LG32LC56 Xrwmata!

Reaction score
0
Και εγω την ιδια τηλεοραση εχω και θα ηθελα να μου πειτε το ιδιο πραγμα που ρωταει και ο φιλος μας...Αμα γνωριζει καποιος θα ηταν ευπροσδεκτο...

Reaction score
187
την πηρα 550ε demo απο το mediamarkt.ρε παιδια γιατι δεν μπορω να μπω στο μενου και να ρυθμισω contrast-brightnets color κλπ?επισης ξερει κανεις πως μπαινω στο εργοστασιακο μενου να δω ωρες λειτουργιας?

Reaction score
0
Στην δικιά μου LG 32LC2R (πρέπει να ισχύει για όλη τη σειρά LC2R) κάνεις τα εξής για να μπεις στο εργοστασιακό μενού :
Ταυτόχρονα πατημένο το MENU στο τηλεχειριστήριο και στην τηλεόραση για λίγα δευτερόλεπτα.Αγνοήστε την προτροπή για password.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν ισχύει για την LG32LC56. Try at your own risk...

Reaction score
0
Eγω μπηκα στο μενου με πατημενα τα 2 μενου αλλα κατι πατησα και τωρα οταν παταω το μενου στην τηλεοραση κλεινει ..Προσοχη τι θα πειραξετε εκει...

Reaction score
0
παιδια ειδα μια διαφημηση της mediamarkt για μια τφτ στα 470 ευρώ.γιαυτη που συζητάτε πρόκειτε?

Reaction score
0
Κατ αρχήν χαιρετώ την παρέα....
Επειδή έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση έχω να πω πως το μαύρο χρώμα (όταν έχει μαύρο η εικόνα) είναι απαράδεκτο.
Μια μαύρη κηλίδα ότι και ρυθμίσεις να κάνει κάποιος....(το μαύρο έχει το μαύρο του το χαλι)
Κατά τα αλλα (ανάλογα τα λεφτά της) καλή...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef