Linn Sondek Lp12

D

deleted user 10898

Guest
Πωλειται το αγαπημενο μου Linn Sondek Lp12 με serial number 0748**
Το εχω στην κατοχη μου 2,5 χρονια.
Εχει βραχιονα Akkito made in Japan ο οποιος περναει ολα τα τεστ για τα bearings.
Αγοραστηκε με το παλιο υποσσασι (pre-cirkus) και αναβαθμιστηκε απο εμενα σε cirkus με νεο υποσασσι, bearings, armboard, ελατηρια, ιμαντα πριν απο 6 μηνες.
Το τροφοδοτικο που φοραει πλεον ειναι hercules II (αντιστοιχο με το Lingo 1, παιζει και 45στροφες με κουμπι)
Το πικαπ ειχα αγορασει με ενα top plate απο ανθρακονηματα. Το αντικατεστησα με το original top plate, οπου μπορει να μην ειναι τοσο ομορφο αλλα με την βοηθεια του Peter απο Cymbiosis (Leichester τον ξερουν οσοι ασχολουνται με Lp12) που μου εστειλε το νεο και καποιες συγκεκριμενες οδηγιες, το αποτελεσμα ειναι ηχητικα πολυ καλυτερο.
Παρολα αυτα, μαζι θα δοθουν και τα παλια υποσσασι armboard top plate και οτι αλλο εχω (πχ λαδι linn original)
Κουτια δεν υπαρχουν (ισως μονο του βραχιονα και κατι αλλο, θα το ψαξω...)
Μαζι και το ακρι-ματ της inspirehifi.

Τιμη ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΗ 1400ΕΥΡΩ.
Ανταλλαγη μονο με βραχιονα jelco 750lb, sme309 ή κατι αντιστοιχο και διαφορά.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΜ

Reaction score
3.967
Απάντηση: Linn Sondek Lp12

Όμορφο, βάλε κ άλλη φωτο ρε τσιγγούνη!

τι κεφαλή παίζει?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.773

το βαρεθηκες;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.773

τότε πάσο! μπορεί μετά την αλλαγή να παίζει χειρότερα, αλλά θα είναι υψηλής συναισθηματικής αξίας!

D

deleted user 10898

Guest
α ρε βασιλη, πως φαινεσαι οτι δεν εισαι της αναρτησης...

D

deleted user 10898

Guest
Πωλειται το αγαπημενο μου Linn Sondek Lp12 με serial number 0748**
Το εχω στην κατοχη μου 2,5 χρονια.
Εχει βραχιονα Akkito made in Japan ο οποιος περναει ολα τα τεστ για τα bearings.
Αγοραστηκε με το παλιο υποσσασι (pre-cirkus) και αναβαθμιστηκε απο εμενα σε cirkus με νεο υποσασσι, bearings, armboard, ελατηρια, ιμαντα πριν απο 6 μηνες.
Το τροφοδοτικο που φοραει πλεον ειναι hercules II (αντιστοιχο με το Lingo 1, παιζει και 45στροφες με κουμπι)
Το πικαπ ειχα αγορασει με ενα top plate απο ανθρακονηματα. Το αντικατεστησα με το original top plate, οπου μπορει να μην ειναι τοσο ομορφο αλλα με την βοηθεια του Peter απο Cymbiosis (Leichester τον ξερουν οσοι ασχολουνται με Lp12) που μου εστειλε το νεο και καποιες συγκεκριμενες οδηγιες, το αποτελεσμα ειναι ηχητικα πολυ καλυτερο.
Παρολα αυτα, μαζι θα δοθουν και τα παλια υποσσασι armboard top plate και οτι αλλο εχω (πχ λαδι linn original)
Κουτια δεν υπαρχουν (ισως μονο του βραχιονα και κατι αλλο, θα το ψαξω...)
Μαζι και το ακρι-ματ της inspirehifi.

Τιμη ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΗ 1400ΕΥΡΩ.
Ανταλλαγη μονο με βραχιονα jelco 750lb, sme309 ή κατι αντιστοιχο και διαφορά.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΜ
Βαρεθηκα... 1000ευρω, μαζι με τον Ακιτο, χωρις κεφαλη. Οχι ανταλλαγες οχι παζαρια. Φχαριστω

D

deleted user 10898

Guest
3150hz tone παιζει το πλατο και μετραει το ipad τις διακυμανσεις και την αποκλιση.
μια χαρα μετρηση ειναι, παρολη την πλακα που κανω στον καυτια...
που να δεις ομως πως μετραει το νεο....

gonis

Luger
Reaction score
12.432
Απάντηση: Re: Linn Sondek Lp12

3150hz tone παιζει το πλατο και μετραει το ipad τις διακυμανσεις και την αποκλιση.
μια χαρα μετρηση ειναι, παρολη την πλακα που κανω στον καυτια...
που να δεις ομως πως μετραει το νεο....
Μαλλον για το PlatterSpeed μιλας.Ειναι αξιόπιστο το application?

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Linn Sondek Lp12

Μαλλον για το PlatterSpeed μιλας.Ειναι αξιόπιστο το application?
το application ειναι ΑΡΙΣΤΟ.
ακου ομως... αν ο δισκος δεν ειναι απολυτα κεντραρισμενος στο spindle, για τις διαφορες ευθυνεται ο δισκος.
μαλλον ο 7ρης του drfeickert πχ δεν ειναι τοσο καλος οσο ο μεγαλος του η οσο αυτος της analogue production.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.840
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo