Linux και ps3...

Reaction score
0
Απάντηση: Linux και ps3...

Εχουμε κανενα νεο για το θεμα η να το βγαλω να μην πιανει και τζαμπα τα 10gb;;;

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Linux και ps3...

Εχουμε κανενα νεο για το θεμα η να το βγαλω να μην πιανει και τζαμπα τα 10gb;;;
Εγω θα το βαλω σιγουρα καποια στιγμη που θα βρω χρονο γιατι το ατιμο θελει πολυ χρονο.
Αν θες περιμενεις ή οταν το βαλω ξεκιναμε και μαζι :cool_4:

Reaction score
0

Θα περιμενω τι να κανω;;Αν ξανακανω φορματ θα ειναι για να το πουλησω.Μου την εχει βαρεσει αυτο το linux:mad_2:
Καλη χρονια pseira

Reaction score
0
Kαλησπερα
Προσπαθησα και εγω να βαλω linux ubuntu στο ps3 αλλα δυστυχως δεν καταφερα κατι.Ενω ξεκιναω καλα οταν φτασει στο 80% της εγκαταστασης μου βγαζει μηνυμα οτι ο πυρηνας δεν μπορει να εγκατασταθει.
Αν καποιος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος.

Reaction score
1.844
Διάβασες αυτό;

Αν η εγκατάσταση του Ubuntu κολλήσει στο 15% (για μεγάλο χρονικό διάστημα...), προσπαθήστε να απενεργοποιήσετε κάποια services και διεργασίες:

Πηγαίνετε (στο Ubuntu [live]) System > Administration > Services και ξετσεκάρετε τα πάντα εκτός από CPU Frequency manager, Graphical login manager και System communication bus.
Επίσης πηγαίνετε System > Administration > System Monitor και επιλέξτε Διεργασίες (Processes). Κάντε kill μερικές από αυτές (οι σημαντικές εξάλλου ή δεν γίνονται kill ή θα σας επανεκκινήσουν το Ubuntu). Μόλις τελειώσετε διπλό κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνειας εργασίας για την εγκατάσταση και προσπαθήστε ξανά!
:rolleyes:

Reaction score
0

Προσπαθησα με εναν φιλο να δουμε γιατι δεν βλεπει το wi-fi.Διαβασαμε οτι με το filmware 2,00 toy ps3 διμιουργηθηκε ενα προβλημα και κατεβασαμε ενα αρχειο,το αποσυμπιεσαμε και μας εβγαλε 4 φακελους.Τους καναμε και τους 4 εγκατασταση,επανεκινηση και κολησε.Πατας στην Εναρξη enter και φορτωνει για λιγο και μενει εκει...Ετρεξα ξανα το cd με το ubanty εκανα ξανα εγκατασταση,αλλα τιποτα κολλαει στην εκκινηση.Γινεται τιποτ,ξερει κανεις κατι;;;;Και μια ερωτηση,απο οτι ειδα δεν παιζει τιποτα ουτε mp3 ουτε τιποτα,για ολλα ζηταει codec,απο που θα κατεβασω,,Εψαξα σε διαφορα forum αλλα donwload δεν βρηκα.wall_1

Reaction score
0
Ναι και εχτες που πήγα να κάνω update την 5.2 δεν επαιζε το update μαλον κοψαν τα updates για 5.2

The public mirrors
will offer v6.0 downloads in one month.

Αν τα βρει κανένας ποιο πριν pm me : )

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas