το εχει πάρει για παιχνίδι, υπάρχει κίνδυνος να καεί η λάμπα γρήγορα. Η τηλεόραση για να διαρκέσει η λάμπα πολλές ώρες θέλει να την αφήσεις αμα κλεισει για 3 λεπτά το λιγότερο να δουλέψει ο ανεμιστήρας και να λειτουργήσει σταδιακά η ψύξη της λάμπας. Αυτό αν τηρηθεί είναι χρυσός κανόνας για πολύ μεγάλη ζωή. Ομως αντε να εξηγήσεις αυτό σε παιδάκι 2 χρόνων....!!!!!

Για αυτό την πουλάω και θα πάρω μια πλάσμα, ωστε να μην εχουμε τον φόβο που περιέγραψα.

Η τηλεόραση πωλείται 500Ευρώ και είναι αψεγάδιστη, όυτε γρατσουνιά. Το τηλεκοντρόλ της δεν εχει μπαταρίες αλλά ενα πανέμορφο και πρακτικό σύστημα της LG που το κουρδίζεις και φορτίζει!!!!

Την εχω συνδέσει με ενα KISS DP-600 και εχω απολάυσει πράγματι HighDef εικόνα. To panel της είναι εντυπωσιακά καλό και αν σου έλεγε κάποιος οτι είναι 1080p θα το πίστευες!!!

Πληροφορίες με ΠΜ ή στο 6945 333718 Γιάννης

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.086
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117