LINUX COMBO ΔΕΚΤΕΣ?

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.
Ψάχνω για έναν οικονομικό HD δέκτη, ο οποίος να είναι linux με εthernet (όπως ο dreambox που είχα) αλλά και επίγειος ψηφιακό δέτης μαζί.
Μου είχαν πει για digitalbox 1200 και spiderbox 9000 combo, αλλα από ότι είδα δεν είναι σε αυτή την κατηγορία. Αν κάποιος έχει υπόψιν έναν τέτοιο δέκτη ας μου πει, γιατί όσο το ψάχνω, τόσο μπερδεύομαι.
Είδα μια λύση για πρόσθετο dvb tuner σε dreambox αλλά ανεβαίνει η τιμή αρκετά και δε ξερω πόσο απροβλημάτιστα θα λειτουργεί.
Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
1
Απάντηση: LINUX COMBO ΔΕΚΤΕΣ?

Καλυτερα να διαλεχεις έναν δεκτη linux πχ τον VU (δηλαδη κανεις μια καλη Linux αγορα) και για την Digea έναν ξεχωριστο δεκτη

Εγω αν ηθελα να παω σε linux VU θα αγοραζα:145:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

φίλε plasmaG, δέκτες Linux με 2ο tuner DVB-T για τα επίγεια είναι οι παρακάτω...

Για SD :
- Dreambox 7025 (2 tuner)
- Qbox One (2 tuner)

Για HD :

- Dreambox 8000 (έχει 3 tuner)
- Qbox HD (έχει 2 tuner)
- QBox mini (έχει 2 tuner)
- VU+ DUO (έχει 2 tuner)
- AZBox Premium+ HD (έχει 2 tuner)
- CECRYPT S4000 HDPVR (έχει 2 tuner)
- Technomate TM 800 HD με USB stick DVB-T
- Dreambox 500 or 800 με USB stick DVB-T

Αυτές είναι οι επιλογές για δέκτες Combo, PVR, HD με Linux, Enigma ή αντίστοιχο middleware.
Ειδικά ο AZBox και ο Technomate είναι και πολύ καλά media players.
Σύντομα θα παρουσιαστεί και ο TM 800 HD από εδώ.

Reaction score
1

Πανο ο VU ειναι COMBO!!

δηλαδη βλεπει DIGEA χωρις παρελκομενα?

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Προσπαθώ αν αποφύγω τη λύση ξεχωριστού δέκτη γιατί δε μπορώ τα πολλά τηλεκοντρόλ! :102:
Αρχίζω λοιπόν αναζήτηση τιμών και λοιπών χαρακτηριστικών. Να υποθέω ότι όλοι αυτοί δουλεύουν απροβλημάτιστα σαν ψηφιακοί δέκτες ε? Ρωτάω γιατί είχα δει μερικά μικρά προβληματάκια στην ψηφιακή μετάδοση ενός digitalbox 1200.

Reaction score
35

Ο VU Duo δεν είναι combo. Μπορεί να γίνει με εξωτερικό usb dvb-t tuner συγκεκριμένων κατασκευαστών, αλλά προς το παρόν έχει κάποια προβληματάκια με το lip sync.

Reaction score
1

Άρα combo δέκτης δεν υπάρχει και να είναι και Linux μαζί?

Η καλύτερα αν είναι κάποιος από τους παραπάνω ποίος είναι αυτός συγκεκριμένα?

Το ζητούμενο για τον φίλο που ρωτάει είναι να πάει σε ένα κατάστημα να αγοράσει έναν combo –linux δέκτη (έστω με 1 tuner ) σε καλή τιμή και καλή ανταπόκριση με τα ψηφιακά της digea

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

να διορθώσω τη λίστα...

Για SD :
- Dreambox 7025 (2 tuner)
- Qbox One (2 tuner)

Για HD :
με DVB-T Mpeg-4 tuner
- Dreambox 8000 (έχει 3 tuner) (παίρνει enigma II)
- Qbox HD (έχει 2 tuner) (παίρνει enigma II)
- QBox mini (έχει 2 tuner) (παίρνει enigma II)
- AZBox Premium+ HD (έχει 2 tuner) (παίρνει enigma II, είναι στον "προγραμματισμό")
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=90016

με USB stick DVB-T
- ICECRYPT S4000 HDPVR με USB stick DVB-T
- Technomate TM 800 HD με USB stick DVB-T
- Dreambox 500 or 800 με USB stick DVB-T
- VU+ DUO με USB stick DVB-T

Αυτοί που έχουν tuner με DVB-T και παίρνουν Enigma2 είναι δοκιμασμένοι από εμένα, οπότε είναι σίγουρο ότι δουλεύουν ως combo...

