Live απο την High End Εκθεση 2010

Reaction score
2.243
Εμένα πάλι τα TAD δε μου πολυάρεσαν, αλλά ίσως να έφταιγε και το δωμάτιο, ίσως να είμαι και κουφός. Αλλά στο διπλανό δωμάτιο ήταν για μένα μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της έκθεσης. Ένα μικρό συστηματάκι, αποτελούμενο από τη σειρά 09 της Pioneer και ένα μικροσκοπικό κουκλίστικο ηχειάκι, το οποίο (απίστευτη μαρκετινιά!) είναι φτιαγμένο από ξύλο παλιών βαρελιών ουίσκι! Άν και ως σύστημα σίγουρα δεν το έλεγες φτηνό, ήταν πολλές κατηγορίες φτηνότερο από τα περισσότερα συστήματα, και έπαιζε υπέροχα. Μάλιστα, και οι τρεις που είμασταν στο δωμάτιο, αρχικά προσανατολιστήκαμε προς τα μικρά αδερφάκια των TAD που ήταν στημένα στο δεύτερο δωμάτιο. Μετά καταλάβαμε ότι ο ήχος ερχόταν από άλλη κατεύθυνση, και στραφήκαμε σωστά κατά 90 μοίρες, και κάναμε και κανα λεπτό να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έπαιζαν τα βάσης πάνω στο ράφι, αλλά τα μικροσκοπικά κουκλιά δίπλα τους. Μεγάλος ήχος για το χώρο από ένα μικρό, πανέμορφο και προσιτό ηχείο!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Τελικα για ολους εχει ο μπαξες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
αν και μερικές μέρες πέρασαν, να πω και εγώ οτι χάρηκα που γνώρισα κάποια άτομα από εδώ μέσα μιας και ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα κάποιον απο εδώ, και συγκεκριμένα τους gstriftos, petermeni, tyler dyrden και τειτζής αν θυμάμαι καλά. μια χαρά ήταν στην έκθεση, ο καθένας για τα δικά του γούστα !

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

ep4nder (post 202)
Kαλά κοίτα, πίστεψέ με δεν το κάνουν για χάρη μας!!

Μερικοί (δεν ξέρω πόσοι) το κάνουν και για χάρη σας.
(εκτός από υποχρέωση/σεβασμό στον κατασκευαστή, στο προϊόν αλλά και στην εταιρεία τους.
Δεν ξέρω μόνο μέχρι πότε…)

Ειδικά αυτοί με τα μεγάλα και ακριβά (το ακριβά θέλει κουβέντα) συστήματα.

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις (...προσδοκάνε μελλοντικά πωλήσεις..., κ.λπ) ισχύουν για low budget προϊόντα.

Το να στήσεις ένα μεγάλο σύστημα στην έκθεση (τουλάχιστον τη δική μας) και να βρείς πελάτη, είναι σαν να πιάνεις …λευκό καρχαρία στον …Ευβοϊκό.

Πάντως στο τέλος το έσωσες λίγο. να εδώ:
Βέβαια, φυσικά και μπράβο τους, γιατί στην παρούσα οικονομική κατάσταση θα μπορούσαν και να μην το είχαν κάνει...

(+, λέω εγώ, το κουβάλα στήσε και φτού από την αρχή μπρός-πίσω. - το χειρότερο δηλ.)

Εν κατακλείδι.
Το ευχαριστώ δεν κοστίζει τίποτα. Καλά έκαναν λοιπόν και το ανέφεραν -όσοι- και από τις δύο πλευρές.

safe1 (post203)
Να κάνω μια ερώτηση;
Οι υποψήφιοι πελάτες της εκθεσης High End μόνο jazz ακούνε;
Ή απλά μόνο η jazz είναι high end μουσική;
Ή μήπως οι εκθέτες, τα βινύλια και CD αναφοράς τους, τα βρίσκουν μόνο σε jazz;
Τι απ όλα ισχύει γιατί δεν άκουσα κάτι άλλο εκτός από jazz εκεί μέσα.

Ισχύει ότι δεν πέρασες από όλα τα δωμάτια. Ή έτυχε εκείνη τη στιγμή να ακούνε jazz.

Ισχύει επίσης και το, τι άλλο θα ακούσω/διαβάσω; εγώ.

*(κ.α., πολλοί και διάφοροι. που να πρώταπαντήση κανείς.)
-

Reaction score
2.566
Re: Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

ep4nder (post 202)
Kαλά κοίτα, πίστεψέ με δεν το κάνουν για χάρη μας!!

Μερικοί (δεν ξέρω πόσοι) το κάνουν και για χάρη σας.
(εκτός από υποχρέωση/σεβασμό στον κατασκευαστή, στο προϊόν αλλά και στην εταιρεία τους.
Δεν ξέρω μόνο μέχρι πότε…)
Ειδικά αυτοί με τα μεγάλα και ακριβά (το ακριβά θέλει κουβέντα) συστήματα.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις (...προσδοκάνε μελλοντικά πωλήσεις..., κ.λπ) ισχύουν για low budget προϊόντα.
Το να στήσεις ένα μεγάλο σύστημα στην έκθεση (τουλάχιστον τη δική μας) και να βρείς πελάτη, είναι σαν να πιάνεις …λευκό καρχαρία στον …Ευβοϊκό.

Δεκτόν.

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

ep4nder
Δεκτόν.

οκ! και από εμένα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last