Linn DS Streamers - Online συζήτηση

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.803
Απάντηση: Re: Linn DS Streamers - Online συζήτηση

Oh no not again!

...
καλά, εσύ τέλειωσε πρώτα με τους προηγούμενους σκληρούς κι άσε με εμένα να παίρνω όλα τα ape και να στα δίνω σε flac να τα ταξινομείς....:137:

Δώσε μου σκληρό κ πάρε μου τις μπύρες! (έχω κι άλλες όμως - επί τοις ευκαιρίας δοκίμασα από λίντλ τις βέλτινς και είναι μούρλια!)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954
Απάντηση: Linn DS Streamers - Online συζήτηση

Α! Ρώτησα και για καλώδια. Ρεύματος!! Τς....

Reaction score
80

Εγώ περιμένω απάντηση για τον ρόλο των ακριβών καλωδίων δικτύου που άρχισαν να εμφανίζονται στην αγορά... :137:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954

Έλα ρε, αυτά είναι Denon, δεν ταιριάζουν με τα Linn. Έχουν διαφορετικό χαρακτήρα! :114:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954

Ωχ, έπεσε και η ερώτηση των 10000 δολαρίων!

Honestly - does the CD-Drive that is used for ripping have an impact on the sound quaility?

Reaction score
80
Απάντηση: Re: Linn DS Streamers - Online συζήτηση

Όχι κατευθείαν usb σκληροί επάνω.Μόνο NAS.Πάλι...
Keith Robertson: Many Nas' (as well as your home computer) support plugging in usb harddrives. If your media server then indexes that usb harddrive you'll be able to play your aac and wav files on the DS.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Re: Linn DS Streamers - Online συζήτηση

Keith Robertson: Many Nas' (as well as your home computer) support plugging in usb harddrives. If your media server then indexes that usb harddrive you'll be able to play your aac and wav files on the DS.
Το ξέρω αλλά κατευθείαν usb θα ήταν πολύ πιο βολικό.:121:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954

Αυτό θέλει controller και αρκετή δουλειά. Άσε δηλαδή που έχουν ξεκαθαρισμένο τον προσανατολισμό τους στο Ethernet. Κατ' εμέ, καλώς.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Linn DS Streamers - Online συζήτηση

1)Αυτό θέλει controller και αρκετή δουλειά.
2)Άσε δηλαδή που έχουν ξεκαθαρισμένο τον προσανατολισμό τους στο Ethernet. Κατ' εμέ, καλώς.
1)Αυτό είναι σίγουρο,αλλά γιατί κάποιοι άλλοι βγάλαν usb επάνω?

2)Μμμμ,όχι πάντα.Αποκλείουν ένα μεγάλο κομμάτι που δεν έχει ιδέα απο΄δίκτυα.Εκτός και αν είναι plug n play.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954

Εντάξει, το setup δεν είναι και τόσος πονοκέφαλος πια. Καρφώνεις το DS πάνω στον router, τρέχεις την εφαρμογή, κι αυτή τον βρίσκει με περιόδευση.

Reaction score
4.250

Που και που βαλτε και καμια μεταφραση για στα Σκωτζεζικα δεν ειμαι και τοσο καλος!

Reaction score
4.250

Βασιλη εχω καποιες ερωτησεις να σου κανω σε σχεση με τα προιοντα της ΛΙΝΝ.
Προβλεπεται στο μελλον στα προιοντα της εταιριας περα απο τη θυρα ethernet να υπαρξει κι αλλος τροπος επικοινωνιας με ενα media player? Π.χ. οπτικη? Γιατι εδω μπαινουν 2 πρακτικα προβληματα στις συσκευες της εταιριας που εχει μονο ethernet.

A) Προυποθετει υπολογιστη πραγμα που δεν ειναι για ολο τον κοσμο οτι καλυτερο. Περιμενεις να ανοιξουν τα γουιντοους μπορει ο υπολογιστης να ειναι λιγο παλιος και να σερνεται (κι αν δεν ειναι σε κανα δυο χρονια θα γινει). Επισης δεν ειναι εφικτο παντα στο ωρο που εχεις τα μηχανηματα να τραβας καλωδιο ethernet αν δεν εχεις κανει προβλεψη απο νωριτερα. Δυστυχως καποιες τεχνολογιες μας προεκυψαν στην πορεια και δεν παρθηκαν τα καταλληλα μετρα οταν εγιναν οι κατασκευες.
Β) Ενα dac συνδεμενο σ ενα media player μπορει να παιξει και μουσικα dvd με εξαιρετικο ηχο. Τα μηχανημα της Λινν απο τη στιγμη που δεν μπορουν να συνδεθουν με media player εχουν και στο θεμα αυτο ενα μειονεκτημα. Δηλαδη αν θελεις να δεις μια ταινια παλι με τον υπολογιστη πρεπει να το κανεις αυτο με οτι αρνητικο συνεπαγεται.

Νομιζω οτι η Linn ηταν πρωτοπορος στο θεμα της μουσικης απο flac και 24/96. Ωστοσο εχω την εντυπωση (αν κανω λαθος διεψευσε με) οτι δεν πηρε το αναλογο μεριδιο απο τις πωλησεις των μηχανηματων της. Αντιθετως τα dac εκμεταλευτηκαν την κατασταση και φαινεται να κερδιζουν κατα κρατος την μαχη.
Η αληθεια ειναι οτι απο την εταιρια εν Ελλαδι εγιναν παρουσιασεις μονο των πολυ ακριβων μηχανηματων της με κοστος απο 5.000 εως 15.000 ευρω (περιπου). Κατι που για το πολυ κοσμο ξεφευγει κατα πολυ απο τα ορια του. Ετσι μηχανηματα της εταιριας που κοστιζουν λιγωτερο απο 3.000 δεν ακουστηκαν και δεν συγκριθηκαν με τα αντιστοιχης κατηγοριας dac ουτωσωστε ο κοσμος να εχει μια αποψη για την συγκεκριμενη κατηγορια. Γιατι ειναι γεγονος οτι το κοινο που ασχολειται με την εν λογω τεχνολογια ειναι και λιγο ψαγμενο και οταν θα προχωρησει σε αγορα δινοντας ενα ποσο απο 500-3.000 σιγουρα θα το εχει ψαξει καλα σε σχεση με τα μηχανηματα που κυκλοφορουν στην αγορα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954

Επισης δεν ειναι εφικτο παντα στο ωρο που εχεις τα μηχανηματα να τραβας καλωδιο ethernet αν δεν εχεις κανει προβλεψη απο νωριτερα.
Δεν χρειάζεται, μπορεί να μπει ένας ασύρματος router σε λειτουργία bridge, προϋποθέτοντας βέβαια πως ο υπολογιστής με τη μουσική είναι συνδεδεμένος σε ασύρματο router, και εντός εμβέλειας.

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Linn DS Streamers - Online συζήτηση

Δεν χρειάζεται, μπορεί να μπει ένας ασύρματος router σε λειτουργία bridge, προϋποθέτοντας βέβαια πως ο υπολογιστής με τη μουσική είναι συνδεδεμένος σε ασύρματο router, και εντός εμβέλειας.

Ακριβώς και μάλιστα αυτή είναι η μαγκιά του Ethernet ως πρότυπο για computer audio setup

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_