Reaction score
1

αρα η κατηγόρια

που δεν χρειάζεται εξωτερικά παρλκομενα είναι αυτή

- Dreambox 8000 (έχει 3 tuner) (παίρνει enigma II)

- Qbox HD (έχει 2 tuner) (παίρνει enigma II)

- QBox mini (έχει 2 tuner) (παίρνει enigma II)

- AZBox Premium+ HD (έχει 2 tuner) (παίρνει enigma II, εί

επομένως ψάχνουμε τον πιο οικονομικό από αυτούς τους 4 και φυσικά ποίος παίζει καλά τα ψηφιακά:145:

μάλιστα

στην άλλη κατηγόρια που περιλαμβάνει usb αν η πώληση δεν ξεφεύγει από τα δεδομένα νομίζω ο φίλος δεν θα έχει πρόβλημα και πάλι γιατί στην ουσία μια συσκευή θα έχει :145:

Reaction score
0

Δε βλέπω το λόγο γιατί στην τελευταία λίστα να μην είναι ο AZBox Elite + DVB-T Tuner του οποίου η τιμή είναι σημαντικά μικρότερη του μεγαλύτερου αδελφού του (κάτω από €300).
Επίσης ένας dreambox 800 Μ* + usb dvb-t tuner δε θα με χάλαγε.
Για τους Qbox δεν έχω άποψη.

*Monkey... :114:

Reaction score
1

Δε βλέπω το λόγο γιατί στην τελευταία λίστα να μην είναι ο AZBox Elite + DVB-T Tuner του οποίου η τιμή είναι σημαντικά μικρότερη του μεγαλύτερου αδελφού του (κάτω από €300).
Επίσης ένας dreambox 800 Μ* + usb dvb-t tuner δε θα με χάλαγε.
Για τους Qbox δεν έχω άποψη.

*Monkey... :114:

εχεις δικιο ο Εlite πρεπει να μπει στην λιστα 2 αν βλεπει και αυτος DIGEA

@ενα αλλο ζητημα ειναι για τους αγοραστες αν το Tuner το αγοραζουν στο χερι η τοποθετητε απο το καταστημα αγορας ωστε να ξερουμε ολα τα κοστολογια για να δουμε τι γινετε

Reaction score
0

Για μένα η αποσφράγιση μιας καινούριας συσκευής αγγίζει τα όρια της ηδονής οπότε θα προτιμούσα να τοποθετήσω εγώ το tuner (+ δεύτερη αποσφράγιση). Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο.
Πάντως θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει μαγαζί που να του αγοράσεις δέκτη + tuner και να σου ζητήσει χρήματα για την τοποθέτηση του tuner. Μπορεί και να σφάλω βέβαια.

Reaction score
1

Για μένα η αποσφράγιση μιας καινούριας συσκευής αγγίζει τα όρια της ηδονής οπότε θα προτιμούσα να τοποθετήσω εγώ το tuner (+ δεύτερη αποσφράγιση). Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο.
Πάντως θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει μαγαζί που να του αγοράσεις δέκτη + tuner και να σου ζητήσει χρήματα για την τοποθέτηση του tuner. Μπορεί και να σφάλω βέβαια.
:142: και εγω αυτο θα εκανα αλλα πολυς κοσμος δεν γνωριζει:117:

αντιθετα θελει να συνδιαζει την DIGEA μαζι με εναν δορυφορικο δεκτη

και ο λογος ειναι απλος μια συσκευη για ολες τις δουλειες:137:

νομιζω πρεπει να γνωριζει καθε λεπτομερεια πανω σε αυτο το θεμα

Reaction score
0
Nαι,καλό είναι να ξέρεις ακριβώς τι περιλαμβάνει ο δέκτης, αυτά τα extra τα φοβάμαι λίγο (συμβατότητες, τιμή, κλπ).
Από ότι βλέπω λοιπόν η οικονομικότερη λύση είναι ο QBox mini ο οποίος με μια πρώτη ματιά έχει γύρω στα 200 από εξωτερικό και 210 Ελλάδα.
Οι combo SD λογικά δε θα βλέπουν digea οπότε τους απορρίπτουμε...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: LINUX COMBO ΔΕΚΤΕΣ?

Nαι,καλό είναι να ξέρεις ακριβώς τι περιλαμβάνει ο δέκτης, αυτά τα extra τα φοβάμαι λίγο (συμβατότητες, τιμή, κλπ).
Από ότι βλέπω λοιπόν η οικονομικότερη λύση είναι ο QBox mini ο οποίος με μια πρώτη ματιά έχει γύρω στα 200 από εξωτερικό και 210 Ελλάδα.
Οι combo SD λογικά δε θα βλέπουν digea οπότε τους απορρίπτουμε...
εαν ενδιαφερεσαι γιαυτον τον δεκτη για να μαθεις κατι παραπανω

νομιζω εδω μπορεις να συνεχισεις τις ερωτησεις σου

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=83749&highlight=QBox+mini
εαν οχι η κουβενατα συνεχιζει εδω :145:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.154
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound