lg xf2 problem??

Reaction score
0
παιδια καλησπερα και χρονια πολλα...

εχω ενα προβλημα με το παραπανω μηχανημα..
μου παιζει καποια απο τα πολλα mkv που εχω τα περρισοτερα αλλα οχι ολλα??γιατι??το εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα?

Reaction score
1
Απάντηση: lg xf2 problem??

Mάλλον τα mkv που δεν σου παίζει εχουν header compression.Πέρνα τα πάλι από τον υπολογιστή και με το προγραμματάκι mkv clean...φρόντισε επίσης να έχει το xf2 το τελευταίο firmware.

Reaction score
0

φιλε που μπορω να το βρω αυτο το πραγραμματακι??εψαξα και δεν το βρηκα..αν μπορεις να με βοηθησεις...

Reaction score
1

Εχεις γίνει ειδικός βλέπω με τις ματρόσκες!:126:

Τι να κάνω ρε φίλε !!! :107: ας είστε καλά όλοι εσείς που μας μεταφέρετε τη γνώση σας και μαθαίνουμε κι εμείς το κατιτίς μας...και φυσικά το μοιραζόμαστε :107:

Reaction score
0

φιλε συγνωμη που σε ταλαιπωρω αλλα δεν μπορω να το κατεβασω υπαρχει κανενα αλλο site ??και πως γινεται ολη η διαδικασια??

Reaction score
1

Παίδες εναλλακτικά μπορείται να το κατεβάσετε και από εδώ http://www.matroska.org/downloads/windows.html μαζί με αρκετά άλλα χρήσιμα καλούδια...το όνομα του προγράμματος είναι αυτό mkclean 0.7.3 This a command line tool to clean and optimize Matroska files that have already been muxed. It reorders the file for faster offline/online playback with the Cues at the front. Also comes with mkWDclean to modify files in a way they can play in broken players.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds