Little Big Planet (PS3)

Reaction score
0
Απάντηση: Little Big Planet (PS3)

Συνηθισμένα πράγματα για χαβαλέ. Εδώ που τα λέμε δεν πρέπει να κοιτάνε πολλοί το user rating στο Metacritic.

Reaction score
1

Fanboys strike back - Τα αντιποινα. Εχουν καει και στις δυο πλευρες δυστυχως, να κερδιζανε και κατι...

Reaction score
1

Μετα απο ενα Σαββα/ριακο ενασχολησης με τον τιτλο ενα εχω να πω, το παιχνιδι ειναι μαγευτικο! Ειναι ενα παιχνιδι που θα σε κανει να χαμογελασεις, ξεκινωντας απο το αστειο credits επιπεδο, μπαινοντας στο προσωπικο σου pod που στολιζεις με οτι βρισκεις στα επιπεδα που παιζεις, και φυσικα στα ετοιμα επιπεδα που εχει, τα οποια πραγματικα ειναι εργα τεχνης! Μια πολυ ομορφη πινελια ειναι πως το καθε επιπεδο εχει περιοχες στις οποιες μπορεις να συνεχισεις μονο με τη βοηθεια ενος τουλαχιστον φιλου (μεχρι και 4 παιζουν συνολικα). Εκει ειναι που αντιλαμβανεσαι ποσο προσεγμενα ειναι τα physics του τιτλου και πραγματικα υπαρχουν στιγμες που σε κανουν να γελας. Ειναι ισως το πιο πρωτοτυπο και φρεσκο multiplayer παιχνιδι που εχω παιξει, και ακομα δεν το παιξει online!

Εκει ομως που βρισκεται το ζουμι του τιτλου ειναι ο editor. Παιζοντας το ομορφο tutorial για να παρεις μια ιδεα, αντιλαμβανεσαι τις δυνατοτητες δημιουργιας που υπαρχουν. Μπορεις να δημιουργησεις απο τα πιο κουλα οχηματα, κυκλωματα λειτουργιων με εκρηκτικα, φωτια, ηλεκτρισμο, κατολισθησεις, τρενακια, ρουκετες που ρυθμιζεις την εκτοξευση τους, πλασματα και αντικειμενα απο χαρτονι ή αλλα υλικα και για να μη συνεχιζω, ολοκληρα επιπεδα στα οποια διαλεγεις που, ποτε και πως θα παιξει η μουσικη, θα εμφανιστουν εχθροι, θα ακουστουν ηχοι, θα γινονται διαθεσιμα αντικειμενα που εχεις δημιουργησει εσυ ή ετοιμα, θα εμφανιζονται bubbles διαλογων που γραφεις και η λιστα οσων μπορεις να κανεις με τον editor ειναι υπερβολικα μεγαλη! Το Little Big Planet μοιαζει πιο πολυ με ενα μεγαλο κουτι γεματο παιχνιδια τα οποια ζωντανευουν και αλληλεπιδρουν μεταξυ τους παρα με videogame.

Μολις ανοιξουν οι servers ειναι σιγουρο οτι θα γινει χαμος, και πραγματικα ανυπομονω να δω πως θα εξελιχθει η κοινοτητα αυτου του παιχνιδιου. Θα εχουμε ακομα και τη δυνατοτητα να κανουμε uploading στο youtube απευθειας απο το ps3.

Reaction score
4

Το Little Big Planet μοιαζει πιο πολυ με ενα μεγαλο κουτι γεματο παιχνιδια τα οποια ζωντανευουν και αλληλεπιδρουν μεταξυ τους παρα με videogame.
Εδω τα ειπες ΟΛΑ !!! :607:

Reaction score
1

Τελειωσα χτες το story mode. Καλα, το παιχνιδι ειναι πραγματικα απιστευτο! Εχετε παιξει τα bosses που εχει? Φοβερα πρωτοτυπα και αστεια. Αμεσως στον editor τωρα, εχω ξεκλειδωσει αρκετα αντικειμενα για να αρχισω να το παιζω μαστροχαλαστης.

Reaction score
4
Έχουν ανοίξει απ' όσο ξέρω. Παίξτε να πείτε καμιά κουβέντα και σε μας που δεν το 'χουμε.
Την μια ειναι επανω την αλλη κατω.
Εχτες πχ το βραδυ ηταν κλειστοι :117:

Reaction score
1
Εχουν ανοιξει κανονικα. Χτες κατεβασα και το 1.3 update και δεν ειχα κανενα προβλημα online.

Reaction score
4
Εχουν ανοιξει κανονικα. Χτες κατεβασα και το 1.3 update και δεν ειχα κανενα προβλημα online.
Το κατεβασα και εγω (εκανε μια ωρα για 52mb) αλλα μετα δεν εμπαινε πουθενα.

Reaction score
1
Περιεργο, χτες πραγματικα πηγαινε σφαιρα και στο update και σε επιπεδα αλλων. Επαιξα και το PS3 vs 360, πολυ γελιο ειδικα εκει που ανατιναζεις τον κλαψιαρη Bill Gates

Reaction score
4
Περιεργο, χτες πραγματικα πηγαινε σφαιρα και στο update και σε επιπεδα αλλων. Επαιξα και το PS3 vs 360, πολυ γελιο ειδικα εκει που ανατιναζεις τον κλαψιαρη Bill Gates
:142::142:

Το πηρε το 5αστερο απο εμενα παντως.:137:

Reaction score
0
καλησπέρα σε όλους.είμαι καινούργιος εδώ και από ότι είδα έχετε πιάσει ένα ενδιαφέρον θέμα για το "απόλυτο" παιχνίδι little big planet...
θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έψαξα παντού σε όλα τα "καταστήματα" και δεν το βρίσκω πουθενά από που το έχετε πάρει εσείς?έχω ψάξει παντού και όμως δεν το έχει κανένας...αν μπορεί κάποιος να μου πει να με βοηθήσει να μπω και go στην online παρέα σας ας μου πει please :p

Reaction score
62
καλησπέρα σε όλους.είμαι καινούργιος εδώ και από ότι είδα έχετε πιάσει ένα ενδιαφέρον θέμα για το "απόλυτο" παιχνίδι little big planet...
θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έψαξα παντού σε όλα τα "καταστήματα" και δεν το βρίσκω πουθενά από που το έχετε πάρει εσείς?έχω ψάξει παντού και όμως δεν το έχει κανένας...αν μπορεί κάποιος να μου πει να με βοηθήσει να μπω και go στην online παρέα σας ας μου πει please :p
Καλως ήλθες στην παρέα μας λοιπόν!!! Κάπου διάβασα, ότι, ένώ είχε κυκλοφορήσει κανονικά, σε λίγα αντίτυπα στο εξωτερικό, το απέσυραν, γιατί σε κάποια μουσική του, ακούργονταν στίχοι από το κοράνι. Έτσι σύντομα θα βγει έκδοση, χωρίς το πρόβλημα αυτό. Αυτό το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, γιατί δεν το έχω διασταυρώσει...

Reaction score
62
Ξέχασα: Αν αγοράζεις από το ebay, θα βρεις αρκετά εκεί. Απλά πρόσεχε να είναι για Ευρώπη!!

edit: Δες και στο play:126:

Reaction score
0
ευχάριστο και για το καλωσόρισμα και για την άμεση απάντηση...αυτό που λες σχετικά με το κοράνι και το τραγούδι το έχουν φτιάξει το παιχνίδι έχει βγει σε αμερική και asia από τις 28 του μηνός...αναφέρουν πολλά sites πχ το gamepro ότι το παιχνίδι βγαίνει σε ευρώπη στις 5 του μηνός δηλαδή εχτές και βλέπω ότι πολλά παιδιά το έχουνε από τις 29 οκτωμβρίου....εδώ στο forum...ελπίζω να μην είναι η μονη λύση η online αγορά γιατί μέσο internet δεν δίνω πιστωτικές και τέτοια δεν έχω εμπιστοσύνη :/...αν υπάρχει σε κάποιο μαγαζί ας μου πει κάποιος ποιο είναι (συγκεκριμένα αττική κοντά) και θα παο να το πάρο να μπω στην online παρέα σας :107:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.087
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo