Linksys Media Center Extender 2200 with DVD player

Reaction score
0
Bring your digital music, movies and photos to your TV or Home Theater

It's great to store photos, music and movies on your computer. But it's hard to share them with friends and family. What if you could view digital photos, movies and high definition programs on your TV, and listen to downloaded music on your home theater sound system? With the Linksys Media Center Extender you can!

Access digital content and Internet services from your Microsoft Windows Vista Premium or Ultimate Media Center PC and wirelessly stream it to your home entertainment system.

* Easily navigate menus with a single learning remote
* Built-in upscaling DVD player with the DMA2200
* Uses existing high-speed Wireless-N home network

http://www.linksys.com/servlet/Sate...542889&pagename=Linksys/Common/VisitorWrapper

Για αυτο ξερει κανεις κατι?
Τα spects ειναι πολυ δυνατα... οπως και η εταιρια. Ελληνικους υποτιτλους srt θα υποστηρίζει ?
Πρέπει να βρούμε ενα replacement για το KiSS παιδιά και αυτό μου φαίνεται ότι είναι το καταλληλο.

Οι αποψεις σας...

Reaction score
3
Απάντηση: Linksys Media Center Extender 2200 with DVD player

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση.
Εκτός από αυτό που αναφέρεις, έχω εντοπίσει και το DSM-520της D-linkμε τιμή 250 με 300€. Θέλει όμως αρκετό ψάξιμο, ίσως και δουλειά στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού και για να είμαι ειλικρινής, ευχαρίστως να αργήσω λίγο στην αγορά για να δω απόψεις ανθρώπων που έχουν και το χρόνο να ασχοληθούν, αλλά και την οικονομική άνεση να αποτύχουν:happy_8:.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Linksys Media Center Extender 2200 with DVD player

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση.
Εκτός από αυτό που αναφέρεις, έχω εντοπίσει και το DSM-520της D-linkμε τιμή 250 με 300€. Θέλει όμως αρκετό ψάξιμο, ίσως και δουλειά στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού και για να είμαι ειλικρινής, ευχαρίστως να αργήσω λίγο στην αγορά για να δω απόψεις ανθρώπων που έχουν και το χρόνο να ασχοληθούν, αλλά και την οικονομική άνεση να αποτύχουν:happy_8:.
Το DSM-520 που λες, παιζει Ελληνικούς Υπότιτλους ?

Reaction score
3
Απάντηση: Linksys Media Center Extender 2200 with DVD player

Το D-Link είναι απλά και μόνο Wireless HD Media Player, τίποτε περισσότερο. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το PC μου. Πάντως το μηχανάκι ακόμα αναμένετε στην Ελλάδα (σύμφωνα με την ελληνική D-Link) και ότι ελληνικότερο θα το βρεις εδώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Linksys Media Center Extender 2200 with DVD player

Το D-Link είναι απλά και μόνο Wireless HD Media Player, τίποτε περισσότερο. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το PC μου. Πάντως το μηχανάκι ακόμα αναμένετε στην Ελλάδα (σύμφωνα με την ελληνική D-Link) και ότι ελληνικότερο θα το βρεις εδώ.
Βρε συ, αυτο που ρωτάω είναι εαν θα φαίνονται σωστά τα Ελληνίκα srt απο το D-Link.... :)

Reaction score
5
Εδώ έχει βγει το 802.11n και αυτοί ακόμα παλεύουν το g...
Τι να πει κανείς...
Παρεπιπτόντως, μόνο με n υπάρχει ελπίδα να δούμε HD εξ αποστάσεως...
Τώρα αν κάτι υπερσυμπιεσμένα DIVX τα ονομάζουν κάποιοι HD λόγω ανάλυσης, τότε ναι, ίσως αυτά τα βλέπεις με το g αν είσαι κοντά στην πηγή...
Αλλά για να πάμε σε καλή ποιότητα, μιλάμε για n (και πάνω)...
http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=547

Ή φτιάχνεις ένα ωραίο μικρό HTPC με λίγα λεφτά παραπάνω, και έχεις και Gigabit Ethernet και 802.11n και ότι νέο codec θέλεις.
Με ένα NAS, σερβίρεις εξ'αποστάσεως ότι content θες μέσω gigabit, και δεν σε ενοχλεί τίποτα...

Reaction score
0
Τι να πει κανείς...
Τώρα αν κάτι υπερσυμπιεσμένα DIVX τα ονομάζουν κάποιοι HD λόγω ανάλυσης, τότε ναι, ίσως αυτά τα βλέπεις με το g αν είσαι κοντά στην πηγή...

Ή φτιάχνεις ένα ωραίο μικρό HTPC με λίγα λεφτά παραπάνω, και έχεις και Gigabit Ethernet και 802.11n και ότι νέο codec θέλεις.
Με ένα NAS, σερβίρεις εξ'αποστάσεως ότι content θες μέσω gigabit, και δεν σε ενοχλεί τίποτα...
καλα τα λες, αλλα για το 2200 της Linksys τι λες ?

Reaction score
5
Να δούμε τα τελικά specs του και μετά...
Άσε που μου φαίνεται ότι κλειδώνει με το Windows Media Center. Αν δεν έχεις...δεν παίζεις...

Reaction score
3
Τι να πει κανείς...

Οπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι, όσο αφορά τα NAS

Reaction score
3
Σχετικά με τη Linksys δεν μπορώ να πω ότι την εμπιστεύομαι
Ασε που μπορεί να είναι και της Kiss αυτό...
Οπως ίσως γνωρίζετε η Linksys και η Kiss ανήκουν στη μαμά Cisco

Reaction score
5
Έχω NAS και μιλάω.

Επίσης το ότι ανήκουν και οι δυο στη Cisco δεν λέει κάτι απαραίτητα. Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία δικτύωσης παγκοσμίως. Μπορεί τα Kiss να είναι πατάτα (είναι αγορασμένη εταιρεία έτσι κι αλλιώς), αλλά δεν σημαίνει το ίδιο με όλα τα προϊόντα Cisco.

Για home networks πάντως έχω την Netgear σε μεγάλη υπόληψη.

Reaction score
3
Καμμία κουβέντα για τη Cisco, είναι ακριβώς όπως τα λες, για τις άλλες δύο όμως...
Σχετικά με τη Netgear έχω κι εγώ μία πατάτα της το SC101, εσύ ποιό έχεις γιατί απ' αυτούς σε NAS τα μόνα που αξίζουν είναι από την πρόσφατη εξαγορά της Infrant

Reaction score
5
Έχω gigabit NAS της D-Link. Γενικά της Netgear είχα routers, switches και κάρτες κατά καιρούς και πάντα δούλευαν σκυλιά. Απροβλημάτιστα.
Τα Infrant τα είχα σταμπάρει με το που βγήκαν και περίμενα IPO για να πάρω καμιά μετοχή. Τόσο πίστευα σε αυτά. Αλλά τελικά πουλήθηκαν! :mad_2:

Γιατί το SC101 δεν σου κάνει; Το βλέπω στα 75 ευρώ delivered, δεν αξίζει τα λεφτά του; Θέλει να το πάρει μια φίλη, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Reaction score
3
Εμένα δεν μου κάνει γιατί κατ' αρχή δεν είναι ακριβώς NAS.
Θέλει drivers για να δουλέψει και στο ένα PC μου έχω 64-bit Vista και δεν έχουν drivers. Αν το θέλει η φίλη σου το πουλάω
Εγώ θα πάω σε κάτι που θα είναι true NAS με iTunes Server κλπ

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος